Jeg købte Gurkemeje salven til min hustru, som havde nogle Rosacea udbrud på kinderne… Den har været et lille mirakel✨ Det bliver en ny bestilling når den er brugt👋🏻
Leia as opiniões dos outros
Rigtig gode produkter og super service. Jeg skrev over Instagram og fik en god vejledning ift. produkter og det videre forløb. Jeg fortsætter med produkterne og nyder at min hud endelig forbedres med... Ver mais
Fantastiske produkter! Jeg havde perioral dermatit ved næsen, der var kommet tilbage efter mange år.. jeg fik creme fra lægen og det hjalp ikke.. jeg startede med mist og gurkemejesalve, og efter en... Ver mais
A empresa respondeu
"Vi er lidt ambivalente i vores oplevelse med Skinfulness. Vi fik en super fin og grundig vejledning til en svær hud, og produkterne virkede rigtig godt i starten. Desværre kom vi til at bruge rensep... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er eksperter i at hjælpe med hudproblemer. Derfor kan du glæde dig til at opleve naturens apotek sammensat med 17 års klinisk erfaring og laboratoriets bedste ingredienser. Der er nemlig hemmeligheden til smuk og sund hud, og netop derfor vi hjælper så mange med deres hudproblemer. Vi tror ikke på skrap medicin, men mener at årsagen til dit hudproblem skal findes og løses, og ikke blot symptombehandles.
Informações de contacto
Dinamarca
- skinfulness.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Kæmpe anbefaling til Malin og hendes…
Kæmpe anbefaling til Malin og hendes fantastiske produkter. Hun laver de lækreste produkter, som passer lige til ens hud. Hvorfor Malins hudpleje serie endnu ikke har vundet nogle priser, forstår jeg ikke. Det burde de!
Produkterne er vilde og Malins viden om hudpleje er endnu vildere.
5 stjerner herfra!
Jeg kan kun anbefale produkterne fra Skinfulness
Jeg kan kun anbefale produkterne fra skinfulness. Jeg fik en prøve på gurkemeje salven, og jeg var helt solgt. Den er virkelig fantastisk. Derefter har jeg både købt cremer og serum. Dejlige produkter:-)
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, der bare hjælper, på selv den mest triste hud, og så giver malin bare den bedste service
Linette poulsen
Malin er simpelthen fantastisk!
Malin er simpelthen fantastisk! Hun er så hjælpsom, og så laver hun de skønneste produkter, der rent faktisk gør en forskel! Jeg har brugt mange forskellige mærker, men intet har hjulpet som Skinfulness. De bedste anbefalinger herfra!
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter! Er så glad for at handle hos skinfulness, og produkterne virker. Min hud har ændret sig meget, efter jeg er begyndt at bruge hendes produkter. De varmeste anbefalinger herfra
Min varmeste anbefaling
Fantastiske produkter som er skræddersyet til din hud. Indeholder kun gode ingredienser. Selv begyndte jeg på Malins produkter under min graviditet, min hud har aldrig haft det bedre.
Fuldstændig fantastiske produkter
Fuldstændig fantastiske produkter, der bliver skræddersyet til netop din hud. Malin er vidunderlig og brænder virkelig for hjælpe en. Ps. Er du i tvivl om gurkemejecremen skulle virke, så bare rolig. Det gør den! 😉❤️
Varmeste anbefalinger
Malin er så dygtig og hun formår at skræddersy både behandlinger og produkter til individuelle behov. Mine varmeste anbefalinger hvis du vil gøre noget godt for dig selv og din hud 🌟
Jeg vil altid vælge Skinfulness
Der er altid vejledning og hjælp at hente hos Malin. Malin er yderst kompetent, imødekommende og ser lige præcis hvad det er huden har brug for.
Jeg elsker, at forkæle min hud med de produkter som bliver speciallavet til mig - det har gjort en kæmpe forskel for min hud.
Pakkerne er altid dejlige at modtage, ren selvforkælelse.
Den bedste oplevelse at handle hos Malin/Skinfulness
Jeg har endnu en gang modtage produkter fra Skinfulness og kan varmt anbefale dem til andre. Jeg har igennem de sidst par år brugt produkterne, som bliver tilpasse til min hud. Jeg har haft problemer med rocacea og uren hud, men nu er min hud er blevet stærkere og ser sund og velplejet ud sommer, som vinter.
Det er altid den bedste oplevelse at handle hos Malin!
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse, at handle hos Malin. Hun tilpasser produkterne så de passer til dig. Det er anden gang efter jeg fandt hende, at jeg bestiller produkter herfra. Super service og hurtig levering.
Min hud elsker det :D
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.