JutubeLike Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo polecam wszystkie usługi oferowane przez sklep JutubeLike. Korzystałem wielokrotnie i jestem bardzo zadowolony z jakości i czasu realizacji zamówionych pakietów. Patrząc na podobne usługi ofero... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo polecam z całego serca. Stronka jest bardzo pomocna i pozwala rozwinąć skrzydła czy to na YT czy Insta. Dla początkującego Jutubera taki niewielki wkład będzie dobrym rozwiązaniem i na pewno... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo rzetelny internetowy sklep z szacunkiem do klienta realizuje ilość subskrybcji,wyświetleń, like-ów oraz komentarzy. Zamówiłem pakiet wyświetleń oraz komentarzy i czas jego realizacji był zdumi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Firma JutubeLike zapewnia solidne wsparcie w budowaniu widoczności w mediach społecznościowych. Ich produkty skutecznie pomagają w zwiększeniu zaangażowania i zdobyciu wiarygodności, co zauważyłem w w... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de publicidade

Escrito pela empresa

Agencja dostarczająca najlepszą ofertę Social Media w Polsce!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

W porównaniu do innych serwisów tego…

W porównaniu do innych serwisów tego typu - sprawuje się nader dobrze - fajne statystyki i podsumowanie na mejla, szybkie dostarczenie usługi, uczciwe, promocyjne ceny - jesli działa jako boost (nie jako podstawa) to spoko, pomocna, dobra usługa

9 de agosto de 2021

Rewelacja!!!

Cóż mogę powiedzieć? Nie spodziewałem się tak profesjonalnego podejścia do klienta. Jakiś czas temu korzystałem z usług innej firmy lecz przez przypadek natrafiłem na jutubelike.pl, spróbowałem i nie żałuję. Ceny jak dla mnie są rewelacyjne, podejście do klienta w pełni profesjonalne. Zawsze mogę liczyć na pomoc i profesjonalne rady. Jednym słowem nic innego tylko jutubelike.pl, inne firmy nie dorastają do pięt jeśli chodzi o tego typu usługi. Z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim skorzystanie z usług jutubelike.pl.

9 de agosto de 2021

100% Polecam!!!

Zamawiałem wielokrotnie obejrzenia filmów z wysokimi czasem oglądania. Usługa jest bardzo wysokiej jakości, wyświetlenia dostarczane na czas i bardzo szybko, a długi czas oglądania świetnie wpływa na algorytmy YT, przez co kolejne filmy już bez reklamy są dużo chętniej oglądane. Do tego świetny kontakt, polska firma, bardzo duży wybór opcji oraz mnóstwo bonusów i rabatów. Regularnie kupuję usługi i zawsze jestem bardzo zadowolony. Polecam!

7 de agosto de 2021

Świetna firma

Z całym szacunkiem polecam firmę. Ceny nie są wygórowane, a ilość usług do wyboru jest ogromna. Organizowane są ciekawe promocje i różne akcje promocyjne :) Wyświetlenia docierają na czas tyle ile zostało zamówione, ogólny brak problemów.

7 de agosto de 2021

JutubeLike 100% Wow!

Zamówiłem pakiet wyświetleń oraz komentarzy i czas jego realizacji był zdumiewająco szybki. Imponujące jest to że nawet dostałem więcej views-ów za te same pieniądze. Polecam ten sklep jeśli chcesz osiągnąć lepsze rezultaty na swoich kanałach lub profilach.

6 de agosto de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais