Banner for Skolen Fri

Skolen Fri Opiniões 110

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Min datter er så glad for at gå i skolen fri. Hun bliver hver eneste dag mødt af rummelige og yderst kompetente lærere, som altid er lyttende og anerkende i måden de underviser på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra. Der er de mest søde, rolige og rummelige lærer. Der er plads til alle børn, uanset udfordringer. Barnet bliver set og mødt, hver time. Der er fokus på det faglige, men sam... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escola privada
  2. Escola autónoma
  3. Escola comunitária
  4. Escola primária

Escrito pela empresa

Skolen Fri er en online streamet skole for børn i folkeskolealderen. Der er undervisning hver dag, af seminarieuddannede lærere og inddrager alle folkeskolens fag i en interessebaseret form. Skolen Fri er en moderne skole, hvor al undervisning foregår online med få lektioner hver dag, for at skabe rammerne, som giver dit barn mulighed for at lære på egne præmisser. Vi underviser i alle de fag, børnene ifølge folkeskoleloven skal igennem og inddelt efter klassetrin, så det passer til barnets alder og niveau. Skolen Fri er et online alternativ til folkeskolen, og er Danmarks største online skole. Vi har små klasser fra 0. til 10. klasse, fokus på faglighed og plads til alle. Vi underviser bl.a. hjemmeskolede børn og med struktur og læring skaber vi også overskud hos børn, der har det svært i folkeskolen. Vi ved, det er vigtigt med en hurtig løsning. Derfor kan børn starte i en klasse hos os alle mandage i skoleåret. Få fuldt skema uden binding og med en GRATIS prøveuge. Man får også adgang til andet end selve undervisningen, f.eks. læringsmidler fra bl.a. Alinea (Danmarks største forlag inden for læremidler til den danske grundskole) og meget mere. Vi samarbejder med kommuner og andre skoler.

Gratis prøveuge

Ingen binding efter den gratis og uforpligtende prøveuge

Ingen binding efter den gratis og uforpligtende prøveuge
Tilmed dit barn med en gratis prøveuge, for vi vil gerne sikre os, at Skolen Fri er det helt rigtige valg for dit barn! Derfor tilbyder vi en gratis prøveuge inden en endelig tilmelding.

Informações de contacto

Promotion box for Skolen Fri

Altid gratis uforpligtende prøveuge

Vi tilbyder en gratis uforpligtende prøveuge med opstart alle mandage

4,8

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Min datter er så glad for at gå i…

18 de abril de 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse.

Vi er rigtig glade for at høre, din datter er glad for at gå hos os, og at hun oplever at blive mødt med både rummelighed og anerkendelse. Vi lægger stor vægt på, at eleverne føler sig set og hørt, så det betyder meget at få bekræftet.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Skolen Fri ser børnene

Mit barn startede hos Skolen Fri i april i 7. klasse. Der var behov for at få ro på nervesystemet efter både vold og mobning i folkeskolen.
Dét hjalp Skolen Fri med. Eleverne skal ikke frygte hinanden, men kan “nøjes” med at fokusere på undervisningen i trygge rammer. De bliver set, anerkendt og har lige deltagelsesmuligheder.
Jeg gik fra at have et barn, der ikke formåede at følge med i undervisningen, var ked af det, havde skolevægring, mistro til andre og massiv mistrivsel til at jeg nu et år senere har et barn med mod på livet, mod på sociale relationer og som faktisk elsker sin skole - og deltager aktivt i undervisningen.
Efter sommerferien begynder mit barn et nyt kapitel - efterskole. Noget, der var helt utænkeligt tidligere, men som nu ses på med spænding og glæde.
Da jeg kontaktede Skolen Fri tidligere i 8. klasse og fortalte, at matematik var for vanskeligt på samme årgang, gik der ikke mange øjeblikke, før Skolen Fri hjalp med en løsning. Det har betydet, at mit barn også har formået at få noget ud af matematikundervisningen.
Samarbejdet mellem skolen og hjemmet er i top og eleverne lærer det, de skal. Det kræver naturligvis motivation fra eleven, men så kan de også lærer mindst lige så meget (i vores tilfælde langt mere) end i en fysisk skoleklasse.
Skolen Fri er ikke blot en skole - det er en enestående mulighed for en ny chance - et nyt liv. Det har betydet en verden til forskel for vores familie.

17 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Der findes ikke stjerner nok

ores søn startede hos Skolen Fri i en periode med svær mistrivsel og en diagnostiseret belastningsreaktion. Vi stod med et barn, der i over et år nærmest havde været som en slatten karklud – uden overskud, uden glæde og som trak sig tilbage på værelset så snart han kom hjem.

Allerede kort tid efter opstart oplevede vi en markant forandring.

Underviserne er legende, nærværende og enormt engagerede. For første gang i lang tid kan vores søn overskue undervisningen – og endnu vigtigere: han har lyst til den. Vi har aldrig set ham så engageret før.

Hvor vi før havde et barn i massiv mistrivsel, har vi nu en dreng, der beder om gåture på stranden, vil have ekstra opgaver, glæder sig til filmaftener, legeaftaler og igen har fået interesse for fritidsaktiviteter. Det er intet mindre end livsændrende.

Vi var ærligt talt skeptiske i starten – både i forhold til det lave antal lektioner og det sociale aspekt. Men vores oplevelse er, at han får markant mere ud af de to daglige lektioner her, end han nogensinde gjorde af en hel skoledag i den ordinære folkeskole. Og vigtigst af alt: han har nu overskud til faktisk at være social igen.

Samtidig har det haft en kæmpe betydning for os som forældre. Vores mentale load er blevet markant mindre – vi slipper for de konstante Aula-beskeder og opkald om, at vores søn igen har været i affekt. Det har givet ro i hele familien.

Teknikken er samtidig utrolig brugervenlig. Han kan selv logge på og komme i gang – også de dage, hvor vi som forældre ikke kan sidde ved siden af.

Der er ganske enkelt ikke stjerner nok i hele verden til at beskrive, hvor fantastisk Skolen Fri har været for vores søn.

16 de abril de 2026

Hej Kathrine,

Tusind tak for jeres meget rørende og ærlige anmeldelse. Det gør et stort indtryk at læse om jeres søns rejse og den forandring, I har oplevet.

Vi er virkelig glade for at høre, at han igen har fået overskud, lyst og glæde i hverdagen. Det betyder også meget for os, at I fremhæver underviserne og deres måde at skabe nærvær og tryghed på.
Det er dejligt at høre, hvordan det har påvirket jer som familie at jeres barn har gået hos os. Når der kommer mere ro og færre bekymringer i hverdagen, ved vi, at det ofte rækker langt ud over selve undervisningen.

Tak fordi I gav os jeres tillid, også selvom I var skeptiske i starten. Og tak fordi I deler jeres oplevelse.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra.
Der er fokus på det faglige, men samtidig også plads til at spørge ind til børnenes interesser. Der er plads til børnene kan fortælle og vise hvad de har lavet i løbet af ugen. De bliver anerkendt for den de er, og rost for det arbejde de laver. Der bliver lagt stor vægt på, at der skal være plads til fejl.

16 de abril de 2026

Hej Heidi,

Tusind tak for din varme anbefaling og for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I oplever vores lærere som både nærværende, rolige og rummelige. Vi ønsker altid at skabe et trygt miljø, hvor alle børn bliver set og mødt, og hvor der er plads til både faglig udvikling, nysgerrighed og det enkelte barns personlighed.

Tak fordi I anbefaler os.

Kan anbefales.

Skolen Fri blev brugt til vores datter pga. ventetid til optag på skole ifbm. med udlandsophold. Hun var rigtig glad for det, og det var et godt supplement til at sikre faglig fastholdelse, mens hun ventede på optag.

Man skal være opmærksom på at eleverne ikke har noget socialt sammen, det savnede hun.

Alt i alt var vi meget tilfredse, og havde vi ikke haft en stor tidsforskel til DK, havde vi købt flere timer, men det var ikke logistisk mulig.

13 de abril de 2026

Hej Henrik,

Tak for jeres fine anmeldelse. Det er godt at høre, at jeres datter var glad for at gå hos os, og at det fungerede godt fagligt.
Ærgerligt at tidsforskellen satte en begrænsning, ellers havde vi gerne haft jer med længere.
Al held og lykke fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores dreng havde brug for små afmålte…

Vores dreng havde brug for små afmålte bidder af undervisning, som alligevel kom omkring det vigtigste, og det må man sige at Skole Fri til fulde har leveret. Der er nogen praktiske udfordringer ved at køre det online, if. til at gøre det nærværende, men lærerne er OBS på det og gør det super godt med legende, interessant undervisning. Tak for alt :-)

6 de abril de 2026

Hej Jesper,

Tusind tak fordi du deler jeres oplevelse og for de pæne ord om vores lærere. Det er dejligt at høre, at I oplever, at lærerne formår at skabe nærvær og engagement.

Tak fordi I valgte os og alt det bedste fremadrettet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Der har været godt for Birk.

Der har været godt for Birk.
Han lærte mere og fik livsglæden tilbage.
Men men det er besværligt når man tammer eksammen og de skal tage den på folkeskolen. Det skal man vlre forberedt på. Det er ikke skolen fri der har dette ansvar. Men sammenarbejdet mellem 9 klasses afgangseksamen i Hedensted og skolen fri er ikke tilstede.

7 de abril de 2026

Hej Elizabeth,

Tusind tak for den fine anmeldelse, vi er rigtig godt for at Skolen Fri har gjort en stor forskel for Birk og ønsker ham alt mulig held og lykke med eksammen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min søn udviklede skolevægring i en…

Min søn udviklede skolevægring i en alminlig folkeskolen, skolenfri hjalp os og vores barn til at stadig have mulighed for undervisning, for ikke at forsvinde helt fra læring. Skolenfris personale er utroligt søde, hjælpsomme og omsorgs fulde, selvom det forgår over en skærm, er der ingen tvivl om at de vil børnene og deres forældre det bedste

24 de março de 2026

Hej Lisa,

Tusind tak for de søde ord og den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at undervisningen har gjort en forskel, og at I har oplevet vores lærere som nærværende og omsorgsfulde, også gennem skærmen.

Hurtig og overskuelig proces

Hurtig og overskuelig proces. Skolenfri stod klar, da vi ramte et skolesystem som ikke passede til vores søn. De hjalp med at komme nemt i gang med online skolen og stod klar til at besvare alle de spørgsmål vi havde undervejs.
Vil klart anbefale Skolenfri til andre.

17 de março de 2026

Hej Maria,

Mange tak for din anbefaling. Vi er glade for at høre, at I oplevede opstarten som både hurtig og overskuelig, og at vi kunne være der for jer i en svær situation. Vi ved, hvor vigtigt det er at få en god start, når man skifter retning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig en fantastisk måde at få…

Virkelig en fantastisk måde at få undervisning på efter mange års mistrivsel. Vores datter kom hurtigt i trivsel og elsker ridelinjen. Hun oplever at forstår meget mere af undervisningen da hun ikke skal forholde sig til larm osv.

13 de março de 2026

Hej Line,

Tusind tak fordi du deler jeres oplevelse. Det betyder virkelig meget at høre, at jeres datter er kommet i trivsel og har fundet glæde ved ridelinjen.

Det er dejligt at vide, at hun oplever bedre ro og forståelse i undervisningen, det er lige netop noget af det, vi ønsker at skabe.

Den bedste beslutning 😁

SkolenFri har uden undtagelse, været den bedste beslutning vi har taget for vores datter, som ellers fra 0. kl til 6. kl, har været tilknyttet en almindelig distrikt folkeskole.

Vores datter har genfundet sin kreativitet og lyst til alt det som hun oprigtigt har interesse for, herunder bl.a. også mere fritid til at tænke alsidigt, kreativt og ud af boksen.

Fagligt oplever vi, at vores datter italesætter emner vi aldrig har hørt om før, at hun læser mere end da det var pensum og at hun selektivt vælger gode relationer til, frem for den ramme folkeskolen tilbød hende.

Udover at hun socialt selv vælger sine venner fra hendes lokalområde, har hun også fået nogle gode venner i den klasse hun går i, på SkolenFri. Hun mødes med sine venner som hvis hun gik i en fysisk klasse, bl.a. ved fødselsdage og almindeligt venskabssamvær.

Vi kan kun anbefale SkolenFri til alle der ønsker en friere måde at danne deres børn på, end den kaotiske ramme, folkeskolerne i dag har at tilbyde. SkolenFri har en grundlæggende tanke om, at skabe plads og samhørighed for alle, hvorfor klasserummet online, ligeledes tilpasses de elevers interesser, som er tilknyttet.

Kæmpe tak fra et sæt forældre med et meget gladere barn 😊.

12 de fevereiro de 2026

Hej Renée

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med Skolen Fri.

Det betyder meget for os at læse om jeres datters udvikling og glæde. At hun har genfundet sin kreativitet, sin nysgerrighed og lysten til at fordybe sig i det, der giver mening for hende, er lige netop noget af det, vi hver dag arbejder for at skabe plads til.

Tak fordi I tog jer tid til at skrive, og tak for jeres tillid.

Anne Sofie
Skolen Fri

Classificada 5 em 5 estrelas

Min søn er hjemme fra sin specialklasse…

Min søn er hjemme fra sin specialklasse med skolevægring, men er tilmeldt Minecraft klasse. Han elsker det og taler om det som om det er noget han går til. Virkelig dejligt at se hvad han kan i sådan en kontekst, fremfor i et kaotisk klasseværelse. Hanne er genial!

4 de fevereiro de 2026

Hej Elin

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at han har haft det så godt hos os :) Jeg deler din søde besked med Hanne, det er jeg sikker på, hun bliver glad for.

Anne Sofie
Skolen Fri

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra tider ,bra trevlig lärare ,bra…

Bra tider ,bra trevlig lärare ,bra läromaterial 🤗

19 de janeiro de 2026

Hej Alf,

Tusind tak for din feedback, det er rigtig rart at læse I er glade for det hele.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har stor glæde af Ridelinien

Vi har stor glæde af Ridelinien til vores datter. Hun står uden egnet skoletilbud og trives i mellemtiden med Skolen Fri´s undervisnings setup.
Det giver struktur i ugen og en følelse af ikke at blive helt tabt.
Underviserne er søde og IT-hjælperen er imødekommende.

14 de janeiro de 2026

Hej Camilla,

Hvor er det dejligt at høre vi kan tilbyde et alternativt der bringer glæde og struktur. Tusind tak fordi du deler jeres oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skolenfri var lige netop det vi som…

Skolenfri var lige netop det vi som forældre til vores datter søgte.
Skolenfri ændrede vores datters skoletrivsel, og stille tilbagevenden til skolelivet.
Uden tvivl det rigtige for os.

9 de janeiro de 2026

Hej,

Tusind tak for jeres fine ord. Det betyder virkelig meget for os at høre, at Skolenfri har gjort en forskel for jeres datter, og for jer som familie.
Vi er glade for, at I oplevede, at rammerne hos os gav ro, tryghed og mulighed for en stille og nænsom tilbagevenden til skolelivet.

Fantastisk mulighed

Fantastisk mulighed, når folkeskolens vilkår ikke passer ind hos ens barn. Vi har været rigtig glade for skolenfri, med søde og gode lærere, der møder børnene hvor de er.

18 de dezembro de 2025

Hej Sofie,

Hvor er det bare dejligt at høre! Vi er meget glade for at kunne tilbyde et alternativ.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun godt at fortælle om…

Jeg har kun godt at fortælle om SkolenFri.dk
Vi startede op lige før sommerferien. Jeg har fået et barn som er glad og har lyst til at lære nyt igen.
På folkeskolen var mit barn udsat for fysisk og psykisk vold og der blev ikke gjort noget ved det. Jo Folkeskolen gjorde faktisk noget. I stedet for at fjerne drengen som slog, mobbede, kastede med ting og tissede på min søn, så valgte de i stedet at isolere min søn fra fællesskabet og lod drengen som konstant stressede klassen blive i klassen.
På SkolenFri er en helt modsat oplevelse af folkeskolen.
På Skolenfri findes der ikke mobning og vold. Alle underviserne er uddannet lærer og der er ikke konstant skift i personalet.
Alle elever bliver modtaget så professionelt.
Børnene som har huller pga fravær i folkeskolen kan vælge det klassetrin der passer og godt begavede elever kan springe et par klassetrin op. Modsat folkeskolen hvor min søn kede sig og havde behov for mere udfordringer i undervisningen.
SkolenFri støtter og forbereder til eksamen i 9. og 10. klasse også.
Vi er yderst tilfredse og jeg ville ønske, at jeg kendte til muligheden om Hjemmeskole for år tilbage , så min søn ikke havde knækket i folkeskolen.

