Skinfulness Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig gode produkter og super service. Jeg skrev over Instagram og fik en god vejledning ift. produkter og det videre forløb. Jeg fortsætter med produkterne og nyder at min hud endelig forbedres med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiske produkter! Jeg havde perioral dermatit ved næsen, der var kommet tilbage efter mange år.. jeg fik creme fra lægen og det hjalp ikke.. jeg startede med mist og gurkemejesalve, og efter en... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

"Vi er lidt ambivalente i vores oplevelse med Skinfulness. Vi fik en super fin og grundig vejledning til en svær hud, og produkterne virkede rigtig godt i starten. Desværre kom vi til at bruge rensep... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Clínica de dermatologia
  2. Fabricante de cosméticos
  3. Loja de cosmética

Escrito pela empresa

Vi er eksperter i at hjælpe med hudproblemer. Derfor kan du glæde dig til at opleve naturens apotek sammensat med 17 års klinisk erfaring og laboratoriets bedste ingredienser. Der er nemlig hemmeligheden til smuk og sund hud, og netop derfor vi hjælper så mange med deres hudproblemer. Vi tror ikke på skrap medicin, men mener at årsagen til dit hudproblem skal findes og løses, og ikke blot symptombehandles.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

27 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har snart været i gang med produkterne fra skinfulness i lidt over en uge jeg bruger dem både til mig og min søn som har noget eksem lige nu har vi ikke fået noget virkning men produkterne virke lækker og jeg håber og tror på at jeg og min søn snart har en virkning☺️
Men super service fra forhandleren og super god vejledning

16 de outubro de 2025

Kære Sibel

Tak for din ærlige anmeldelse og fordi du deler jeres oplevelse så tidligt i forløbet.
En uge er som regel meget kort tid, især når det handler om eksem og hud der har været i ubalance.

Men det er dejligt at høre, at produkterne føles rare at bruge, og at I har haft en god oplevelse med vejledningen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gurkemejesalven har gjort at jeg kunne…

Gurkemejesalven har gjort at jeg kunne stoppe med min antibiotikacreme mod min rosasca. Virkelig et vidundermiddel!

21 de outubro de 2025

Kære Astrid

Tusind tak for din anmeldelse. Den er jeg virkelig glad for at læse.
Hvor er det dejligt at høre, at Gurkemejesalven har hjulpet dig så meget, at du har kunnet stoppe med antibiotikacremen. Det er præcis sådan noget, der gør mit arbejde meningsfuldt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fantastiske produkter

Jeg har efterhånden brugt skinfulness produkter i 4 måneder. Og jeg er SÅ glad for de lækre og naturlige produkter. Samtidig har jeg suppleret med urter og en dermaroller. Jeg ser allerede en stor forskel på min hud. Elsker alle mine produkter, men er især glad for preptid serumet og gurkemeje salven.
Derudover har jeg fået så fin service af Malin. Så tusind tak. Jeg vil anbefale skinfulness til alle ❤️ Jannie kærgaard Pedersen

3 de outubro de 2025

Kære Jannie

Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter jeg virkelig stor pris på.
Hvor er det dejligt at høre, at du efter nogle måneder kan se en forskel i din hud, og at produkterne fungerer godt for dig. Peptid Serum og Gurkemejesalven er også nogle af dem, mange bliver rigtig glade for.

Tak for de pæne ord om både produkterne og servicen og for at anbefale Skinfulness videre. Betyder alverden!

Dejlige produkter

Dejlige produkter. Er helt vild med rensemælken og den ultimative olie.

22 de setembro de 2025

Kære Cecilia

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at både Rensemælken og den Ultimative Olie er blevet favoritter hos dig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Fantastiske danske produkter

Fantastiske danske produkter. Jeg har prøvet rigtig mange brands og produkter gennem årene. Det her mærke vinder stort. Rent naturligt og effektivt.

11 de setembro de 2025

Kære Ditte

Tusind tusind tak for din anmeldelse. Den gjorde mig virkelig glad at læse.
Når du skriver, at Skinfulness vinder stort efter at have prøvet mange brands gennem årene, så rammer det lige i hjertet. Det betyder virkelig meget.

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og lækre produkter…

Super god service og lækre produkter der allerede har hjulpet mod min rosacea. Klar anbefaling herfra.

5 de setembro de 2025

Kære Christina

Tusind tak for din anmeldelse. Den er jeg virkelig glad for at læse.
Hvor er det dejligt at høre, at produkterne allerede har hjulpet på din rosacea, og tak for din anbefaling.

Gurkemeje salve 🤩

Hurtig levering og gurkemeje salven er fantastisk. Jeg har siden min sidste graviditet døjet med akne og rødme i ansigtet. Har forsøgt med utallige produkter uden egentlig effekt. Under en måned med gurkemeje salven og nu er rødmen minimal og aknen er stort set væk.
Jeg fortsætter helt sikkert med at bruge jeres produkter.

2 de setembro de 2025

Kære Pernille

Tak for en rigtig dejlig anmeldelse og for de flotte 5 stjerner.

Jeg er glad for at Gurkemeje salven har haft sådan en god og hurtig effekt på din hud, og dejligt at du er blevet en fast kunde.

FANTASTISKE PRODUKTER

WAUW købte gurkemeje salven til min søn på 16 som døjede med uren hud og ømme bumser. Efter blot få dage kunne der ses en forskel på hans hud.
OG man får fantastisk service⭐️
Vil anbefale dette til alle, virkelig kun ros herfra♥️

4 de agosto de 2025

Kære Caroline

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg bliver så glad helt ind i hjertet, når jeg hører at Gurkemejesalven har hjulpet din søn så hurtigt. Det er netop derfor jeg har udviklet den. At den kan lindre både ømhed og urenheder, betyder meget for dem der kæmper med huden.
Det glæder mig også virkelig, at du har været tilfreds med servicen herfra.

Tak fordi du deler din oplevelse, de flotte fem stjerner og sender roserne videre. Det gør en kæmpe forskel for mig.

De bedste hilsner fra
Malin

Gurkemejesalven

Efter at have brugt gurkemejesalven i kun 5 dage kan jeg allerede mærke en forskel på min hud. Salven slår hurtigt inflammationen ned og mindsker rødmen i urenhederne. Den beroliger og detoxer huden, og så er den enorm rar at arbejde med. Er også stor fan af rensegeléen og honningmasken. Sidstnævnte er noget af det bedste, der er sket for min hud! 🧖🏻‍♀️

23 de agosto de 2025

Kære Mette

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det fantastisk at høre at Gurkemejesalven allerede har gjort en tydelig forskel for din hud på så kort tid. Det er lige præcis dét, jeg drømte om da jeg udviklede den.
Og dejligt at både Rensegeléen og Honningmasken har fundet en fast plads i din rutine. Honningmasken er også en af mine egne favoritter 🙂
Tak fordi du deler din oplevelse og for de flotte fem stjerner. Det betyder mere end du aner.

De bedste hilsner fra
Malin

Dejligste produkter

Dejligste produkter
Har igen fået en ny levering af de skønneste produkter som jeg aldrig kommer til at slippe.
Min hud er blevet så meget finere efter jeg er begyndt at bruge Skinfullnes 🙏
Den ultimative olie er helt fantastik 🙏 ALLE produkter er fantastiske ☺️
Varmeste anbefaling herfra og så er Malin bare så skøn, hjælpsom og super dygtig

15 de agosto de 2025

Kære Lotte

Tak for en fantastisk dejlig anmeldelse, de varme anbefalinger (og VIRKELIG søde ord) og flotte fem stjerner.
Er glad for at din hud elsker produkterne og at du er tilfreds med det hele.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter og fantastisk kundeservice!

Virkelig lækre produkter og fantastisk kundeservice! Jeg har fået så god vejledning og rådgivning hele vejen, og det har virkelig gjort en forskel! Efter mange år, hvor jeg har døjet med akne og uren hud, har Skinfulness’ produkter og rådgivning hjulpet min hud tilbage i balance – den er blevet pæn igen, og jeg føler mig meget mere tilpas i min egen krop. Man kan virkelig mærke, at Malin og hendes team brænder for at hjælpe os, der kæmper med huden. Produkterne føles også helt fantastiske, når de påføres, og leveringen er ovenikøbet hurtig. Jeg er så glad for, at jeg fandt Skinfulness – det kan varmt anbefales! 💛

8 de julho de 2025

Kære Lærke

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse og de virkelig flotte ord.
Det gør mig så glad at høre, at både produkterne og min vejledning har hjulpet din hud tilbage i balance. Den er også virkelig blevet flot!
Jeg ved jo desværre selv, hvor opslidende det kan være at kæmpe med akne, så at du nu føler dig godt tilpas i din egen hud betyder virkelig meget for mig.
Det er altid en fornøjelse at følge din hud-rejse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super skønne og virksomme produkter

Super skønne produkter. Jeg er FAN af gurkemejesalven som er en sand game-changer - og hele det kit (mist+creme) som er til eksem. Det fungerer virkelig for mig og jeg har fået en meget mere rolig og fin hud med en dejlig glød. Desuden bruger jeg Mama-olien til hele kroppen. Elsker!

1 de julho de 2025

Kære Marianne

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at både gurkemejesalven og eksem-kittet har gjort en forskel for dig og endda givet dig mere rolig hud med glød. Det er præcis den effekt, jeg ønsker, mine produkter skal give.
Og så gør det mig ekstra glad at høre, at Mama Olien også har fundet sin faste plads i din rutine.
Tak fordi du deler din oplevelse, for din begejstring og de flotte 5 stjerner.

Dejlige produkter

Dejlige produkter. Gode til en ældre hud (+70) God service. Hurtig levering.

8 de julho de 2025

Kære Bente

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det gør mig rigtig glad at høre, at du er tilfreds både med produkterne og servicen. Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse her og på at du , efter så mange år, stadig vælger at handle hos mig.

Lækre produkter

De lækreste produkter. Derudover fik jeg hjælp og vejledning i forbindelse med et operations ar. Kæmpe anbefaling herfra 🌸

23 de junho de 2025

Resposta da Skinfulness

Tusind tak for de pæne ord – og for at tage dig tid til at skrive.
Jeg er glad for, at du har haft glæde af både produkterne og vejledningen. Ar kan være lidt af en disciplin i sig selv, så det er godt at høre, at det har hjulpet.
Du ved, hvor du finder mig, hvis du får brug for flere fif 😉

De bedste hilsner fra Malin, Skinfuless

God hudtestanalyse

God hudtestanalyse
Fine produkter

22 de junho de 2025

Hej Lars

Tak for anmeldelsen – og for at tage dig tid til at skrive 😊
Godt at høre, at du har været glad for hudtesten og produkterne.

Bedste hilsner fra Malin, Skinfulness

God rådgivning og effekt

God rådgivning, hurtig levering og flot effekt af produkterne. Specielt har vi brugt honningmasken og gurkemejesalven.

12 de junho de 2025

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder mig virkelig at høre, at både rådgivning, levering og effekt har været spot on 😊
Og skønt at høre, at honningmasken og gurkemejesalven har været et godt makkerpar hos jer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god vejledning ift

Hurtig levering og god vejledning ift. brug af produktet. OG det virker!! Dejlig imødekommende og "familiær" kommunikation med Skinfulness

29 de maio de 2025

Kære Karina

Tusind tak for de fine ord. Jeg bliver virkelig glad for at høre at både levering, vejledning og ikke mindst effekten spiller.

Det betyder meget, at du oplever kommunikationen som imødekommende og familiær – det er lige præcis sådan, jeg gerne vil have din oplevelse skal være, når du handler hos os 💛

Virkelig god service

Virkelig god service! Malin tager sine kunder seriøst og laver individuel vejledning

26 de maio de 2025

Hej Rikke

Tusind tak for de søde ord. Det betyder virkelig meget for mig at kunne give individuel vejledning, der giver mening for den enkelte.

Professionel hudpleje

Malin har tidligere hjulpet mig med at få min hud i balance. Da min hud efter graviditet/amning er kommet i ubalance igen, og jeg så opdagede at hun havde lavet hendes egne produkter var jeg nødt til at prøve dem😊 gurkemejesalven har jeg erfaret er effektiv til pludselige udbrud eller irriteret hud, peelingmasken skal der et meget tyndt lag på og så giver den en klarere hud og irriterer ikke ved at udtørre den, mineralmisten er dejlig forfriskende og fugtende. Dermarolleren ligger godt i hånden og er behagelig at bruge. Jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge både honningmasken og peptidserum. Jeg er fan af Malin og hendes produkter 😊

Mvh Rikke Kjær Thygesen

8 de maio de 2025

Kære Rikke

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse – det varmer virkelig at høre, at du både har haft god erfaring med min rådgivning og at du er stadig er fan af produkterne ❤️
Jeg er glad for, at gurkemejesalven, peelingmasken, mineralmisten og dermarolleren spiller godt sammen for dig. Og jeg håber, at honningmasken og peptidserummet også bliver nogle favoritter.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har forsøgt mig med…

Jeg har forsøgt mig med gurkemejesalven, den har ikke gjort nogen forskel for min hud.

2 de maio de 2025

Hej Elle

Vi har jo skrevet sammen på mail, men vi kan også tage den offentligt her. Der er 60 dages produktgaranti på alle mine produkter. Er du ikke tilfreds med dit resultat indenfor 60 dage, så kan du få pengene tilbage for produktet, hvis du sender det retur. Du har købt salven for 4 måneder siden, og har brugt hele bøtten op. Så kan jeg NATURLIGVIS IKKE give dig produktgaranti.

Jeg prøver virkelig at give den bedste kundeservice, men jeg føler lidt at du "tager hele armen" her, når jeg rækker dig en lillefinger. Jeg kender ikke nogle danske mærker der giver så flot en garanti som jeg gør, så jeg er da ærgerlig på dine vegne, at du ikke har reageret før, for så havde det ikke været noget problem.

- Malin, Skinfulness

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais