Sluyter Logistics Opiniões 4

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

4 opiniões

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf. Ze doen loze beloftes, liegen en zijn totaal oneerlijk. Er wordt beloofd te leveren, maar dat gebeurt simpelweg niet. Absoluut geen aanrader.

23 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte communicatie

Bestelde pakketje zou op 18-06-2025 s'morgens geleverd worden. Maar al wat kwam geen pakketje. Pas s'avonds een update dat bezorging was verhinderd maar geen nieuwe inplanning gemaakt. Verder ook geen update ontvangen. Gemaild naar verzender en antwoord was pakketje ligt vast op distributie Assen. Op vrijdag 20-06-2025 om 16:00 gebeld en wordt er opgenomen met voornaam. Antwoord weet niet waar pakketje is want heb geen naam en zendingsnummer, nee kwam ik niet een aan toe om dat te zeggen. Hij vroeg er ook niet naar. Pakketje stond nog gewoon op: bezorging nog niet bekend" Bij vraag wanneer deze dan wel bezorgd zou worden kreeg ik het antwoord is vanmorgen om 11:01 uur bezorgd. Waarom weet ik van niets en totaal geen update dat het bezorgd is. Zeer slechte bezorgdienst en communicatie

20 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Belachelijk te woord gestaan door…

Belachelijk te woord gestaan door medewerkers aan de telefoon. Ik ontving een track en trace link voor een levering die twee weken geleden zou komen. Er kwam geen levering, maar ook geen update hierover. Het moment dat je erover belt wordt er gedaan alsof het de normaalste zaak is van de wereld met uitspraken als: "U bent niet de enige" en "Een update was inderdaad handig geweest". Inmiddels nog steeds geen passende oplossing.

17 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Zij bepalen wanneer jij je pakketje krijgt. Afspraak van BolCom geldt niet.

Op 5 december om 17:41 uur heb ik bij Bol.com een loopband Tunturi Fitrun 90L besteld van € 1.000,-. Tijdens de bestelling bij Bol.com stond vermeld dat het de volgende dag (6 december) geleverd zou worden.
Voor ons was het een voorwaarde dat het product er de volgende dag ook zou zijn, aangezien wij 6 december ’s avonds Sinterklaas zouden vieren. Zouden ze niet op 6 december kunnen leveren, dan waren wij verder gaan zoeken naar bedrijven die dat wel konden doen. Verderop in de bestelling stond dat er telefonisch contact zou worden opgenomen voor nadere informatie. Helaas niets vernomen, maar aangezien de belofte die in de bestelling stond, maakten wij ons daar geen zorgen over.

Aangezien wij de vrijdag verlof hadden moeten nemen en de hele dag maar zaten te wachten en nog steeds geen telefoon hadden gehad van Bol.com, Tunturi of een vervoerder, hebben wij uiteindelijk zelf maar telefonisch contact opgenomen via Bol.com.
In de bestelling stond de leverancier Tunturi vermeld en voor vragen moesten wij contact met hen opnemen. Van Tunturi kregen wij de opdracht om met hun vervoerder, TransMission in Almere telefonisch contact op te nemen. Nadat wij met TransMission telefonisch contact hadden opgenomen kregen wij te horen dat het was uitbesteed aan Sluyter Transport in Assen….. !?
Toen maar telefonisch contact met Sluyter in Assen opgenomen. Daar werd doodleuk meegedeeld dat de vrachtwagen vol was en onze loopband niet meegegaan was. Als ondernemer had ik dan gezorgd dat er een extra busje of auto gecharterd zou worden om te zorgen de beloofde afspraken na te komen en onze loopband van duizend euro alsnog op tijd af te leveren. “Nee, zo gaat dat niet”, werd mij meegedeeld. “En ook zaterdag past hij niet in onze planning”. Hoezo “past-het-jullie-niet.”??
Wíj zijn de klant en niet Sluyter Transport in Assen!!

Sinterklaasavond is al geweest en de nieuwe week begonnen, zonder de loopband en verrassing voor die avond. Tot op heden nog steeds geen telefoontje ontvangen wanneer “King" Sluyter/TransMission van plan is onze loopband te leveren. Wij moeten blijkbaar blij zijn dat zij überhaupt aan ons willen leveren…..

7 de dezembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.