26 de setembro de 2025

Hej Kira,

Tusind tak for din varme og meget ærlige anmeldelse. Vi bliver rigtig berørte af at læse om jeres oplevelser, både de svære år i folkeskolen, og den forskel du nu oplever hos os.

Det betyder meget at høre, at din søn har fået lysten til at lære tilbage og at han føler sig mødt på en respektfuld og professionel måde. En af vores vigtigste opgaver er at skabe et trygt og fagligt stærkt miljø, hvor alle børn kan udvikle sig i deres eget tempo.

Vi er glade for at du deler din historie, for vi ved at andre forældre kan stå i lignende situationer og have brug for at vide, at der findes et alternativ.

Tak fordi du valgte os, og fordi du deler jeres rejse.

Den største anbefaling af Skolen Fri

Efter at have kæmpet med voldsom skolevægring og løsningen ikke var at finde på den friskole vores datter gik på, valgte vi vi Skolen Fri og det har vi ikke et sekund fortrudt!
Hver dag bliver hun mødt at virkelig dygtige og engagerede lærer, som selvom de sidder bag en skærm, evner at nå ud på en helt særlig og meget omsorgsfuld måde. Der bliver hver eneste dag fyldt ny læring på, selvom skoledagen er kort.
Vi har nu en utrolig glad pige, som stor trives, ikke græder og aldrig har ondt i maven og hovedet mere.
Det eneste vi fortryder, er at vi ikke valgte Skolen Fri noget før.

18 de setembro de 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for din rørende anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at jeres datter nu trives og møder skoledagen med glæde. Det er præcis det, vi ønsker at skabe – tryghed, nærvær og faglig udvikling, også selvom undervisningen foregår online.

Det betyder meget for os at vide, at hun bliver mødt af lærere, der formår at skabe kontakt og omsorg gennem skærmen, og at hun har fået lysten til at lære tilbage.

Tak fordi I deler jeres oplevelse, og fordi I har valgt SkolenFri.

Alt kører som det skal

Alt kører som det skal.
De er meget profesionelle!
Lærerne er dygtige!
Systemerne er til at finde ud af og de arbejder sammen.
Man undgår en masse spildtid og kan blive undervist intens.
Det er perfekt til en dreng med autisme og ADHD.
❤️

15 de agosto de 2025

Hej Maria,

Tusind tak for de flotte ord! Det betyder meget at høre, at både undervisning og systemet fungerer godt for jer, og at vi kan skabe rammer der giver ro og udbytte. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min datter har fået skoleglæden tilbage…

Min datter har fået skoleglæden tilbage efter at være startet i Skolen Fri og giver hver dag udtryk for hvor glad hun er for at "gå" der og for lærerne.
I følge hende selv lærer hun mere på de to lektioner om dagen i Skolen Fri end en hel skole dag hendes tidligere Folkeskole.
Indemeldelse og opstart er nem og overskuelig. God og professionel kommunikation fra skolen.
Så en klar anbefaling herfra

13 de junho de 2025

Kære Henrik,

Hvor er det bare dejligt at læse! Tusind tak for din varme anmeldelse.

Det gør os oprigtigt glade at høre, at din datter har fundet skoleglæden igen. Det er jo lige præcis noget af dét, vi håber på, når børn starter hos os. Og at hun selv oplever, at hun lærer mere siger jo alt.

Tak fordi du deler det og tak for anbefalingen. Vi glæder os til at følge jeres datter videre på hendes vej.

Anne Sofie, Skolen Fri

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais