Skovvangskolen Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

En normal dag på skovvangskolen

En normal dag da jeg var på skolegården og rapede små børn, kom min lære der har en skæv næse og en skæv pĺk. (forklaring senere) Han kom med 5 body pĺllows. Jeg var i gang med barn nummer 31 i dag da han kom hen til mig. Han tog sine bukser ned og rapede mig hårt. Mine ben ryster, og jeg er nu homo. Anyways, her er en opskrift på neger boller:

Marcipanbunde
125 g Marcipan

Flødebolleskum
1½ dl Æggehvide (ca. 140 g)
25 g Sukker
250 g Sukker (ca. dl)
125 g Glukosesirup
¾ dl Vand
½ tsk Vaniljepasta
500 g Finthakket mørk chokolade - smeltet

Marcipanbunde
Rul marcipanen ud til en firkant (ca. 15 x 20 cm). Udstik 12 cirkler (a ca. 5 cm i diameter).
Læg marcipanbundene på en plade med bagepapir og bag dem til kanten begynder at blive gylden ica. 7 min. ved 175° - varmluft. Lad dem køle af på en bagerist.
Flødebolleskum
Pisk æggehvider og sukker skummende i en røremaskine.
Bring sukker, glukosesirup, vand og vaniljepulver i kog i en lille tykbundet gryde. Mål med et sukkertermometer temperaturen, den skal være 117°.
Hæld sukkermassen i en tynd stråle i æggehviderne under konstant piskning ved høj hastighed. Pisk i 5-7 min. til skummet er fast og sejt.
Fyld skummet i en sprøjtepose med tylle.
Sådan samler du flødebollerne
Sprøjt toppe på marcipanbundene - næsten helt ud til kanten. Det er lettest, hvis bundene står på en gummimåtte eller en hårdt opvredet ren klud, så de ikke flytter sig.
Lad toppene stå ca. 1 time ved stuetemperatur, så overfladen tørrer let.
Hæld den smeltede chokolade i en cylinderformet beholder, fx et lidt højt glas. Chokoladen må ikke være for varm.
Dyp en flødebolle i chokoladen, ryst forsigtigt overskydende chokolade af, vend den hurtigt rundt og pynt den, mens chokoladen er våd. Lad den stivne på et stykke bagepapir. Fortsæt med de resterende flødeboller.

11 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Mig og mine venner er igen anklaget for…

Mig og mine venner er igen anklaget for mobberi og chikane af mindre børn uden at lærene har noget at have det i
Sårn nogle episoder sker dagligt
Mine børn skal ikke nærme sig denne skole!!!

15 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

En helt almindelig dårlig dag på Skovvangskolen

Der var en gang en lille dreng ved navn Vilbert han levet et helt normalt liv, og havde helt normale venner og gik på en helt elendig skole ved navn skovvangskolen. Det var en helt almenlig elendig dag hvor Vilbert sad på biblioteket sammen med sine helt almenlige venner og spillede skak. Men lige pluslig kom der en af de elendig lærer fra den elendige skole (Thomas), han begynde at råbe og skrige om et eller andet vi ikke havde gjort, FALSKE ANKLAGER. der efter begynde den onde lærer at råbe grimme ting af eleverne og kommenterer negativt på Vilbert udsende"dit ansigt ser underligt ud" Der efter spurgte vi Thomas(læreren) om hvorfor han havde et behov for at kommenter på Vilberts udsene beneagtede han alt. Da vi efter frikravartet sagde det til vores klasse lærer var vedkommen meget ligeglad med vores problem og sagde at vi selv måtte løse det.

En meget almenlig og traumatiesrene dag på skovvangskolen.

15 de novembro de 2024

Skolen er ikke god

Dårlige skole!
Lærende lytter ikke til eleverne.
De pynter på historierner man de sender bedskeder hjem.
Ektremt meget forskelbehandlings.
Lærende stinker.
Seksitiske svin de behandler pigerne bedre end drengene det finder jeg mig ik i.
Lærende kalder mine klassekamerater navne (fede svin)
Lærene slå min ven sidste skoledag.
#cheeks ah skole.
#Aldrig kom her.
#roachington.
#cheeks.
#Roach.
#melsen slår.

4 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Det er virkelig en dårlig skole

Det er virkelig en dårlig skole! no kidding.. Det er helt åndsvagt hvordan eleverne blive behandlet og oplært. Jeg taler af erfaring, mine børn skal ikke i nærheden af den skole, NOGENSINDE! Håber Aarhus kummune tager stilling for den her skole er ikke mere værdig end en stjerne.

Tak for jeres opmærksomhed!

13 de novembro de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais