Goedenavond allemaal Het design lijkt op het origineel, met als enige verschil dat de afstandsbediening glad aanvoelt en sommige knoppen helaas alleen werken als je er heel hard op drukt, dat is erg... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik had naar mijn mening het verkeerde afstandsbediening apparaat gekregen maar slimtronics persisteerde op een vriendelijke dat het zou werken. Ik werd steeds onaardiger in mijn bewoording maar bov... Ver mais
Men is snel met orders opmaken en versturen en is altijd correct aangekomen.
Altijd tevreden over de producten die Slimtronics levert. nooit problemen mee gehad. En kan het iedereen met Harte aanbevelen. En ik zal hier blijven bestellen.Alleen jammer dat wat er op de website s... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goedkoop en goed.geleverd
Slechte aftersale.
De bestelling en verzending ging prima. Helaas kreeg ik een defect product. Dat kan gebeuren.
Het terugstuur-proces duurde LANG.
Eerst moet je het retourproduct aanmelden bij hun ( nog steeds logisch) daarna krijg je een mail met verzend info. Hier heb ik bijna 2 weken op moeten wachten. Een herinneringsmail met de vraag: waar blijft de retourmail… daar werd niet op gereageerd. Dan maar bellen. Krijg je een arrogante persoon aan de lijn die zegt: je moet mailen. Dus nogmaals gemaild.
Product teruggestuurd… dan nog wachten op je centen. Dat ging op dezelfde manier. Eerst geen reactie, dan mailen ( krijg je weer geen reactie), dus bellen ( weer die arrogante persoon) nogmaals mailen.
Uiteindelijk heb ik mijn centen terug maar ik bestel daar nooit meer.
Tussen retourzending en terugbetaling zit bijna een maand.
Tony chocolony
Snelle levering, al stond er op de site voor 23.59 besteld de volgende dag in huis dat was helaas niet het geval. Wel 3 tony chocolony in de doos mogen vinden die een hoop goed maakten helemaal als vrouw zijnde !! Toetsenbord : plug en play super blij mee. Goed verpakt en werkt zoals het hoort, fijne toetsen zacht geluid mooie verlichting! Heel erg blij mee.
Mooie boekjes + sticker in de doos gevonden. Ik zou er snel weer wat bestellen.
Top service!!
Top service!!
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen!!
Ik raad dit bedrijf zeker aan!! Geven goed advies en 5 sterren service!!
Wat er mis ging
Wat er mis ging. Onbeleefd, geen enkele hulp. Betalen voor verzenden en terug zenden terwijl op de site word gemeld gratis verzenden en retour vanaf 99,00
Dan komt de smoes alleen voor nederland.
Dit is nu een perfect voorbeeld van een bizar slechte klantenservice.
Wat betreft bestelling allemaal goed
Wat betreft bestelling allemaal goed. Maar ik wacht al 6 dagen op mijn bericht om het terug te sturen. Formulier wordt genegeerd. Mailtje ook. HEEEEL JAMMER! Maar aanhouder wint. Ik ga door……
Goed en snel advies
Ik had een defecte voeding en via een andere site een nieuwe besteld. Deze bleek verkeerd te zijn. Bij Slimtronics op basis van toegestuurde foto’s snel advies gekregen en de juiste geleverd gekregen.
Contact met Slimtronics verloopt altijd…
Contact met Slimtronics verloopt altijd soepel en ze doen wat ze beloven. Altijd op tijd en netjes geleverd
Super Shop u schneller Versand
Formuler Z11 Pro Max
Snelle verzending en goed verpakt. De Formuler Z11 Pro Max was makkelijk in te stellen, had geen handleiding nodig. Super beeld en reageert snel.
Goede levering enkel een…
Goede levering enkel een gebruikshandleiding ontbreekt vb hoe favorieten instellen
marchandise correcte
marchandise correcte , livraison standard, manque notre tva sur la facture comme preuve que nous ne sommes pas des particuliers
Je n'ai pas reçu ma livraison et je ne…
Je n'ai pas reçu ma livraison et je ne reçois pas de réponse de votre part. PostNL ne sait pas où elle est non plus et me dit que c'est à voue de réagir.
Goede service, komt de afspraak na om de volgende dag te laten bezorgen (ook al komt het met POSTnl)
Je n'ai pas reçu ma commande
Je n'ai pas reçu ma commande
Hallo
Op 6 juli heb ik een afstandsbediening besteld en nog steeds niets ontvangen,
Vriendelijke groeten,
Ik heb een afstandsbediening besteld
Ik heb een afstandsbediening besteld, krijg de verkeerde geleverd, email gestuurd, duurde al een paar dagen voordat ik een reactie terug krijg, fotos moeten doorsturen welke afstandsbediening ik gekregen heb. wacht nu nog altijd op een reactie.
Toppertjes.
Snelle service!
Article pas reçu et pas de réponse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.