Altijd is de bestelling netjes en zorgzaam ingepakt, om breken te voorkomen. Top! En natuurlijk hebben ze de mooiste spulletjes van Rieviera Masson. Zowel in gewone verkoop als in de Sale. Erg leuk al... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb een supergoede ervaring met Slenders, dit omdat ze gewoon zeer behulpzaam zijn met alle vragen die je hebt. Nooit is iets teveel en ze zijn gewoon enorm klantvriendelijk en laat ik vooral niet... Ver mais
Heel betrouwbaar bedrijf. Ik kreeg van RM een artikel dat een gebrek had. Hierover contact gezocht. Netjes opgelost, geld retour. Communicatie was heel begripvol en netjes. Ik zou hier zeker opnieuw... Ver mais
Enkele weken geleden een nieuwe Boxspring gekocht Hotel Chique Lijn, bevalt echt enorm goed! Het is een prachtig bed geworden met een mooie kleur. Ook een nieuw hoofdkussen van 65% dons wat echt heerl... Ver mais
Informações sobre a empresa
Webshop in woonaccessoires van o.a. merken als Rivièra Maison, Riverdale en WoodWick. Kleurrijke woonaccessoires. Fysieke winkel in Budel (Noord-Brabant)
Informações de contacto
Burgemeester van Houtstraat 71, 6028 AS, Budel, Holanda
- 0495431480
- winkel@slenders.nl
- slenderswooncomfort.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Mooie producten en goed geprijsd.
Hele fijne communicatie via mail .
Hele fijne communicatie via mail .
Artikelen netjes verpakt. En zoals aangegeven op de site
Zeer tevreden
Altijd is de bestelling netjes en…
Altijd is de bestelling netjes en zorgzaam ingepakt, om breken te voorkomen. Top! En natuurlijk hebben ze de mooiste spulletjes van Rieviera Masson. Zowel in gewone verkoop als in de Sale. Erg leuk altijd!
Mijn bestelling was niet goed gegaan…
Mijn bestelling was niet goed gegaan bij DHL en zij hebben er alles aangedaan om alles in goede banen te leiden, zoals met me in contact staan. Een tien met een griffel
Geen retourbeleid
Artikelen van Riviere Maison snel geleverd en netjes verpakt ontvangen. Duidelijk bestelformulier bijgeleverd. Top! Dat beloofde veel goeds.
Tot ik artikelen wou retourneren. Toen kwam er geen reactie op de email die ik stuurde. Nog eens geprobeerd. Weer geen reactie. Geen retourformulier bij de bestelling meegeleverd. Retourbeleid zoals op de website aangegeven is dat u een mail moet sturen. Nu zit ik buiten de retourtermijn en zit ik met producten die niet naar verwachting zijn. En laten we eerlijk zijn, Riviera Maison zijn niet de goedkoopste artikelen. Weg geld..

Resposta da Slenders Wooncomfort
Top service en snel geleverd dank…
Top service en snel geleverd dank jullie wel 😁
Goede service, belde om te vragen hoe mijn kado's ingepakt moesten worden. Erg attent!

Keurig in gepakt
mijn eerste bestelling
Ik heb voor het eerst besteld en had het heel snel binnen en goede service. Ga zeker nog een keer bestellen bij jullie.
Persoonlijk contact en denken goed mee
Persoonlijk contact en denken goed mee! Heel klantvriendelijk en klantgericht.
Weer heel tevreden!
Zeer betrouwbaar, goede klantenservice
Ik zou hier zeker opnieuw iets durven bestellen. Betrouwbaar, net bedrijf.