Banner for Skoringen - Åfjord

Skoringen - Åfjord Opiniões

Parken, Joakim Brevolds Allé 4, 7170 Åfjord, NO

Er meget godt fornøyd med kvaliteten på produktet og på servicen jeg fikk hos Skoringen i Åfjord.

Excellent customer service and great quality shoes, bought many shoe here and love them all

Særdeles fornøyd med service og hjelp i forhold til kjøp av renseprodukter for mine Sketchers 👌

1. Loja de calçado
  2. Loja de malas
  3. Loja de malas e malas de viagem
  4. Loja de malas e bolsas

Sobre Skoringen - Åfjord

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

• Parken, Joakim Brevolds Allé 4, 7170, Åfjord, Noruega

• 21079685

4,3

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

254 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Er meget godt fornøyd med kvaliteten på…

11 de novembro de 2025

Hei Edvard,

Så flott å høre at du er så fornøyd både med produktkvaliteten og servicen hos oss i Skoringen Åfjord 🤩

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – det setter vi stor pris på 😊

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

28 de março de 2025

Hei Madleen

Tusen takk for den varme tilbakemeldingen! ❤️❤️

Vi setter stor pris på at du hadde en god opplevelse hos oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake! 🌟

Trivelig og hjelpsom betjening

20 de setembro de 2024

Hei Torunn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for at du opplevde betjeningen som trivelig og hjelpsom 🤗

Excellent customer service

24 de agosto de 2023

Hi Hilde,

Thank you so much for your review. We appreciate that 😊

Kind regards
Stine from Skoringen