Bestilte mandag eftermiddag - sendt tirsdag - levering fredag formiddag i samme uge. Imponerende da varen blev sendt fra Frankrig. Minimum halv pris ift. de gængse byggemarkeder. Fin komm... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg var temmelig skuffet over, at der var skader på gevindet. Jeg måtte file det til, for at få det i orden. Om skaden er sket ved transporten, kan jeg ikke sige, men indpakningen - en plastikpose i... Ver mais
Fine skruer og god leveringstid. Jeg ser at herinde på trustpilot at de dårlige karakterer primært omhandler firmaets leveringstider fra deres firma i Frankrig. Ja, tiden var vel overskredet en dag e... Ver mais
Hurtig levering, og udmærkede priser. Jeg er især vild med det store udvalg af alle mulige slags skruer, møtrikker m.m. Hvis jeg skal komme med et forbedringsforslag vil jeg dog sige at det ville... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Skrue Ekspres
Escrito pela empresa
Skrue-Ekspres.dk

Skrue-Ekspres.dk er specialiseret i online salg af skruer og skruer til professionelle og private. Vores e-handelssite er baseret på erfaringen og knowhow fra mere end 50 medarbejdere i Frankrig hos Vis-Express by Visserie Service (2,5 timer fra Paris, nær Le Mans). Vores virksomhed, som blev grundlagt i 1975, har i øjeblikket et lager på 11.000 m², hvor vi kan opbevare mere end 45.000 referencer af skruer og andre fastgørelseselementer. Skrue-Ekspres giver dig mulighed for at finde alle de skruer, du har brug for, med få klik. Der findes et bredt udvalg af produkter online, som opfylder alle dine behov til alle typer applikationer og erhverv. Skrue-Ekspres.dk er en brugervenlig hjemmeside, hvor du kan købe både enkelte skruer eller skruer og hele kasser med f.eks. 10, 30, 50, 100, 200 eller 500 stk. afhængig af referencerne. Ingen minimumsbestilling, hurtig levering i Danmark fra 72 timer og gratis levering fra 75€ TTC. Vores produkter - Et udvalg, der hele tiden udvikler sig for at opfylde dine behov Vores team følger de eksisterende sortimenter af skruer og fastgørelseselementer, samtidig med at vi tilbyder dig nye mærker og produkter. Vi søger at udvælge de bedste skruer og fastgørelseselementer og de bedste mærker for at kunne tilbyde dem til konkurrencedygtige priser. På vores hjemmeside finder du træskruer, dækskruer, tømrerskruer, metalskruer, PVC-skruer, sekskantskruer, gipspladeskruer, selvborende skruer, selvskærende skruer, pladeskruer... men også andre fastgørelseselementer som f.eks. møtrikker, skiver, gevindstænger, stifter, nitter, beslag, skruesæt, skiver og møtrikker, klemmer, beslag, beslag, forbindelsesdele, sko og hængsler, dyvler, ankerbolte ... Tænk, tusindvis af referencer, der er værd at kigge nærmere på skrue-ekspres.dk for at finde det, du ikke kan finde andre steder. Så vent ikke længere og se hele vores online katalog. Vores vigtigste mål er at tilfredsstille vores kunder. Dette opnås gennem distribution af kvalitetsprodukter og mærker som Spax, Fischer, Degometal, Rawl Fixings og Vis-Express. Vi lægger også stor vægt på din tilfredshed fra det øjeblik, du afgiver din bestilling, til det øjeblik, du modtager din pakke. Vores team kan kontaktes via e-mail på kundeservice@skrue-ekspres.dk mandag til torsdag fra 8:30 til 12 og 14 til 17 og fredag fra 8:30 til 12 og 14 til 16. Skrue-Ekspres.dk's styrker: - 45.000 skruer og befæstelseselementer på lager - Distribution af pålidelige mærker (Spax, Fischer, Vis-Express, Rawl Fixings og Degometal...) ) - Salg pr. enhed og pr. kasse med degressive priser - Ingen minimumsordre - Hurtig levering i Danmark fra 72 timer - Gratis levering fra 75€ TTC køb - 50 medarbejdere placeret i Frankrig i Parcé sur Sarthe - 1 lager og forsendelseslager på 11 000 m² - 1 kundeservice tilgængelig via e-mail (kundeservice@skrue-ekspres.dk) fra mandag til torsdag fra 8.30 til 12 timer og fra 14 til 17 timer og fredag fra 8.30 til 12 timer og fra 14 til 16 timer.
Informações de contacto
Z.A Nord, 72300, PARCE-SUR-SARTHE, França
- kundeservice@skrue-ekspres.dk
- skrue-ekspres.dk
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Alt ok meget tilfreds
Stort udvalg, hurtig levering og hurtig respons fra kundeservice
Stort udvalg af produkter som er svære at finde andre steder. Leveringstiden er få dage
Gode priser og hurtig levering.
Skader skuffer
Om skaden er sket ved transporten, kan jeg ikke sige, men indpakningen - en plastikpose i en lille prøvekuvert - har måske ikke kunnet klare posten.
Forkert skrue leverance, men 24 timer senere kom de rigtige.
Hurtig service, selvom de koksede med skrue leverancen. Min frygt blev til skamme, da jeg troede der ville gå flere uger inden jeg ville få de rigtige special skruer leveret. De opdagende selv fejlen, og jeg havde skruerne i løbet af no time. Jeg køber helt sikkert special skruer fra dem igen, selvom de er fra udlandet.
Blev leveret til tiden
Genleverede straks en fejlbehæftet vare
Fejlbehæftet vare genleveret
Genleverede straks en ny vare, der var fejlbehæftet.
Mulighed for køb af enkelte stk.
Hurtig levering, god pris.
En fordel hvis man ikke vil købe kasser med 100 stk. eller mere.
Varen kommer som aftalt så derfor 5…
Varen kommer som aftalt så derfor 5 stjerner
super super
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Der var blevet leveret er forkert produkt. Det blev rettet med det samme og korrekt produkt eftersendt. Jeg har intet at klage over.
Bestilte m8x1 links gevindstang
Bestilte m8x1 links gevindstang. Modtog en m8x1 med normal gevind

Resposta da Skrue Ekspres
Bestilte og betalte for 200 enheder, modtog 85
Bestilte og betalte for 200 enheder.
Modtog 85 enheder
Klagede for en uge siden, og har intet hørt fra dem.
Det blev sidste gang jeg købte noget ved dem!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.