Onze zoon had 8 skilessen, na 4 lessen was hij op de een of andere reden onzeker en een klein beetje bang geworden. Dit lag niet aan de lessen die werden super goed gegeven en de meiden waren super li... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Service bij afhalen was prima, hoewel de winkel gesloten was toch mogelijk iets af te halen. De website is echter dramatisch, onoverzichtelijk, contact en afhaalmogelijkheden niet te vinden en ook pro... Ver mais
Vandaag, woensdag 13 april, van uit Heerlen vertrokken naar Heemskerk om ski's te laten slijpen. Had van te voren een telefonische afspraak gemaakt. Wekte meteen vertrouwen. Kreeg goede uitleg van Mar... Ver mais
Probleem voeten? Voor Skicentrum Heemskerk geen probleem. Zeer goed geholpen met het fitten van nieuwe skischoenen. Normaal gesproken zijn mijn brede voeten met een hoge wreef een ramp om goed zittend... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kom naar onze skischool & skiwinkel in Heemskerk of shop online op onze uitgebreide webshop!
Informações de contacto
Communicatieweg 4D, 1967 PR, Heemskerk, Holanda
- 0251-248500
- info@skicentrumheemskerk.nl
- skicentrumheemskerk.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Zeer tevreden over het sturen van het…product. Het kan niet beter en sneller!!!! Dankjewel
Zeer tevreden over het sturen van het bestelde product.
We kregen het super snel met de post.
We raden ook andere mensen aan om vooral bij jullie te bestellen.
Dankjewel .
Ik heb online skies gebeld
Ik heb online skies gebeld. Ik werd hierna gebeld voor de maat van mijn skieschoenen welke ik door kon appen. De skies zijn hierna gelijk goed afgesteld!
Prima service!
Levering ontzettend snel
Levering ontzettend snel, bijna binnen voordat je het besteld hebt.
Great service
Keurig en volgens afspraak bezorgd.
Goede service, helaas paste de laarzen niet maar het werd keurig afgehandeld. Bedankt.
Erg snelle levering van top producten!
Fraaie website met een ruime sortering en erg snelle levering!
Mooie webshop dus en heerlijk om te neuzen wat voor moois er te koop is.
Ik ken deze winkel al wat langer en kom er niet zonder reden al ruim 25 jaar. :)
Ze hebben een mooie extra stap gemaakt met een webshop, naast de al fanatastische winkel en dat komt nu goed uit, nu we door Corona de winkel niet kunnen bezoeken.
Succes in deze barre tijd!
Super service
Super service, last minute handschoenen nodig voor me kinderen. E-mail gestuurd of skicentrum ze had, gelijk mail terug en werden zelfde dag aan de deur bezorgd!
Super blij met mijn nieuwe skischoenen
Super blij met mijn nieuwe skischoenen. Super snel geleverd!
Perfecte afwikkeling
Perfecte afwikkeling, wanten voor ons zoontje van 2 jaar snel geleverd!
Aanrader!
Super snelle levering! Mijn Bergans thermoshirts zitten heerlijk warm en droog. Mooie kwaliteit!
Eerder al mijn ski’s en skischoenen gekocht. Kennis en service staan voorop.
Duidelijke webshop
Duidelijke webshop, product voldoet aan de verwachtingen, netjes aangeleverd en snelle levering. Super tevreden over deze aankoop!
vlotte afwikkeling
vlotte afwikkeling van de bestelling en prima service bij het ,helaas, retour sturen