Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte et par lækre Lloyd støvler til en rigtig fin pris - desværre var der en fejl på lynlåsen, så de måtte retur. Umiddelbart efter modtagelsen satte Skobox pengene tilbage på min konto! Supe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service. Bestilte et par sko og lidt usikker på str skrev jeg som de anbefalede min fod str i cm. Rebecca fra skobox sender mig en SMS for lige at tjekke med str og vi ændrede min str fra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service. God kontakt ang skostørrelse og hurtig levering. Har desværre måtte sende skoene retur da de ikke passede min fod rigtigt, men også her blir pengene sendt retur to dage efter jeg ha... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Loja de acessórios de moda
  7. Loja de malas e bolsas
  8. Loja de artigos de cabedal

Escrito pela empresa

Skobox er en familiebutik, der er ejet af Rebecca Vinther. Vi er en selvstændig butik, der har valgt at stå uden for kæderne af skobutikker. Vi har altid selv valgt vores sko ud med et kritisk blik for både kvalitet, modetrends og pasform. Vi er vilde med sko, men vi sælger ikke bare for sælge. Hos os er det ikke nok, at en sko ser flot ud. Den skal også passe til din fod. "Det gør ikke noget, at de svupper lidt", vil du aldrig høre fra os. Vi gør ekstra meget ud, at skoen passer ordentligt specielt i forhold til vores børnesko. Det er ikke uden grund, at mine egne to piger tester vores sko, ligesom venners børn sørger for, at drengeskoene bliver vurderet af de bedste eksperter: Børnene, der selv skal gå i dem!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sødt og kompetent personale

Sødt og kompetent personale, og det rigtige udvalg

30 de março de 2026

Hej Helle

Dejligt at høre - det er vi meget glade for :-)

Kh Pigerne i Skobox

Classificada 3 em 5 estrelas

Fin forretning

Fin forretning. Lille udvalg Fik da også fin service. Jeg er da bare rigtig skuffet over at de dagen efter havde 20% rabat på alt og at de ikke lige sagde det.

27 de março de 2026

Hej Mette
Tak for dit besøg i lørdags. Ja det var den dag jeg skulle holde mit jubilæum- 25 år i Skobox 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰 og det skulle fejres.

Jeg havde flag over det hele, skilte op med at jeg inviterede til reception kl. 13-16, havde fortalt hele ugen på de sociale medier at jeg havde jubilæum. Havde stor artikkel i den lokale avis og sendte en invitation ud til alle mine klubkunder om det ugen op til. Jeg er ked af du ikke havde set det.

Jeg håber dog du stadig er glad for dit køb, ellers må du kigge forbi☀️

Mit tilbud startede mandag morgen op til påske.

Rigtig god påske til dig 🐣

Venlig hilsen Rebecca

Stort udvalg

Stort udvalg - venlig og professionel vejledning. 🙂

Hej Annemarie

Tak for den flotte anbefaling - den er vi meget glade for :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bare altid en god oplevelse

Her får jeg altid en personlig, faglig og kompetent vejledning, så jeg føler jeg går ud af butikken med det/ de rette sko til mig og mine fødder.

Og så har de bare mange fede sko :-)

Hej Morten
Dejligt at høre du er tilfreds med dit/dine køb.

Tusind tak for den flotte anbefaling :-)

Kan anbefale skobox

Kan anbefale skobox! God service og hurtig levering samt retur af et par støvler som jeg måtte købe et nummer større hos dem💗💗

Dejligt at høre :-)

Tusind tak for den flotte anbefaling - den er vi glade for

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, altid glade og gør lige dét ekstra for at det hele bliver en succes.

Også god service i forbindelse med ombytning eller evt. reklamationer.

25 de fevereiro de 2026

Tusind tak Lisa 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kompetent og venlig betjening

Jeg oplever altid at få yderst kompetent hjælp til at finde lige de sko, der passer til mine fødder. Jeg synes også de er virkelig søde at snakke med, og så er det et stort plus for mig, at skoene kan tages med hjem og afprøves i ro, og byttes/afleveres, hvis det viser sig de ikke er gode nok.

29 de janeiro de 2026

Hej Ingeborg.

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den er vi meget glade for :-)

Kh pigerne i Skobox

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais