Slibemesteren Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Intet mindre end fantastisk.. Fra bestilling til levering skal man lede længe efter en nemmere løsning. Det var fra første øjeblik tydeligt at Louis brænder for hvad han laver. Det ses og m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver med glæde 5 stjerner jeg har lige i dag haftslibemesteren på besøg i dag han møder op med et smil og god service

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg opdagede, at der holdt en gul bil ovre ved min genbo ved 14-tiden … jeg så en meget gul bil. Jeg er nysgerrig og gik derover og opdagede, at min genbo fik slebet knive af Slibemesteren … L... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Serviço de afiação
  2. também em
  3. Artes manuais
  4. Fabricação de facas
  5. Loja de facas

Escrito pela empresa

Slibemesteren tilbyder at slibe skærende værktøj, lige til døren. Vi har et rullende værksted, der køre ud til kunderne, så man får sine knive tilbage med det samme, og undgår at skulle undvære dem i dagevis. Vi sliber køkkenknive, brødknive, jagtknive, køkkensakse, blenderskær, mandolinjern, rugbrødskære, robotklinge, pålægsmaskine, økser, grensakse, spader, hækkesakse, le, stemmejern, høvlejern, stofsakse og frisørsakse.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Intet mindre end fantastisk.

Intet mindre end fantastisk..
Fra bestilling til levering skal man lede længe efter en nemmere løsning.

Det var fra første øjeblik tydeligt at Louis brænder for hvad han laver. Det ses og mærkes også tydeligt ved ankomst og især ved det færdige produkt.

Fik slebet alle mine Global knive, det kostede mindre end hvad en ny vil koste. De er som nye, hvis ikke bedre.

Mine bedste anbefalinger herfra.

19 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Slibemesteren er velkommen hos os i Åløkkekvarteret i Odense.

Jeg er nysgerrig og gik derover og opdagede, at min genbo fik slebet knive af Slibemesteren … Louis.
Han havde ikke dog ikke tid til mine knive og økser, men kunne komme ved 17-tiden.
Louis kom klokken 17:00 og der opstod hurtigt kø.
Der blev osse hurtigt lavet et opslag på en lokal Facebook gruppe.
12-15 familier havde fået slebet mange ting, inden Louis kørte hjem klokken 22:00.
Vi var alle meget tilfredse med resultaterne … og vi nød den gode atmosfære, som Louis skaber.

Vi blev enige om, at vi næste gang laver et opslag på Facebook, inden Slibemesteren kommer.

16 de agosto de 2026

Varmeste anbefaling

Jeg kan på det varmeste anbefale slibemesteren Louis Han er dygtig, priserne er rimelige, og det er hver gang en fornøjelse at have besøg af Louis i den gule vogn og efterfølgende have perfekt slebne knive.

6 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale Slibemesteren.

Kan varmt anbefale Slibemesteren.
Jeg er frisør og havde lavet et kæmpe hak i en af mine sakse.
Han fik den slebet til perfektion og den klipper som en drøm nu.
Så 1000 tak for super behandling.

23 de abril de 2026

Skarpe Louis

Han gjorde det. Sørgede for at alle min knive er skarpe og så gode som nye - og nå ja min hækklipper, spade og andre haveredskaber.🥰.
En femstjernet oplevelse. 🎇.
Louis er skarp.

23 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ud over at kunne slibe knive og sakse-…

Ud over at kunne slibe knive og sakse- og selv en gammel hæksaks, til perfektion, er Slibemesteren ordholdende og ordentlig i sin færden. Vores varmeste anbefaling

4 de fevereiro de 2025

Hej Susanne.
Tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine pæne ord😊🔪✨

Pas på fingrene!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service og godt arbejde

Super fin service og godt arbejde.
Virkelig skarpe knive.
Kan klar anbefales.

2 de fevereiro de 2025

Resposta da Slibemesteren

Hej Kåre, Tak for de fem stjerner!
Pas på fingrene!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin kvalitet og fantastisk service

Utrolig god service at Louis fra Slibemesteren kommer til døren. Hans arbejde er af høj kvalitet og prisen er virkelig rimelig. Det giver stor mening for os at få knivene slebet professionelt frem for selv at prøve eller købe nye. Vi får god rådgivning og er super tilfredse. Vores nabo opdagede der var skærsliber på vejen og nåede også lige at få slebet nogle knive. Varm anbefaling her fra!

9 de janeiro de 2025

Resposta da Slibemesteren

Hej Marit, tak for din gode anmeldelse!
Pas nu på fingrene!

Slibemesteren

Classificada 5 em 5 estrelas

Så fin service og kvalitet. De gør det godt hos slibemesteren.

Bookede Louis fra Slibemesteren og det var en fornøjelse. Han kom som aftalt og til tiden, og mine knive, en enkelt saks og selv en brødkniv, var super skarpe efter at have været gennem Louis hænder.
Vi fik også en hyggelig snak.
Selvom det ikke var det bedste vejr og halvkoldt, fik jeg ikke nogen følelse af, at det gik for stærkt.
Fin anbefaling her fra.

17 de janeiro de 2025

Resposta da Slibemesteren

Hej Charlotte, vi er glade for at læse om din gode oplevelse!
Tak for din gode anmeldelse!
Pas nu på fingrene!

Slibemesteren

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende.. ganske enkelt ..

Det må jeg sige.. nu er mine knive godt nok skarpe. Og det var ikke dyrt. Fremragende og hurtigt. Kan anbefales..👍

6 de janeiro de 2025

Resposta da Slibemesteren

Det er vi glade for at høre, tak for den gode anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Slibrmesteren kom hjem til os

Slibrmesteren kom hjem til os, og ordnede alle vores køkkenknive.
Han var seriøs og realistisk om, hvilke knive, der kunne slibes og hvilke, der ikke kunne betale sig.
Så helt sikker en god service og bedste anbefalinger herfra 👍👌

14 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais