Noget af det bedste jeg har købt i mange år (måske lige på nær Dyson støvsugeren). Fantastisk effektiv og nem at bruge. Gulvene har aldrig været flottere - er tørre med det samme og de sædvanlige s... Ver mais
A empresa respondeu
100 % god service,fik leveret en moppe der var defekt,tog nogle billeder og sendte til dem og fik byttet uden nogen problemer, de sendte bare en ny,uden jeg skulle bøvle med at sende den defekte retur... Ver mais
A empresa respondeu
Vare bestilt og modtaget efter få dage. Dog var varen defekt, men super mail kontakt med kundeservice, med tilbud om ombytning og retur label. Har sendt varen tilbage, men endnu ikke fået pengene r... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte en støvsuger igennem smartnew. Den blev desværre væk i PostNord sorteringen, men smartnew var så søde at sende mig en ny med det samme, og den kom dagen efter. Jeg er virkelig positivt ove... Ver mais
A empresa respondeu
🫧 Oplev fremtidens rengøring med SmartNew – innovation og teknologi i hver detalje! 🧼 SmartNew er mere end bare rengøringsprodukter – vi er din partner i at skabe et rent og sundt hjemmemiljø. Med vores avancerede løsninger kan du trygt overlade rengøringen til os og nyde mere tid, til dig selv og din familie 🙏 Rengør smartere, ikke hårdere – vælg SmartNew for innovative rengøringsløsninger
Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Gulvaskeren virker ikke, laver striber over det hele. Kommentere på deres Facebook profil med billede, Opslag er taget af og jeg er fjernet og kan ikke se deres Facebook profil mere. Hold jer væk.

Resposta da Smartnew
Ideen er god, men virker desværre ikke i praksis. Tanken indeholder så lidt sæbevand, at gulvet ikke bliver vådt. Fik oplyst af firmaet, at jeg skulle gøre kludene våde. Det blev gulvet desværre ikke renere af, da det så bare var samme skidt, der blev ved med at køre rundt på kludene.

Resposta da Smartnew
Moppeudvidelsen er i og for sig ok, den fungerer som den skal udover at den mangler 2 skruer som gør at det hele går fra hinanden, og man dermed skriver til dem via en mailkorrespondance de har haft med mig da de skulle sælge produktet, for at finde ud af hvilke skruer der mangler også de ikke svarer. Det er dårlig stil! Til den pris som moppeudvidelsen sælges til, er det mindste da at levere varen komplet eller i det mindste svare.

Resposta da Smartnew
Hurtig levering. Var lidt skeptisk, trods alle de gode anmeldelser 🙈 Er meget positivt overrasket, synes virkelig den er god 😍

Resposta da Smartnew
Elsker at man kan forvandle ens Dyson til en gulvmoppe i stedet for, at man har ekstra udstyr til det. Det er nemt at bruge og det går hurtigt med at vaske gulvet! Super smart!
Fantastiske rengøringsprodukter! Rengøringen er blevet både nemmere og hurtigere. Jeg elsker, hvor gennemtænkte og teknologiske løsningerne er – hjemmet har aldrig føltes renere!
Købte en smartnew flow+ der kommer næsten ingen vand ud selv om den er sat på åben så det tager en evighed at vaske gulv og med ringe resultat. LED lysende stort set ikke op, kan se på den gul farve det minder om en billig lygte. Så alt i alt et skuffende køb.
Rigtig godt produkt! Fortryder jeg ikke har købt det noget før!
Hurtigt levering og virkelig effektiv gulvvasker! Klar anbefaling!
Der var nogle problemer med min støvsugers batteri, og efter at havet skrevet med en fra firmaet - får jeg nu sendt en ny
Den er fantastisk til at gøre gulve rene

Resposta da Smartnew
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.