Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

"Jeg er virkelig imponeret over Skridsikkert! Det er en fantastisk platform, der er gratis og fungerer virkelig godt. Som med alt AI er det dog vigtigt at være opmærksom og altid dobbelttjekke det ret... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skriv Sikkert hjælper mig hver dag til at rette og forbedre tekster. Selvom jeg hverken er tal- eller ordblind, opstår der mange slå- og sætningsfejl samt kommateringsfejl i meget af det, jeg skriver,... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Nemlig. Com Har bestilt vare mangler 4 pakker fiskefrikadeller. Syntes ikke det er okay. Bestiller 2 gange om mdr. da jeg ikke kan gå på gaden. Følte da jeg ringede at de var lige glade. Jeg kommer t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software

Escrito pela empresa

Skriv sikkert. Hver gang. Din stemme. Perfekt på skrift.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er nemt og overskueligt at bruge…

Det er nemt og overskueligt at bruge skrivsikkert.dk, og en kæmpe hjælp. Selv om jeg ikke er ordblind, har jeg svært ved tegnsætning. Og når systemet har analyseret min tekst, ikke bare retter det i min tekst, men forklarer også fejlen og rettelserne. Det er super!
Jeg havde brug for at kunne fravælge rettelser, og skrev til folkene bag. Der blev svaret med det samme, og i løbet af nogle få dage, havde de tilpasset den mulighed.
Jeg er mere end glad for at have adgang til et værktøj som dette :)

5 de abril de 2026

Manglerne varer.

Nemlig. Com
Har bestilt vare mangler 4 pakker fiskefrikadeller. Syntes ikke det er okay. Bestiller 2 gange om mdr. da jeg ikke kan gå på gaden. Følte da jeg ringede at de var lige glade. Jeg kommer til at savne de manglende varer.

27 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er et genialt hjælpeværktøj til…

Det er et genialt hjælpeværktøj til hverdagsbrug, arbejde og meget mere. Det er den bedste hjælp, når man ikke altid er så god til at stave eller ikke helt kan tage sig sammen til at læse korrektur.

12 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Skriv sikkert er den bedste hjælp!

Min datter er ordblind og efter hun begyndte at bruge SkrivSikkert, har skoleopgaver været mere overskuelige og nemme for hende. Hun har fået mere selvtillid og bruger det på daglig basis som en hjælp til at rette fejl.

11 de novembro de 2025

God oplevelse

Jeg har brugt skrivsikkert i nogle uger og har haft en god oplevelse!

10 de novembro de 2025

Skrivsikkert

Skrivsikkert har hjulpet med korrekturlæsning og er et godt værktøj til at tilrette tekster

10 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvad er der galt med den

vi forstår ikke den ikke, og det virker forkert hvad den siger.

30 de outubro de 2025

Hej Josefine,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med SkrivSikkert.

Vi kan desværre ikke helt forstå, hvad der præcist er gået galt ud fra din beskrivelse. Vi vil meget gerne hjælpe dig og finde en løsning, så du får den bedste oplevelse med vores værktøjer.

Vil du kontakte os direkte på stefan@skrivsikkert.dk, så vi kan få flere detaljer om, hvad der ikke fungerer for dig? Det vil hjælpe os enormt meget.

Tak på forhånd!

Classificada 4 em 5 estrelas

Det er et godt værktøj, kan bruges.

Det er et godt værktøj, jeg bruger det af og til til korrekturlæsning. Men det er alligevel begrænset i ordforråd og ved det antal tegn, det korrigerer. 500 er for lidt for mig, og det giver mig ret meget besvær ved at klippe teksten i så små stykker.
Det er ikke perfekt, men godt redskab for at rette nogle tekster, men man skal ikke glemme at tjekke selv efter !

29 de outubro de 2025

Hej Olga,

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback! Vi er glade for at høre, at du synes, SkrivSikkert er et godt værktøj til korrekturlæsning.

Du har helt ret i, at 500 tegn kan være for lidt, når man arbejder med længere tekster - det forstår vi godt.

Hvis du opretter et medlemskab, fjerner du tekstbegrænsningen. Herudover vil Mads og Sofie også kunne søge på nettet og give bedre svar.

nej&w

den er langsom til viden og forklarer ting dåligt

9 de outubro de 2025

Hej Magne,

Tak for din feedback, selv om vi selvfølgelig er kede af at høre, at du ikke er tilfreds.

Vi er ikke helt sikre på, hvad du mener med "langsom til viden" - kan du uddybe det lidt? Er det fordi værktøjet bruger lang tid på at analysere teksten, eller er det noget andet?

Vi arbejder hele tiden på at gøre både værktøjet hurtigere og forklaringerne mere tydelige.

Hvis du har lyst til at dele mere om, hvad der ikke fungerede for dig, vil vi rigtig gerne høre det. Det hjælper os med at blive bedre.

Du kan skrive til stefan@skrivsikkert.dk.

Tak på forhånd!

- Stefan, SkrivSikkert.

Classificada 5 em 5 estrelas

megagodt til at få hjælp til…

megagodt til at få hjælp til korrekturlæsning, tegnsætning.

28 de outubro de 2025

Hej Munk,

Tak for de søde ord! Det varmer virkelig at høre, at SkrivSikkert hjælper dig med korrekturlæsning og tegnsætning.

God fornøjelse med værktøjet fremover!

Classificada 4 em 5 estrelas

For første gang i mit liv

For første gang i mit liv, plus 60 år, er jeg blevet næste 100% selvkørende skriftlig takke være SkrivSikkert

29 de setembro de 2025

Hej Kurt,
Wow, det her var virkelig dejligt at læse! At du efter 60+ år føler dig næsten 100% selvkørende skriftligt takket være SkrivSikkert - det betyder alt for os.

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er præcis den forskel, vi håber at gøre for folk!

Nemt

Nemt og lige til gode løsninger

17 de outubro de 2025

Resposta da SkrivSikkert

Dejligt at høre! Lige til og effektivt er præcis hvad vi sigter efter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har altid haft brug for hjælp til korrekturlæsning

Jeg har altid haft brug for hjælp til korrekturlæsning af mine tekster. Det er dejligt befriende, at jeg nu ikke skal ulejlige andre, men kan få den fornødne hjælp lige med det samme.

15 de outubro de 2025

Resposta da SkrivSikkert

Tak, Lundvald! Skønt at høre du nu kan få korrekturlæsning med det samme uden at skulle ulejlige andre — det er præcis derfor vi laver værktøjet.

Mange tak

Det er meget hjælpsom og udvidende.

10 de outubro de 2025

Resposta da SkrivSikkert

Så dejligt at høre! Tak for anmeldelsen.

– Stefan, SkrivSikkert

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais