A empresa respondeu
A very nice lady behind the counter helped me to a new pair of shoes, which was why I entered the shop in the first place.
A empresa respondeu
Alltid god og kyndig hjelp å få. Det er første stopp for skokjøp til begge barn.
God å hyggelig handel👌🏾 selger hadde tid til å yte god service med et smil 🙂
Escrito pela empresa

KildenKjøpesenter,Gartnervei15, 4016, Stavanger, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões

God å hyggelig handel👌🏾 selger hadde tid til å yte god service med et smil 🙂

Resposta da Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt. Jeg var der to dager på rad, og begge gangene ble jeg betjent av en jente med mørkt hår og bobfrisyre. Hun ga meg svært detaljert informasjon om produktene og kom med utmerkede anbefalinger for pleie.

Resposta da Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Was able to try on several pairs of shoes to find the best.

Resposta da Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Boikott! De reklamerer for Barnas Dag i flere uker, men når man møter opp i butikk den dagen tilbudet starter så er de allerede utsolgt for en haug med sko! Kom tomhendt hjem - i dag også! Dette skjer hvert eneste år. Får bare dumme beklagelser, ingen hjelp å få, går ikke å finne en størrelse i en butikk og en annen i en annen butikk. For nei da får man ikke 50% om man kjøper de i forskjellige butikker… det blir SISTE gang jeg gidder å bruke tid på dette lokketilbudet.

Resposta da Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Jeg mottok sendingen iløpet av kun 3 virkedager og er meget fornøyd med produktet

Resposta da Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Utrolig dårlig service! Står klart og tydelig på kvittering at sko som er kjøpt på nett kan returneres i butikk, gikk derfor innom Skoringen på Kilden og skulle returnere noen jeg hadde kjøpt. Fikk beskjed om at dette ikke gikk og at jeg måtte fikse det selv. Veldig ubehagelig opplevelse fordi jeg følte nesten jeg fikk kjeft.
Tok heller turen innom skoringen i sentrum hvor jeg fikk 10/10 service og hjelp med engang! Merkelig at samme kjede skal ha så anderledes holdning på jobb.

Resposta da Skoringen - Kilden Kjøpesenter, Stavanger
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.