Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo szybka realizacja zamówienie! Tysiak obserwatorów był docelowo kupiony na konto starszego faceta, który skarżył się, że nikt go nie czyta, nie odwiecza. Facet był wniębowzięty, bo w końcu jego... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bardzo szybko przybywają obserwatorzy niestety nie z polski ale mi to nie przeszkadza jednak, po kilku dniach mam ich znacznie mniej (oddchodzą) a po zatym wszystko jest ok

Classificada 5 em 5 estrelas

Niemal natychmiastowa realizacja zamówienia. Duży wybór, a w razie problemów zawsze pomogą, poprowadzą za przysłowiową ‚rączkę’ :)

A empresa respondeu

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 3 em 5 estrelas

Dwa zamówienia zostały zrealizowane…

Dwa zamówienia zostały zrealizowane perfekcyjnie, natomiast jedno pomimo pobranej zapłaty nie zostało zrealizowane wcale. Trochę przykro...

28 de fevereiro de 2019

Resposta da SkyLike

Jeśli zamówienie nie zostało zrealizowane lub było anulowane środki są automatycznie zwracane do 3 dni. Prosimy o kontakt z naszym działek obsługi klienta: kontakt@skylike.pl Jestem pewny że rozwiążemy problem.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kupujesz followersów na TT na jakieś 3…

Kupujesz followersów na TT na jakieś 3 minuty, wszyscy cofają subskrypcję. Trochę to tak, jakbym kupił chleb, a za chwilę ktoś mi go odebrał i zjadł - ODRADZAM, szkoda kasy. Lepiej za te 5 zł sobie kupić piwo, niż cokolwiek u nich.

5 de dezembro de 2018

Resposta da SkyLike

Zapraszamy do kontaktu z działem obsługi klienta pod adresem: kontakt@skylike.pl
Lub do zgłoszenia problemu z zamówieniem poprzez formularz kontaktowy.
Usługi są objęte bezpłatną gwarancją. Pozdrawiam.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zaplacilem i nie mam uslugi

Zaplacilem i nie mam uslugi. Oszustwo.

20 de novembro de 2018

Resposta da SkyLike

Wszystkie bieżące zamówienia zostały zrealizowane prawidłowo. Proszę o kontakt z działem obsługi klienta, jestem pewien że uda nam się rozwiązać każdy problem. Nie jesteśmy oszustami, jeśli Pana zamówienie nie zostało zrealizowane zwrócimy pieniądze.

Classificada 2 em 5 estrelas

Większość to arabskie like z fejkowych…

Większość to arabskie like z fejkowych kont

31 de outubro de 2018

Resposta da SkyLike

Wycofaliśmy usługę ze sklepu.

Jeśli jest Pan niezadowolony z zakupu proszę o kontakt z działem obsługi klienta. Nie otrzymaliśmy żadnej informacji o problemach.

Pozdrawiam.

Classificada 1 em 5 estrelas

Wyraźnie było napisane” polskie like „…

Wyraźnie było napisane” polskie like „ doładowalo samych Arabów.

11 de outubro de 2018

Resposta da SkyLike

Witam serdecznie. W ofercie sklepu nie posiadamy Polskich oraz Arabskich polubień, nigdzie w sklepie nie ma informacji o Polskich polubieniach. Bardzo proszę o kontakt z działem obsługi klienta: kontakt@skylike.pl

Firma :błyskawica"

5 za szybkość działania, nic nie kupiłem , złożyłam omyłkowo reklamację ale.... błyskawicznie zareagowali w innych tego typu firmach trudno jest uzyskać kontakt . Czyli podsumowując firma jest , istnieje i działa.

9 de outubro de 2018

Sub/View

szybko i sprawnie

5 de outubro de 2018

Szybko

Szybko, sprawnie i na temat. Polecam :).

3 de outubro de 2018

polecam

polecam. W pełni profesjonalnie

15 de setembro de 2018

Classificada 4 em 5 estrelas

Lajki narastające są i tak po 40 na raz.

14 de setembro de 2018

Resposta da SkyLike

Dziękujemy za opinię i cenną informację! Wprowadzimy odpowiednie rozwiązania / usługi aby poprawić stopniowanie polubień.

/ 09.10.2018 / Nowe rozwiązania zostały już wprowadzone!

Zajebiste aczkolwiek..

Zajebiste aczkolwiek prowizje z sms sa duze :P

13 de setembro de 2018

Resposta da SkyLike

Dziękujemy za opinię! Niestety do płatności SMS doliczana jest marża operatora, nie mamy na to wpływu. :(

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais