Slotmonkey Opiniões 6

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

Prima casino

Prima casino. Alles werkt zoals het hoort en ze hebben goede limieten voor stortingen. Registratie was binnen 2 minuten gepiept. Soms is de site een beetje traag als het druk is in het weekend, maar verder ben ik zeer tevreden over SlotMonkey.

23 de abril de 2026

Echt een aanrader!

Echt een aanrader!! Super blij met de snelle afhandeling en de site werkt ook top op m'n telefoon. Heb al bij veel casino's gespeeld maar SlotMonkey voelt gewoon goed aan. De layout is overzichtelijk en ze hebben echt alle bekende spellen die ik zoek. Lekker bezig mannen.

6 de abril de 2026

mwah gaat wel

mwah gaat wel. de slots zijn leuk maar ik vind die bonusvoorwaarden van de welkomstbonus wel erg pittig hoor. je moet echt veel geluk hebben om dat vrij te spelen. wel eerlijk dat ze snel uitbetalen als je eenmaal wint maar je moet wel geduld hebben met die wagering.

30 de março de 2026

Goeie site hoor

Goeie site hoor. Veel verschillende providers zoals Pragmatic en NoLimit. Uitbetalen gaat soepel, meestal binnen een dag wel binnen. Zou 5 sterren geven als de live chat wat vaker direct beschikbaar was, maar voor de rest niks te klagen. Prima plek voor een gokje.

24 de março de 2026

SlotMonkey is echt m'n nieuwe favoriet

SlotMonkey is echt m'n nieuwe favoriet. Die naam alleen al is grappig, maar de site zelf is serieus goed. Mega veel gokkasten en de uitbetalingen zijn echt supersnel. Had m'n winst van 250 euro binnen een paar uur op m'n rekening staan. Geen gedoe met verificatie die dagen duurt. Top!

13 de março de 2026