Smartnew Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Noget af det bedste jeg har købt i mange år (måske lige på nær Dyson støvsugeren). Fantastisk effektiv og nem at bruge. Gulvene har aldrig været flottere - er tørre med det samme og de sædvanlige s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

100 % god service,fik leveret en moppe der var defekt,tog nogle billeder og sendte til dem og fik byttet uden nogen problemer, de sendte bare en ny,uden jeg skulle bøvle med at sende den defekte retur... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vare bestilt og modtaget efter få dage. Dog var varen defekt, men super mail kontakt med kundeservice, med tilbud om ombytning og retur label. Har sendt varen tilbage, men endnu ikke fået pengene r... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en støvsuger igennem smartnew. Den blev desværre væk i PostNord sorteringen, men smartnew var så søde at sende mig en ny med det samme, og den kom dagen efter. Jeg er virkelig positivt ove... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos domésticos

Escrito pela empresa

🫧 Oplev fremtidens rengøring med SmartNew – innovation og teknologi i hver detalje! 🧼 SmartNew er mere end bare rengøringsprodukter – vi er din partner i at skabe et rent og sundt hjemmemiljø. Med vores avancerede løsninger kan du trygt overlade rengøringen til os og nyde mere tid, til dig selv og din familie 🙏 Rengør smartere, ikke hårdere – vælg SmartNew for innovative rengøringsløsninger

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

bestilte et produkt + kundeservice

bestilte et produkt, som jeg anmeldte herinde. blev bedt sende en mail med min klage.

Den blev sendt den 21 oktober.

Her 20 dage efter er der stadig intet svar.

Smartnew forekomemr mig som en hjemmeside der vidresælger lavkvalitetes " TEMU" produkter.

11 de novembro de 2024

Hej Mark
Tak for at du skriver, selvom vi selvfølgelig ikke er glade for din oplevelse.

Vi har modtaget din mail, og faktisk også sendt en mail den anden vej - samme dag - med svar. Har du tjekket din "uønsket post", om den skulle være havnet der? Uanset hvad, sørger vi for at sende dig svaret igen.

Dernæst kan jeg garantere at vi ALDRIG har solgt varer vi har købt på Temu. Vi har selv bestilt at par kopier at vores produkter fra Temu for at teste dem og sammenligne med vores, og der er tydelig forskel på kvaliteten, selvom de ser 100% ens ud. Vi køber direkte af fabrikken der har udviklet disse.

Hurtigt og nemt køb

Bestilte varen torsdag aften og lørdag kunne jeg hente den i pakkeshop, det er da hurtigt og nemt.

31 de outubro de 2024

Hej Søren
Mange tak for din anmeldelse, som vi er meget glade for. Dejligt når hurtig leveringstid bliver værdsat :-)

En super mop.

Jeg er meget tilfreds med min smatnew produkt.
Tak for en god service.

19 de outubro de 2024

Resposta da Smartnew

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering - helt perfekt.

Selve varen er efter min mening ikke i topklasse - virker lidt skrøbeligt - specielt, når man tager prisen i betragtning

25 de outubro de 2024

Hej Flemming.
Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi er selvfølgelig kede af at du ikke er 100% tilfreds med produktet. Vi sælger rigtig mange af disse, og får heldigvis ikke mange reklamationer, men skulle der blive noget har du selvfølgelig din reklamationsret du kan bruge.

Rigtig god service

Rigtig god service. Kan kun anbefales

1 de outubro de 2024

Resposta da Smartnew

Mange tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glad for :-)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - nem brugsanvisning

2 de outubro de 2024

Hej Jens
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Dejligt at hær at det var lige til at gå til :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Jeg tror, vi bliver glade for vores nye gulvvasker.

11 de setembro de 2024

Hej Henny.
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på.

Fantastisk service

13 de setembro de 2024

Resposta da Smartnew

Hej Lene. Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-)

Classificada 2 em 5 estrelas

Poor wacum and not worth the money

23 de setembro de 2024

Hej Henrik.
Vi beklager den oplevelse du har haft, og håber du vil give dig tid til at kontakte os direkte med ordrenummer eller hvilken vare det er du har købt, samt hvilke udfordringer du oplever. Du kan kontakte os på info@smartnew.dk
Så vil vi gøre vores til at hjælpe dig videre.

Gulvvask

Købte en moppevask til min dyson 15
Den drypper helt vild når man vasker gulve når man køre frem er det fint men tilbage er der masse af drypper af vand så man skal over med en klud ikke tilfredsstillende til et prudukt til 799,-kr spild af penge
Mvh
Peter

12 de setembro de 2024

Hej Peter
Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig ikke er glade for at høre om din dårlige oplevelse. Nu kan jeg ikke se her hvilket produkt du har købt, men hvis du vil kontakte os på info@smartnew.dk med mere info, vil vi meget gerne kigge ind i dette og se om vi kan gøre noget for at hjælpe.

Forsvundet pakke…

Jeg modtog ikke mine vare fra smartnew som var sendt med post nord men smartnew gik ind i sagen hurtigt og hjalp med at finde mine vare super god betjening stor ros herfra

13 de setembro de 2024

Hej Dorthe
Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Dejligt pakken blev fundet relativt hurtigt, vi takker for din forståelse mht. forsinkelsen i fragten.
Vh Jørn

God og hurtig ekspedition

God og hurtig ekspedition. Har fået god hjælp til alle mine spørgsmål. Jeg føler de er meget service mineded

5 de setembro de 2024

Hej Rolf
Mange tak for handlen og din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk effektiv og nem at bruge

Gulvene har aldrig været flottere - er tørre med det samme og de sædvanlige spor efter gulvmoppen er der ikke længere noget af.
Sparer både vand og sæbe - og er super hurtig at klargøre, bruge og pakke væk igen - og behøver ikke tømmes ved jævnlig brug.

8 de agosto de 2024

Hej Ole
Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-). Dejligt at høre om det flotte resultat med dine gulve.

Lynhurtig levering

Jeg forstår ikke, at de kan sende det så hurtigt, men de gør det hver gang. Og udvalget er stort. Drømmer om mere "idiotvenlige" tekster, men google er min ven.

12 de agosto de 2024

Hej Stine
Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-)

Pakken kom

Pakken kom, som lovet, i løbet af ingen tid. Det er så også det bedste, der kan siges om produktet. Spild af penge.

2 de julho de 2024

Hej Leni
Jeg er ked af at høre du ikke er tilfreds med produktet.

Samtidig må jeg også sige at jeg synes det er ærgeligt at det kun kan give 1 stjerne når du er tilfreds med leveringstiden, og har 30 dages returret så du har mulighed for at sende produktet retur.

Derudover kan jeg ikke se vi har modtaget en henvendelse fra dig. Jeg håber du vil give dig tid til at kontakte os på info@smartnew.dk med yderligere oplysninger om hvad du oplever af udfordringer med produktet. Vi sælger rigtig mange, og har flere forskellige produkter, og som du kan se af de andre anmeldelser er langt de fleste positive.

Derfor tager vi din henvendelse meget seriøst, da vi gerne vil gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig til også at blive tilfreds.

Vi vil også gerne ringe dig op, hvis du ønsker vi tager en dialog over telefonen. Send gerne en mail med dit telefonnummer - hvis du ønsker det.

Jørn

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais