Jeg kjøpte sko i dag og det var så god service jeg opplevde hos Skoringen i Alta. Jeg har vært til alle buttiken i Alta sentrum som selger sko men jeg opplevde dårlige service hos dem. Skoring... Ver mais

Alltid hyggelig å handle hos Skoringen Alta. Smilende og serviceinnstilte ansatte, ofte gode tilbud og godt utvalg.
Hyggelig og smilende ung dame,oppmerksom på kunder. Savnet engasjement i mer salg,tilby kunden tiisvarende vare om de ikke har den varen som kunden i utgangspunkt var på utkikk etter.
Hyggelig og hjelpsom betjening. Litt dårlig utvalg på sko til større barn.

Markedsgata 21-25, Amfi, 9505, Alta, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Skoringen - Alta
Alltid blide og hyggelig betjening og de hjelper til med å finne gode sko.

Resposta da Skoringen - Alta
Hyggelig og smilende ung dame,oppmerksom på kunder.

Alltid super service hos dere! Det lille ekstra fra Elin ❤️

Resposta da Skoringen - Alta
Skoringen i Amfi Alta er de beste for meg og ingen andre. Jeg som jobber innen reiselivsbransje merker det godt. Tro på meg. 😊✌️ Tusen takk til Ida som jobber på aftenvakt da jeg kjøpte min sko.

Resposta da Skoringen - Alta
Hyggelig og hjelpsom betjening. Skjønte akkurat hva jeg var på jakt etter.

Resposta da Skoringen - Alta
Hyggelig og hjelpsom betjening. Litt dårlig utvalg på sko til større barn.

Resposta da Skoringen - Alta
Flott servise, hyggelig betjening, bruker alltid Skoringen

Resposta da Skoringen - Alta
Veldig hyggelig og blid dame, hjelpsom og effektiv. fin opplevelse.

Resposta da Skoringen - Alta
Alltid super service og dyktige ansatte i butikken. I tillegg god kvalitet på varene.