Banner for Sleepfast

Sleepfast Opiniões 697

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor in mijn nieuwe woning gekozen voor een Pullman bed en matras. Sleepfast in Breda was eigenlijk de eerste winkel waar ik direct weg was van het uiterlijk van de bedden en waar ik heel goed geholp... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het contact met Sleepfast via WhatsApp verliep snel, vriendelijk en duidelijk. Er werd goed meegedacht over de prijs voor twee matrassen en de service kwam professioneel en klantgericht over. Gesproke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies, goede afspraken, goede levering. Contact gelegd via de chatbot op de website die heel snel doorschakelde naar een medewerker toen ik een aanvullende vraag had. Via app contact heel goed... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de camas
  2. Loja de roupas de cama
  3. Loja de mobília para quartos
  4. Loja de móveis
  5. Loja de colchões
  6. Loja de colchões de água

Sleepfast is een familiebedrijf dat sinds 1992 gespecialiseerd is in matrassen, bedden en boxsprings van toonaangevende A-merken. Door onze grootschalige inkoop hebben we altijd duizenden matrassen op voorraad van merken als M line, Tempur, Pullman, Eastborn en meer. Hierdoor profiteer jij niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een razendsnelle levering. Wij begrijpen dat een goede nachtrust onbetaalbaar is, en daarom bieden we op ál onze A-merk matrassen een unieke ‘niet goed = geld terug’ garantie – iets wat je nergens anders vindt. Onze ervaren sleepcoaches staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte slaapoplossing, of je nu online shopt of een bezoek brengt aan een van onze Sleepfast winkels in Amsterdam, Harderwijk, Huizen, Breda, Lunteren en Rotterdam. We nemen de tijd om jouw persoonlijke wensen te inventariseren en adviseren je graag over de best passende matras of boxspring van bijvoorbeeld Avek, Pullman, Caresse, Cinderella, Eastborn, M line of Tempur. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en meetsystemen, zodat je altijd verzekerd bent van het juiste slaapcomfort. Bij Sleepfast geloven we dat iedereen recht heeft op een heerlijke nachtrust, en daar werken we elke dag met liefde en toewijding aan. Of je nu een zijslaper of rugslaper bent, een voorkeur hebt voor zacht of juist stevig, of kampt met specifieke lichamelijke klachten: wij hebben de kennis én de beste bedden, boxsprings en matrassen om jou te helpen. Laat ons je begeleiden naar de beste nachten van je leven, zodat je elke ochtend fris en energiek kunt opstaan.

Niet goed, geld terug garantie!

Op alle A merk matrassen!

Op alle A merk matrassen!
Met onze 100-nachten proefslapen loop je geen risico! Dankzij de grootste voorraad matrassen en boxsprings van Nederland, leveren we razendsnel en heb je ruime keuze uit topmerken zoals M line, Tempur, Pullman, Avek en Eastborn. Niet tevreden? Geen probleem: wij halen het matras gratis bij je op en storten het volledige aankoopbedrag terug. Liever omruilen? Kies moeiteloos voor een ander type of merk. Zo staat niets jouw perfecte nachtrust meer in de weg!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

697 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hoe belangrijk een goede matras is.

Prettige en deskundige hulp bij het zoeken naar de juiste matras

17 de abril de 2026

Beste Jack,

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Sleepfast. Goed om te horen dat je hebt ervaren hoe belangrijk een goed matras is en dat je de begeleiding als prettig en deskundig hebt ervaren.

Veel plezier met je TEMPUR Pro Plus SmartCool matras en we wensen je veel goede nachten toe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Afspraken waren duidelijk en zijn goed…

Afspraken waren duidelijk en zijn goed nagekomen.

Beste,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat de afspraken duidelijk waren en goed zijn nagekomen.

Mooi dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor.

Servicegericht

Het contact met Sleepfast via WhatsApp verliep snel, vriendelijk en duidelijk. Er werd goed meegedacht over de prijs voor twee matrassen en de service kwam professioneel en klantgericht over. Gesproken met Ruud.

16 de abril de 2026

Beste Joris,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat het contact via WhatsApp snel, duidelijk en prettig is verlopen.

Mooi dat er goed is meegedacht over de prijs en dat de service als professioneel en klantgericht is ervaren. We geven je complimenten ook zeker door aan Ruud.

Mooi dat alles naar wens is gegaan.

Prijs-kwaliteit uitstekend

Vriendelijke verkoper, heeft goed geluisterd naar wat onze 17-jarige zoon wou (Winkel Breda)
Prijs-kwaliteit is uitstekend.
Goede communicatie over levertijd.
Bezorging en monteren van het bed verliep vlekkeloos.

17 de janeiro de 2026

Beste Brenda,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen in onze winkel in Breda en dat er goed is geluisterd naar de wensen van jullie zoon.

De Cinderella boxspring is een mooie keuze en staat bekend om zijn comfort en prijs-kwaliteitverhouding.

Goed om te horen dat ook de communicatie over de levertijd en de bezorging en montage vlekkeloos zijn verlopen.

Mooi dat alles naar wens is gegaan, daar doen we het voor.

De matras slaapt prima

De matras slaapt prima. Moest erg wennen aan de hardheid als je net gaat liggen, maar ben daar nu aan gewend en slaap er geweldig goed op.
Ik ben niet meer elk uur met pijn wakker, slaap aan een stuk wel 7 of 8 uur door met soms 1 keer wakker worden.
Ik ben erg blij met jullie bed! Het was een forse inverstering maar het geld zeer waard!

Hartelijk dank voor de uitstekende advisering van het matras dat voor mij geschikt bleek.
Vriendelijke groet,
Hanke

15 de abril de 2026

Beste Joanne,

Bedankt voor je uitgebreide review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je nieuwe matras en dat je inmiddels goed bent gewend aan de hardheid.

Mooi om te lezen dat je nu veel beter doorslaapt en minder last hebt van pijn. Dat is precies waar een goed passend matras het verschil kan maken.

Fijn dat het advies goed heeft uitgepakt en dat je de investering het waard vindt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fijne en vriendelijke medewerkers die…

Fijne en vriendelijke medewerkers die goed met je meedenken

15 de abril de 2026

Beste Petra,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat je de medewerkers als vriendelijk hebt ervaren en dat er goed met je is meegedacht.

De M-Line Cool Motion 8 matras is een sterke keuze, zeker bij rugklachten. Door de goede ondersteuning en drukverdeling kan dit veel verschil maken in comfort en slaaphouding.

Mooi dat we je hierin hebben kunnen helpen.

Goede uitleg door verkoper

Goede uitleg door verkoper. Snelle levering. Voldoet aan de verwachting.

Beste Juan,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat je een goede uitleg hebt gekregen en dat de levering snel is verlopen.

De Caresse boxspring is een mooie keuze en staat bekend om zijn comfort en ondersteuning voor een fijne nachtrust.

Mooi dat het product aan je verwachtingen voldoet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed geadviseerd, perfecte service!

Goed geadviseerd, er was uitgebreid tijd voor mij.

Beste,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat je goed bent geadviseerd en dat er uitgebreid de tijd voor je is genomen.

De TEMPUR Pro Plus SmartCool Medium Firm matras is een mooie keuze en staat bekend om zijn goede ondersteuning en drukverdeling voor een comfortabele nachtrust.

Mooi dat alles naar wens is verlopen.

Top!

Goed deskundig advies, fijne service!

14 de abril de 2026

Beste Robert,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat je het advies als deskundig hebt ervaren en tevreden bent over de service.

De Eastborn Finch matras is een mooie keuze en staat bekend om zijn goede ondersteuning en comfort voor een fijne nachtrust.

Mooi dat alles naar wens is verlopen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Prettig geholpen in de winkel

Prettig geholpen in de winkel. De verkoper nam echt de tijd voor ons! Heel blij met ons nieuwe bed. De levering en montage waren ook goed.

Beste Ilona,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat jullie prettig zijn geholpen in de winkel en dat er echt de tijd voor jullie is genomen.

De Cinderella boxspring is een mooie keuze en staat bekend om zijn comfort en uitstraling. Leuk dat jullie zo blij zijn met het nieuwe bed.

Goed om te horen dat ook de levering en montage naar wens zijn verlopen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Van begin tot eind een fijne ervaring!

