Das Unternehmen weigerte sich eine Rechnungskorrektur vorzunehmen, obwohl dies ein sehr einfacher und schnell durchzuführender Schritt ist. Der Kundensupport ist unglaublich schlecht. Wenn wir als Unt... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
iPad Air 2024 besteld met premium kwaliteit. Op zondag besteld en op woensdag ontvangen. Lijkt geheel nieuw, geen krasjes en batterij 100% en 1 keer opgeladen. iPad voor het eerst aangezet juni 2024.... Ver mais
Belde net met de klantenservice waar mijn bestelling bleef, half uur aan de lijn gehangen om te kijken waar mijn Ipad pro blijft. Aan het eind van ons gesprek werd het pakketje toevallig bezorgd geluk... Ver mais
Informações sobre a empresa
Smartest Order is all about good quality, price and satisfaction. With excellent customer service and the best offers, we make sure you are always happy with your purchase!
Informações de contacto
Enschede, Holanda
- +31 6 452 452 86
- info@smartestorder.com
- smartestorder.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Prima service
De telefoon, die ik besteld had, was er binnen dag. De cover van de telefoon had iets meer tijd nodig. Maar dat is ook prima opgelost

Resposta da Smartest Order
Goede prijs kwaliteit verhouding en een…
Goede prijs kwaliteit verhouding en een vlotte bezorging. Echt goed ervaring mee!

Meedenkend
Telefoon die ik wilde was niet meer op voorraad, contact gehad over andere mogelijkheden, en goed geholpen. Blij met de transparante communicatie :).

Aanrader !
Mooi product geleverd voor een scherpe prijs en dat allemaal ook nog snel!

Resposta da Smartest Order
Ik heb geen factuur ontvangen
Ik heb geen factuur ontvangen. Nadat ik er gevraagd omhad. Sturen ze een factuur met 0% BTW. M.a.w. de BTW regel ontbreekt. Niet heel zakelijk.

Resposta da Smartest Order
Bij mij weten heb ik geen btw-bon…
Bij mij weten heb ik geen btw-bon ontvangen waar ik wel om gevraagd heb.

Resposta da Smartest Order
Snelle communicatie en goede service. Aanrader
Ik had een nieuwe iPhone besteld. Bleek niet op voorraad, maar wel een premium. Netjes meteen het verschil via tikkie teruggekregen. Vlg dag een gloednieuwe telefoon ontvangen. Helaas verkeerde laadkabel erbij. Iom hen een juiste gehaald en zij hebben dit meteen via tikkie weer terugbetaald. Snelle communicatie en correcte service. Aanrader!

net als nieuw
Mijn nieuwe iphone was snel geleverd en is niet van nieuw te onderscheiden!

Resposta da Smartest Order
Goede service en laagste prijzen voor…
Goede service en laagste prijzen voor wat je ervoor terugkrijgt. Refurbish is vaak rubbish maar dit is topkwaliteit, iphone 15 is letterlijk nieuw voor refurb prijs is dit heel goed. vaste klant erbij, aanrader!

Resposta da Smartest Order
qua kwaliteit beter dan refurbed enzo
qua kwaliteit beter dan refurbed enzo, kies de premium, zgan voor een lage prijs, dus niet onderdelen vervangen maar alles origineel enkele keren maar gebruikt! aanrader, ik heb ingekocht voor de zaak snel geleverd mijn personeel blij

Resposta da Smartest Order
net bedrijf en snelle levering en…
net bedrijf en snelle levering en service erg blij ermee

Resposta da Smartest Order
Goede producten, scherpe prijs, snelle levering
Overzichtelijke website met veel info. Veel producten redelijk scherp geprijsd. Ze leveren snel. Door de klantenservice werden we nog gebeld om het adres te controleren, omdat de bot die het online had aangevuld, dit niet goed had gedaan. Mooie producten. Het lijkt een echt Nederlands bedrijf, tegenwoordig weet je dit nooit helemaal zeker.

Resposta da Smartest Order
super goede premium iphone ontvangen…
super goede premium iphone ontvangen dit is gwn een nieuw toestel.

Resposta da Smartest Order
Betrouwbaar bedrijf, goede prijs.
Nieuwe iphone werd snel geleverd en was keurig verpakt. Prima ervaring met dit bedrijf.

Nieuwe telefoon gehaald
Nieuwe telefoon gehaald. Mooi en netjes verpakt en nieuw was ook echt nieuw. Prima prijs

Betrouwbaar bedrijf
De bestelde iphone werd keurig verpakt via PostNL geleverd.Goede prijs, op mijn vraag wanneer de levering plaats zou vinden kreeg ik snel een mailbericht terug.

Resposta da Smartest Order
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.