Butikken har en enestående betjening! De er blide og yter god service! Selv har jeg vanskelig for å finne sko da jeg sliter med kroniske smerter, men betjeningen gjør alt de kan for å hjelpe meg. Jeg... Ver mais

A empresa respondeu
I got a lot of bang for the buck and was assisted by a pleasant, beautiful lady. Her handling of me as a customer was honest, informative and efficient. Will come back.
A empresa respondeu
Kjøpte et par Bugatti sko som gikk opp i liminga etter 3 mnd, samt yttermaterialet smuldret opp. Sikkert stått for lenge på lager. Ble tilbudt full refusjon eller tilgodelapp, og fikk meg et nytt par.... Ver mais
A empresa respondeu
Kjempegod service og veiledning. Lytter til hva jeg ønsker og hva jeg skal bruke det til og kommer med gode forslag. Ringer også andre butikker og får lagt av rette størrelse til meg. Veldig fornø... Ver mais
Escrito pela empresa

Nygt. 18 / Søregt. 29, 4006, Stavanger, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Skoringen - Stavanger, Nygt. 18 / Søregt. 29
Rask og hyggelig ekspeditør selv om hun måtte på lageret og hente!

Resposta da Skoringen - Stavanger, Nygt. 18 / Søregt. 29
Hyggelig betjening, men jeg mener at når vi kjøper sko som koster over kr 1000,- bør impregnering av skoene være gratis.

Resposta da Skoringen - Stavanger, Nygt. 18 / Søregt. 29
Ingen i butikken spurte om de skulle hjelpe, når jeg hadde funnet varene selv å skulle betale svarte hun at hun ikke hadde tid nå. Spurte litt om produktet men den ansatte visste ingenting om skoene jeg kjøpte.

Resposta da Skoringen - Stavanger, Nygt. 18 / Søregt. 29
Flott og hyggelig service og jeg fikk akkurat det jeg var ute etter!

Very freindly ladies working there! Excellent service. 👌🏻

Resposta da Skoringen - Stavanger, Nygt. 18 / Søregt. 29
Fikk god hjelp fra betjeningen,hun fant riktig sko og jeg kjøpte de.

Resposta da Skoringen - Stavanger, Nygt. 18 / Søregt. 29
Får alltid fantastisk service og hjelp her. Dette er faktisk eneste plassen jeg finner sko jeg liker og som passer.

Resposta da Skoringen - Stavanger, Nygt. 18 / Søregt. 29
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.