Voor in mijn nieuwe woning gekozen voor een Pullman bed en matras. Sleepfast in Breda was eigenlijk de eerste winkel waar ik direct weg was van het uiterlijk van de bedden en waar ik heel goed geholpen ben.
Ook de levertermijn en levering ging vloeiend zoals afgesproken. Na de eerste paar nachten ook heel tevreden over het comfort!

8 de abril de 2026

Beste Celine,

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat je in onze winkel in Breda zo goed bent geholpen en dat je direct enthousiast was over het uiterlijk van de bedden.

De Pullman boxspring is een prachtige keuze en staat bekend om zijn combinatie van uitstraling, comfort en ondersteuning. Mooi dat je na de eerste nachten al zo tevreden bent over het slaapcomfort.

Fijn dat ook de levering en afspraken soepel zijn verlopen, precies zoals het hoort.

Prima

Goed advies in de winkel, prima aflevering thuis.Afspraken worden prima nagekomen!

Beste Jantje,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat je goed advies hebt gekregen in de winkel en dat de aflevering thuis netjes is verlopen.

Mooi dat alles volgens afspraak is gegaan, daar doen we het voor.

Fantastisch geadviseerd

Annemarie vestiging Harderwijk is een pracht mens wat zo goed weet waar ze het over heeft. Fantastisch geholpen en zeer tevreden over de Mline matrassen. En wat betreft levering ruim binnen de 6 weken die er voor waren vermeld. Bezorger keurig op tijd en netjes werk geleverd

3 de abril de 2026

Beste Gerrit,

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Sleepfast. Geweldig om te horen dat je zo goed bent geholpen door Annemarie in onze vestiging in Harderwijk en dat je haar advies zo hebt gewaardeerd.

De combinatie van de M-Line Cool Motion 6 matras en de M-Line Iconic Legend 8 matras is een mooie keuze, met goede ondersteuning en comfort voor een fijne nachtrust.

Fijn dat ook de levering soepel is verlopen en dat alles netjes en op tijd is bezorgd.

Mooi dat alles zo naar wens is gegaan, daar doen we het voor.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies, goede afspraken, goede levering

Goed advies, goede afspraken, goede levering.
Contact gelegd via de chatbot op de website die heel snel doorschakelde naar een medewerker toen ik een aanvullende vraag had. Via app contact heel goed en snel verder geholpen en een mooi aanbod ontvangen. Ik wilde nog even nadenken of nu wel het goede moment was en dat was geen probleem na een paar dagen via de app terug gekomen en net zo fijn geholpen.

18 de março de 2026

Beste Mireille,

Bedankt voor je uitgebreide review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat het contact via de chatbot en WhatsApp zo soepel is verlopen en dat je goed en snel bent geholpen.

Mooi dat je de tijd hebt genomen om over je keuze na te denken en dat het contact daarna net zo prettig werd voortgezet. Zo hoort het ook: zonder druk, maar met eerlijk advies en duidelijke afspraken.

De M-Line Cool Motion 7 matras is een sterke keuze, zeker bij klachten zoals schouder- en heupklachten. Door de goede drukverdeling en ondersteuning kan dit veel verschil maken in comfort en slaaphouding.

Mooi dat alles van advies tot levering naar wens is verlopen.

Vriendelijke en deskundige hulp

We werden in de winkel erg goed en deskundig geholpen. We hebben beiden nogal wat klachten in rug en schouder, daar werd goed naar geluisterd.
Ook na het bestellen werden we goed geinformeerd over de levering.
We slapen nu een week heerlijk op ons nieuwe bed!

27 de março de 2026

Beste Yvonne,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat jullie zo goed en deskundig zijn geholpen in de winkel en dat er goed is geluisterd naar de rug- en schouderklachten.

Het Philrouge bedsysteem staat inderdaad bekend als één van de meest hoogwaardige slaapsystemen op de markt. Dankzij het maatwerk en de persoonlijke ondersteuning kan dit juist bij klachten een groot verschil maken.

Geweldig om te horen dat jullie na een week al heerlijk slapen.

Classificada 5 em 5 estrelas

I had a great experience with Sleepfast

I had a great experience with Sleepfast. My contact was Ruud, and he helped me a lot in choosing the right bed and mattress. He was knowledgeable, patient, and very supportive throughout the process. The pricing was competitive, and the service and support were excellent. I really appreciated the help, highly recommended!

3 de abril de 2026

Dear Mohamed,

Thank you for your review and for placing your trust in Sleepfast. Great to hear that you had such a positive experience and that Ruud was able to support you well throughout the process.

The combination of the TEMPUR Arc bed with both the TEMPUR Pro Luxe SmartCool Firm matras and the TEMPUR Pro Luxe SmartCool Medium Firm matras provides an excellent balance between support and comfort. It’s a strong setup for achieving a truly restful and high-quality night’s sleep.

Nice to hear that you appreciated the pricing, service, and guidance. We’ll make sure to pass your kind words on to Ruud.

If you have any questions in the future, feel free to reach out. We’re always here to help.

Kind regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

prima service en goede prijs

prima service en goede prijs. bed kwam pas na 4 maanden maar kreeg in tussentijd een vervangend electrisch bed.

4 de abril de 2026

Beste Frans,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de prijs.

De M-Line Elements bed is een mooie keuze. Ondanks de langere levertijd is het goed om te horen dat het vervangende elektrische bed in de tussentijd een passende oplossing bood.

Mooi dat alles uiteindelijk naar wens is opgelost.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwaliteit voor een goede nachtrust.

Onze Tempur Arc Boxspring met electrische verstelling zijn gisteren geleverd en keurig geplaatst door zeer nette monteurs. Wij hebben gekozen voor Termpur pro plus matrassen medium firm. Door onze eerdere ervaring met Tempur waren wij wel verrast, Smartcool werkt fantastisch. Zeker in combinatie met de Bella Donna Clima matrashoes en Bella Donna Jerseys. Het past allemaal geweldig, ook als de bodems elektrisch versteld worden. Een goede tip van Ruud van Sleepfast. Waarom Sleepfast? Snelle levering, binnen 4 weken en dan ook nog eens voor een scherpe prijs. Ook de levering via Montrieurs is zeker 5 sterren. Al met al zijn wij erg blij met onze aankoop!

8 de abril de 2026

Beste Marco,

Bedankt voor je uitgebreide review en het vertrouwen in Sleepfast. Geweldig om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het hele traject, van advies tot levering en montage.

Een TEMPUR Arc boxspring in combinatie met de TEMPUR Pro Plus SmartCool Medium Firm matras is echt een hoogwaardige setup. Mooi dat jullie het verschil van de SmartCool technologie zo duidelijk ervaren. Zeker in combinatie met de Bella Donna Clima matrashoes en jerseys zorgt dat voor extra comfort en ventilatie, ook bij elektrisch verstelbare bodems.

Leuk om te horen dat het advies van Ruud goed heeft uitgepakt en dat ook de levering via Montrieurs naar wens is verlopen.

Mooi dat alles zo goed samenkomt en dat jullie blij zijn met de aankoop, daar doen we het voor.

Goed geholpen door Ischa

Goed geholpen door Ischa! Geholpen met de hopelijk juiste matras. Geweldige service i.v.m. 100 dagen testfase. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

7 de abril de 2026

Beste Ilse,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Ischa en dat je de service als geweldig hebt ervaren.

Mooi dat je gebruik kunt maken van de 100 dagen proefperiode. Zo heb je alle tijd om te ervaren of het matras echt goed bij je past.

Dank voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm.

Caresse electrisch verstelbaar bed

Online een bed samengesteld van Caresse omdat we al wisten wat we wilden. Via WhatsApp het bed besteld. Goede service. Onze vragen tussendoor werden ook telkens goed beantwoord. Heerlijk fijn bed!

2 de abril de 2026

Beste Linda,

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Sleepfast. Fijn om te horen dat je via WhatsApp goed bent geholpen en dat alles rondom het bestellen soepel is verlopen.

Mooi dat jullie hebben gekozen voor een Caresse elektrisch verstelbaar bed. Dit type bed kan, zeker bij onderrugklachten, extra ondersteuning en comfort bieden doordat je eenvoudig de juiste houding kunt instellen.

Geweldig om te horen dat je er nu heerlijk op ligt.

Team Sleepfast

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.