Trudde eg at eg skulle bli scammet? Ja... Blei eg scammet gjennom "strange" betalingsløsning (nope) sendte dei aldri pakken (å. Joda) funka den brukte bilykta (jammeneinså). Så ja dei burde hatt meir... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg skulle ha bestillingen innen 6–8 dager. Først sa de at støtfangeren nettopp var sendt til lakkering, og at jeg måtte vente opptil to uker. Så sa de at de allerede hadde sendt den til postkontoret... Ver mais
Kjøpte en vare 14.8.2024 og betalte for den samtidig. Har ikke mottatt bekreftelse for ordren eller kvittering for pengene som leverandøren har mottatt. Har prøvd å skrive og ringe leverandøren, ute... Ver mais
Alltid litt skeptisk når jeg kjøper noe på en nettside jeg ikke kjenner. Kjøpte et utekjøkken, som viste seg å ha en transport skade. Lett å komme i kontakt med firmaet for å melde skade, og de var v... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Rask levering og super service
Rask levering og super service! Produktene stod til forventningene, handler her igjen! :)
Styr unna!
Styr unna!! Fikk ikke varene jeg bestilte og betalte med kort, selv om jeg ble lovet ny forsendelse fordi den første ikke kom frem. Ut i fra de andre anmeldelsene her skjønner jeg at jeg har blitt lurt. Kunne ikke forestilt meg at en så useriøs nettside får benytte Klarna.
Styr unna denne nettbutikken da dette …
Styr unna denne nettbutikken da dette er noe av det dårligste jeg har vært med om.
Varene man bestiller kommer ikke, på nett reklamerer de innen en uke. Løgnere
Styr unna
Anbefales ikke
Fikk fakturaen en måned før jeg fikk …
Fikk fakturaen en måned før jeg fikk varene.
Styr unna!
Det er skjelden jeg gidder å gi stjerner på nettbutikker og lignende. Eneste grunnen til at jeg nå tar meg et par minutter, er for å advare noen av mine medborgere. Jeg bestilte et produkt, betalte med kort. Etter det hørte jeg ikke noe på lenge. Etter ca 2 uker kontaktet jeg dem. Forsendelsen var på vei til dem. ok tenkte jeg. Etter 1 måned kontaktet jeg dem igjen. De hadde enda ikke sendt varen min. Jeg ba om å få hevet kjøpet. Jeg har nå ventet over 1 uke på pengene mine. Jeg vet ikke om dette er kjeltringer, eller om de er udugelige. Men styr unna og spar penger og ergrelse!
Useriøs og elendig
Ventet nå i over en måned på en vare som er blitt forhåndsbetalt med kort. Varen er ikke blitt sendt og jeg får ikke pengene tilbake... Styr unna denne useriøse nettsiden!!
Useriøse
Bestilte et vare , den hadde de ikke på lager , fikk ikke beskjed om dette , ikke engang bekreftelse på bestilt vare eller noe , når jeg omsider fikk varen så var den defekt, i pakken manglet det angrerett, måtte mase meg til en returseddel, venter nå på ny vare uten å få vite noe som helst når den kommer eller blir sendt , dette er 2 uker siden de mottok returen , styr UNNa folkens
Veldig trege til å sende
Tok 1 uke før de sendte en vare jeg hadde forhåndsbetalt med kort.
EDIT: Det er nå gått 2 uker til og jeg har enda ikke mottatt varen. Svært useriøs forretning, anbefaler å handle en annen plass.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.