Smartdemi Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Avec comme conseiller M. Gregory Aubert, après avoir été très curieux sur les divers fonds dont vous disposez et quelques conseils en placement votre compte de trading sur my.alpha-connect.com vous v... Ver mais

Non ho mai sperimentato un team di supporto così amichevole, professionale e disponibile. Nessun problema con l'academy finora, non ho ancora effettutato un academy quindi vedremo. 10/10 fino ad ora,... Ver mais

Smartdemi is a great place to learn about trading! Their courses helped me understand the markets in a way I never could before. Highly recommended for anyone looking to level up their trading skills.... Ver mais

As an experience trader you are always looking for bad things at the academy because you think you know everything. I found many bugs but once I reported them they solved it pretty quick.

1. Instituição educacional

Escrito pela empresa

Become proficient in a comprehensive array of techniques to trade for sustained profitability. Embark on a journey into the realm of digital finance fundamentals. Discover the fundamentals necessary to unleash the vast potential of financial markets.

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

(88)

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Affidabile

Affidabile, processo di prelievo senza intoppi. Il supporto clienti è stato molto utile quando ne avevo bisogno. Sono felice di raccomandarli!

30 de junho de 2024

I've been learning with Smartdemi for a…

I've been learning with Smartdemi for a while now, and I'm thoroughly impressed. The results are fantastic, making my trades more profitable. What I particularly appreciate is that making it accessible for everyone.

27 de junho de 2024

It's so cool!

The sense of community at Smartdemi is truly remarkable. Students can connect, share insights, and learn from each other's experiences. It's so cool!

24 de maio de 2024

Finally!

Finally, a trading academy that explains things in plain language!

15 de maio de 2024

Cours amusants

Ce que j'aime chez Smartdemi, c'est à quel point les leçons sont amusantes. Les vidéos et les activités me tiennent en haleine. Ça ne donne même pas l'impression d'apprendre, tellement c'est agréable !

9 de maio de 2024

Piattaforma user-friendly

Piattaforma user-friendly, lezioni coinvolgenti e una comunità di supporto - Smartdemi ha tutto. Sono contento di aver scelto questa accademia.

11 de maio de 2024

I just signed up with SKD

I just signed up with SKD. It's all pretty new to me, but I'm finding it really interesting. There's a ton to absorb for someone like me just starting out, but Agon seems like he really knows his stuff and is super helpful. I'm excited to keep learning from him in the coming weeks and months. It's only been a few days, and even though it's not much, I'm already making a bit of profit.

3 de maio de 2024

Great Teachers!

Smartdemi's teachers are not only knowledgeable but also incredibly passionate about helping students succeed. Their dedication is truly inspiring.

8 de maio de 2024