Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
  2. Loja de roupa de Inverno

Escrito pela empresa

Norsk nettbutikk som leverer skinnluer av beste kvalitet. Testet av NJFF som gav terningkast 6 til våre skinnluer, samt de blir brukt av Norges fremste villmarkinger og på Sydpolen. Vi sikrer at du holder deg god og varm!

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter.
Raskt å svare da jeg lurte på noe.
Veldig flink å informere.

4 de julho de 2025

Resposta da Skinnlue

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Maria! Setter stor pris på det :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service,super rask levering…

Fantastisk service,super rask levering og kjempe bra kvalitetsprodukter 🤩

15 de maio de 2025

Resposta da Skinnlue

Hjertelig takk Helge for at du er fornøyd og en trofast kunde! Ekstra kjekt er det å se produktene blir flittig brukt når du er på tur!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk en Rago skinnlue i gave

Fikk en Rago skinnlue i gave. Den var skjev i fasongen, så jeg kommenterte det til skinnlue.no, og fikk raskt svar på at den ikke skulle være slik. Fikk umiddelbart tilsendt en ny lue som var helt perfekt. Veldig fornøyd!

6 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnlue

Takk for hyggelig anmeldelse! Godt at det løste seg – vi gjør vårt beste for at kundene våre skal være fornøyde!

Classificada 5 em 5 estrelas

Høy kvalitet til bra pris

Eid både møysalen og rago.
Luene er av høykvalitet, gode og varme.
10/10 anbefales.

21 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnlue

Så kjekt å høre at du er fornøyd med både Møysalen og Rago! Tusen takk for skryt og anbefaling – det betyr mye for oss!

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt å ha noko varmt og god på håve når…

Godt å ha noko varmt og god på håve når du har pause på tur!
Var litt trekk på turen då er denne lua god og ha då den er vindtett! Er alltid med i sekken på tur!

8 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnlue

Hyggelig å høre at lua gjør pause­stundene behagelige, selv når det blåser! Tusen takk for at du deler opplevelsen din – slike ord varmer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitetsprodukter som varmer i kulda

Kvalitetsprodukter som varmer i kulda. Pålitelig bedrift som det er trygt å handle hos. Bruker min skinnlue til fiske på fjorden og i akebakken med barna. Allsidig produkt som alltid varmer.

21 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnlue

Tusen takk for en skikkelig fin tilbakemelding! Det gleder oss å høre at lua fungerer like godt på fjorden som i akebakken – nettopp slik vi ønsker at produktene våre skal være: allsidige og pålitelige. Takk for tilliten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjapp levering av en nydelig skinnlue.

Veldig kjapp levering rett til postkassen min to dager etter bestilling. Trysil skinnlue. Beste lua jeg har hatt på meg. Valgte Medium en størrelse større enn målebåndet viste. Varm og god uten å bli svett i panna. Genialt med skinnfôr. Så fin å se på med øreklaffene i ulike posisjoner. Ingen fuskepels-luer på mitt hode igjen. Anbefales varmt!

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnlue

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Så kjekt å høre at du er fornøyd!. Og vi er helt enig: ekte skinn og skikkelig kvalitet slår fuskepels hver gang! Takk for anbefalingen!

Anbefales

Lua prøvd i minus 15 grader og varmer fortsatt godt.

9 de janeiro de 2025

Resposta da Skinnlue

Så bra å høre at lua holder varmen – selv i 15 minus! Akkurat slik vi vil ha det. Takk for tilbakemeldingen

Anbefales!

Fine produkter med god kvalitet. Rask leveranse.

2 de outubro de 2024

Resposta da Skinnlue

Takk for gode ord! Kvalitet og rask levering er akkurat det vi jobber for.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais