Banner for Skoringen - Mo i Rana

Skoringen - Mo i Rana Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Fr. Nansensgt. 12, 8622 Mo i Rana, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg en ecco sko med 1450kr . Det kvalitet var dårlig, etter bruk for to måneder, stoff er ødelagt Tusen takk for Skoring - Mo i Rana . Med 5 ***** Jeg tok kontakt med Skoring på Mo , de var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Trivelig plass å handle, med en stor grad av service. Det er lett å ta med ungene hit på handletur.

Classificada 2 em 5 estrelas

Hvorfor skriver dere ikke på norsk. Jeg så at dere hadde sale, ikke salg

Classificada 5 em 5 estrelas

Betjeningen er alltid hyggelige og blide, og hjelper alltid til med å finne det jeg leter etter. De er også tolmodig , selv om man ønsker å bruke tid på å prøve flere forskjellige par. Har brukt den... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de malas
  3. Loja de malas e malas de viagem
  4. Loja de malas e bolsas

Sobre Skoringen - Mo i Rana

Escrito pela empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Escrito pela empresa

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

255 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Verdens beste skobutikk

28 de outubro de 2025

Hei Marianne

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding!

Vi blir utrolig glade for å høre at du synes vi er verdens beste skobutikk. 💛 Det motiverer oss til å fortsette å gi god service og kvalitet til alle våre kunder.

Venlig hilsen

Classificada 2 em 5 estrelas

Hvorfor skriver dere ikke på norsk

Hvorfor skriver dere ikke på norsk. Jeg så at dere hadde sale, ikke salg

21 de setembro de 2025

Hei Mia.

Takk for meldingen din og for at du deler tankene dine med oss.

Hos Skoringen har vi butikker både i Norge og Danmark, og derfor prøver vi å bruke ord og uttrykk som kan forstås i begge lande. Vi har valgt å bruke "sale", da det er et internasjonalt anerkjent uttrykk som de fleste forstår – både i Norge, Danmark og generelt på nett.

De beste hilsener

Classificada 5 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet av ecco sko

Tusen takk for Skoring - Mo i Rana . Med 5 *****
Jeg tok kontakt med Skoring på Mo , de var veldig snill og fant en god løsning til meg. Jeg har valg å ha tilbake pengene eller å søk ny sko
Hjerte takk til Medarbeider på Skoring - Mo i Rana

1 de julho de 2025
Opinião espontânea

Hei Mohammad.

Takk for din tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre at dine Ecco-sko ikke har levd opp til forventningene, spesielt med tanke på kvaliteten etter så kort tid.

Vi ønsker gjerne å hjelpe deg med dette, så du kan få en god løsning. Du er velkommen til å kontakte oss eller komme innom butikken, så vi kan se nærmere på saken sammen.

De beste hilsener

Veldig god service!

25 de agosto de 2025

Hei Mona.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😍

Vi setter stor pris på at du opplever god service hos oss.

Ha en fin dag 🥰

Med vennlig hilsen

God og hyggelig betjening

28 de julho de 2025

Hei Morten

Tusen takk for din fine tilbakemelding!
Vi er glade for å høre at du opplevde god og hyggelig betjening hos oss 😊

Vi gleder oss til å se deg igjen! 🙌

Hei Inger Lise.

Tusen takk for din flotte tilbakemelding 😍

Vi er glade for at du synes både personale og produkter var topp. 👍

Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen 🤩

Classificada 4 em 5 estrelas

Hyggelig betjening.

27 de setembro de 2024

Hei Rolf,

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss. 😊

Med vennlig hilsen

god service i butikken

god service i butikken, trivelig betjening.

2 de junho de 2024

Hei May,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på dine ord og gleder oss til å ønske deg velkommen igjen 🌷

God service!

1 de dezembro de 2023

Hei, Espen!

Tusen takk for besøket. Det er godt å høre at du fant det du var på utkikk etter. 😍

Kjempe god service !!!

Fikk god hjelp og kjempe god service .
Alltid blid og hjepsom :D

28 de novembro de 2023

Hei, Trude!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen. 🤗

Trivelig plass å handle

27 de julho de 2022

Hei, Arne!

Tusen takk for besøket og den positive tilbakemeldingen. 🤗

God og rask service

27 de junho de 2022

Hei, Kåre!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen 🤗

Super service

Super service og godt utvalg!

12 de março de 2022

Hei, Emma!

Tusen takk for besøket og den fine tilbakemeldingen. Den setter vi stor pris på. 😍

Stine hos Skoringen

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais