A empresa respondeu
Da jeg kjøpte di første skoene ble jeg informert om at det ikke var memorifoamsåle. Noe som jeg ikke vil ha. Jeg fikk byttet til en sko med fast såle. God servise og hyggelige betjeninger som jobber p... Ver mais
A empresa respondeu
Vennlig og profesjonell kundeservice. Sønnen min ble kjempefornøyd med vintersko fra Barnas dager. Tusen takk for hjelpen!
Escrito pela empresa

Jekta Storsenter, 9015, Tromsø, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Fantastisk butikk, fantastisk betjening og fantastiske og hjelpe kundene.
🤩🤩🤩

Resposta da Skoringen - Tromsø, Jekta Storsenter
Møtte opp på Skoringen i Tromsø. Skoene jeg ville ha i str 39 (dr Martens) kunne de ikke finne, og etter en lang ventetid sier hun som ekspediterte meg at skoene var nok sendt et annet sted. Et par dager etterpå møtte jeg opp og spurte etter str 39. Hun sjekket, og kunne si at jo, det hadde de. Jeg måtte videre til synsundersøkelse, men hun skulle finne frem skolene til jeg kom tilbake. Etter en halv time, vare det beskjed om at nei, de hadde ikke str 39. Dårlig lagerinfo? Neste dag dro jeg på Jekta hvor de hadde skoene, og der var de bare så hyggelige.

Resposta da Skoringen - Tromsø, Jekta Storsenter
Had to change one pair for smaller size, different model. Very smooth, no problems.

Resposta da Skoringen - Tromsø, Jekta Storsenter
Helpfull staff with very good knowledge of their stock

Resposta da Skoringen - Tromsø, Jekta Storsenter
God sørvis og flink på mersalg uten å være påtrengende

Resposta da Skoringen - Tromsø, Jekta Storsenter
Meget god service fra de som jobber der, hyggelig og veldig hjelpsomme

Resposta da Skoringen - Tromsø, Jekta Storsenter
Veldig gode produkter og høy kvalitet! De ansatte er hyggelige, hjelpsomme og alltid tilgjengelige. Man blir alltid møtt med et hyggelig smil og en varm velkomst. Det hadde også vært flott med litt rabatt innimellom. 😊👌❤️

Resposta da Skoringen - Tromsø, Jekta Storsenter
Very good customer service. I needed to try some shoes that then I bought. When I was home a realized the shoes very too small, so I want back and the process was very smooth and easy.

Resposta da Skoringen - Tromsø, Jekta Storsenter
Veldig fin behandling ved bytting av skostørrelse

Resposta da Skoringen - Tromsø, Jekta Storsenter
Elendig service. Kjøpte et par støvler til jentongen på 4 år. Etter to dagers bruk fikk hun Gnagsår på leggene som ikke ser særlig bra ut. Tenkte at det må jo være noe galt med støvlene da vi aldri har opplevd slik med noen andre støvler. Dette er støvler fra Viking. Fikk et veldig bastant svar fra hun bak disken etter hun hadde vært å snakket med daglig leder om at reklamasjon gjaldt ikke nupper, hvis daglig leder hadde giddet å komme se på støvlene så ville hun sett at det er noe galt med de, men det gjorde hun heller ikke. så fikk ikke bytte støvlene. Dette er en reklamasjon, ferdig snakket. Blir ikke å handle hos dere igjen!

Resposta da Skoringen - Tromsø, Jekta Storsenter
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.