4,0

Sem histórico de convites para avaliação

4,0

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Helt igennem fantastiske Tapas-retter

Helt igennem fantastiske Tapas-retter. Vi havde ønsket alle vores livretter som tapas, og det fik vi. Alt var frisklavet fra bund til top. Alle 70 gæster til vores fest var ovenud vilde med retterne og det var anrettet så smukt på keramik og glas. Kokken Soya og hendes hjælper kom og anrettede det hele og sikrede sig at alt var som det skulle være inden de forlod os.

20 de junho de 2026

Brasserie fionie

Vi har spist på restaurant BRASSERIE FIONIE i 3 dage.
Magen til service har vi ikke oplevet her i landet. Lynhurtig servering og fantastisk mad. En særlig tak til den nyuddannede tjener Zouhier, som tog sig rigtig godt af os. Meget professionel med konsekvent opfølgning. Vi ses igen!

20 de junho de 2025

Fantastisk mad til vores søns…

Fantastisk mad til vores søns konfirmation.
Flot service og lydhørhed fra Mathias over for vores ønsker og justeringer hen ad vejen.
Lækkert lækkert mad som var timet perfekt til festen inklusiv i forhold til diverse indslag.
Sødt og smilende personale under hele festen og effektivt oprydning efter.
Topkarakter og mange anbefalinger fra os inklusiv mange af vores gæster som gav dem meget ros med på vejen.

13 de abril de 2024

Vi var til Golden League i Jyske Bank…

Vi var til Golden League i Jyske Bank Arena Odense..stod i kø i 1/2 time for at få at vide at der var udsolgt af franske hotdogs.. forventet levering ca 20 min senere....totalt under al kritik...man burde forvente at folk skal have noget at spise i tidsrum på 4-5 timer som det varer at afvikle 2 kampe....og med ca 3600 tilskuere..

7 de janeiro de 2024

É esta a sua empresa?