Banner for SKILINK

SKILINK Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service med at finde passende alternativ for vores skirejse. Hvis man skal nävne noget som kan forbedres, er det svartider på mails - det tager lidt lang tid inden man hörer tilbage. Men slutresul... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig feedback på henvendelse . God kommunikation. Flere tilbud at vælge imellem . Skarp pris på mine ønsker . Første gang jeg bruger dem , ikke sidste

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er nu tredie gang vi bruger Skilink, og alle gange har de været utrolig gode til at hjælpe med at finde det sted der passer til os. De sidste to gange har Alexandra hjulpet os, hun er super ser... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Vi havde bevidst bestilt den seneste afgang. Dagen efter vi havde bestilt, ændrede skilink afgangstiden. Den nye afgang var så tidlig at vi ikke kunne nå den. Vi fik dog tilbudt, en anden destination... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Férias de esqui

Sobre SKILINK

Escrito pela empresa

Skilink skiferie i Alperne

❄ HVEM ER SKILINK ❄

Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus på glade gæster. Det er også en historie om venskab og opfordring fra gæster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne.

Skilink i Alperne

❄ OVER 300 ÅRS ERFARING ❄

Med et team bestående af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden samt flere tidligere medarbejdere, så er grundstenene lagt. I 2021 valgte vi at drage ud på en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer på at finde de bedste skiferier til vores gæster. Tilsammen har vores medarbejdere over 300 års erfaring i skirejsebranchen.

Skilink skiferie

❄ KÆMPE UDVALG I ALPERNE ❄

Vi tilbyder rejser til 23 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til både Frankrig, Østrig og Italien, og fælles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, så der er noget af vælge imellem.

✔ Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

59 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, hurtige svar. Rar og positiv tone. Rimelig godt til prisen. Der loves ikke mere end hvad der kan forventes.

2 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Så mangelfuld information at jeg…

Så mangelfuld information at jeg oplever det som misvisende.
Mangel på planlægning og koordinering - spild af tid.
Så mange spildte timer og sendt frem og tilbage mellem to byer, med bagage, for at få en nøgle til lejlighed.
Uhygiejnisk og klam lejlighed, med beskidt køkkenservise, gamle klude og beskidt alle steder.
Urimelig depositum - der holder mig økonomisk ansvarlig for de forudgående to ugers udlejning.

7 de março de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

kunne man give en ekstra stjerne ville…

kunne man give en ekstra stjerne ville jeg absolut give sådan en. Livigno fra d. 14 -21 marts. alt var perfekt og med guider der var klar ved transfer busser og i lufthavnen så der ikke var skyggen af tvivl om hvilken bus der skulle køre fra Inssbruck lufthavn til slutdestinantion. Pause undervejs til at gå på toilet og få et kvikt måltid... osv. osv. alt var perfekt hele vejen igennem så stort tak for det. rejsetider blev mere end overholdt da vi var ved slutdestination (Livigno) før bergenet og hjemme i DK igen en halv time før tidsplanen. Jeg har været afsted over 25 gange med forskellige resjseselskaber og altid med bøvl undervejs lige fra tvivl om transferbus til forkert indkvartering... kørsel uden pauser med lukket toilet ... ikke så rart på en 3.5times transfer... så 6 sjerner til skilink og guiderne for en perfekt ferie til en urimelig god pris! Med venlig hilsen Søren Wichmand

14 de março de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais