Keurig geleverd. Voelen fijn aan. Helaas de witte binnenkant onmiddellijk rozig ondanks een koude was omdat ze nieuw waren
Leia as opiniões dos outros
Ik heb gekozen voor de kleur Taupe, een hele mooie diepe kleur die past bij de huidige trends, in het formaat 220x240. De katoenen stof voelt in 1e instantie wat dun aan, maar heb daar tijdens het sla... Ver mais
Hele fijne dekbedden gevuld met zachte nanogel,ligt heerlijk!!!Nooit geweten dat het zo makkelijk kan zijn ,nooit meer een hoes, maar direct op bed ,heb vandaag weer een set gekocht 1+1 gratis!!wasba... Ver mais
Groot bestelgemak, de keuze zou iets groter kunnen maar een mailtje leerde al snel dat men bezig is met een grotere sortering aan producten. Klantenservice reageert snel en vriendelijk. Mijn bestellin... Ver mais
Informações sobre a empresa
Slaapspeciaal is een jong en dynamisch bedrijf dat zich volop inzet om optimale slaapcomfort te bieden aan u als trouwe klant. Zo zouden wij Slaapspeciaal.nl beschrijven in onze eigen woorden. Met een jong en flexibel team vol enthousiasme lukt het ons elke keer om een klant tevreden te houden zowel voor, tijdens en na een aankoop. Ben je op zoek naar dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, hoeslakens of andere slaapaccessoires? Bij Slaapspeciaal.nl ben je op de juiste adres. Met ons ruime aanbod is de kans zeer groot dat jouw winkelmandje binnen no time vol is met jouw favoriete artikelen. Wat na bestelling binnen 24 uur verzonden wordt! Doordat wij nauwe banden hebben met onze fabrikant, kan ook jij profiteren van onze lage prijzen. De beste prijs-kwaliteitsverhouding vind je op Slaapspeciaal.nl!
Informações de contacto
Kloosterstraat 15, 5349AB, Oss, Holanda
- 0649110816
- info@slaapspeciaal.nl
- slaapspeciaal.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Prima topper gekocht
Lekker snel geleverd.
Heb 3 all seasons dekbedden besteld
Heb 3 all seasons dekbedden besteld, binnen 3 dagen ontvangen en ben er dik tevreden mee 👍👍👍
Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen , en dekbedden die 220 lang zijn ideaal
Heerlijk slapen en goede service
Goede ervaring met slaapspeciaal vanwege hun geduld ,de service en hun coulance! Perfect!
Uiteraard staat heerlijk slapen voorop!
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Het bestelproces is makkelijk en de…
Het bestelproces is makkelijk en de bezorging verliep perfect.
Kan nog geen oordeel geven over de topper zelf, deze moeten we nog proberen. Tot zover zeer tevreden.
Heerlijk dekbed
Ik heb een dekbed gekocht waar ik ontzettend blij mee ben wat een heerlijk ding.
Dank je wel hier voor.
Zijn prachtige dekbedden
Zijn prachtige dekbedden, jammer dat snel na mijn tweede bestelling het 2 + 1 gratis werd
Top !
Eerst verkeerde maat besteld en was geen enkel probleem om te annuleren en geld terug te krijgen. Snelle en correcte levering.
Goed product, fijn dekbed
Slaapspeciaal levert een goed/fijn product, tegen een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wordt snel geleverd, en communicatie over levering vindt op de juiste wijze plaats.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Super Slaapspecialist
Super Slaapspecialist. Ben al langer klant, maar nu ben ik uitermate verrast. Heb deze week 2+1 dekbed gekocht, ze waren snel met de bezorging, binnen afgesproken tijd. De kwaliteit is ontzettend goed ern voor iedereen aan te bevelen.
Volgende dag al geleverd.
Zeer tevreden over de bestelling!
Zeer tevreden over de bestelling!
Het slaapt heerlijk ligt en zacht.
De bestelling kwam super snel. Zeker binnen 24 uur.
Echt een aanrader en de kleur is prachtig. Ook belangrijk!
Eerst gewassen op een kort programma en binnen een uur lag het schoon en droog op mijn bed.
Goede service. Ik raad het bedrijf zeker aan.
Dekbedden zijn superrr
Goede site, levering snel.
Dekbed was aan naad kapot, maar zonder problemen nieuwe gekregen.
Goede snelle vriendelijke comunicatie.
Enne de zomer dekbedden zijn superrrrr
Een degelijk en zacht dekbed
Een degelijk en zacht dekbed.
Na 1 wasbeurt kwam het dekbed helaas defect uit de wasmachine. Ik nam telefonisch contact met Slaapspeciaal op en mij werd gevraagd om een mailtje met foto's te sturen. Daarop kreeg ik al heel snel een vriendelijke reactie. Slaapspeciaal bood aan om een nieuw dekbed op te sturen. Kreeg zelfs nog overige kleuren aangeboden.
Slaapspeciaal biedt niet alleen fijne, zachte en degelijke dekbedden. Ook hun service is geweldig! Ik raaf Slaapspeciaal aan!