Leia as opiniões dos outros
Deze app geeft gratis t*fus en t*ring mee, het begin pakket is gratis, daaruit krijg je mentale depressie ook krijg je een gratis levenslange kt band met je ouders, ik weet ook nie wa het probleem is... Ver mais
heel moeilijke game deze game is zo moeilijk dat je er mental breakdowns van krijgt je kan alleen maar groene of rode crikels krijgen gelukkig kan je ook gemakkelijkere levels gaan genaamd bso maar d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Hele slechte app moet echt beter ban…
Hele slechte app moet echt beter ban deze app
anker anker anker ik heb nu teelbalkanker
anker anker anker ik heb nu teelbalkanker en veel te veel rode cirkels dit ding is echt geglitcht ofz
Smartschool is best oké
Smartschool is best oké. Er is wel één ding dat anders mag.... Als je rode cijfers behaald is dat zo'n rode bol kan het gwn geen kleur krijgen? Hoewel ik dit zelf niet heb vind ik toch dat het aangepast mag worden.
Iedereen geeft de schuld aan smartschool dat ze gebuisd zijn maar ze waren gwn zelf te dom om te studeren dus... Give the shit to yourself
Bye!
effectief
Als het de bedoeling is om je depressed te maken werkt de app echt goed.
Smartschool
tis zo'n slechte app het enigste waje krijgt van deze app zijn slippers en hayek riem van een wezen genaamd je vader maar gelukkig is er wel een directe link naar de zelfmoordlijn
Het is leuk het is fijn dit is de vzw…
Het is leuk het is fijn dit is de vzw show met jetscke en Pepijn ik wil niet meer met deze shit
stomme app
gelukkig is er in de app een directe conectie met de zelfmoordlijn anders was ik hier niet geweest.
Als je de app gebruikt is het op eigen risiko.
Smartschool is echt een moeilijk spel
Smartschool is echt een moeilijk spel. Het lijkt net alsof de makers expres het zo lastig hebben gemaakt. Je krijgt allemaal taken, punten, deadlines en dan nog berichten van leerkrachten die je niet altijd snapt. Het doel is om donkergroen te halen, maar meestal zit ik alleen maar rood. En dat rood blijft gewoon rood, hoe hard ik ook probeer.
Wat dit spel nog gekker maakt, is dat het het enige spel is waar mijn ouders boos worden als ik stop met spelen. Normaal zeggen ze dat ik moet stoppen met gamen, maar bij Smartschool moet ik juist verder doen! Echt een omgekeerde wereld.
Soms voelt het meer als werken dan als spelen. Maar ja, als je ooit dat donkergroen haalt, dan voel je je wel even de baas. Alleen jammer dat het zo zelden gebeurt.
homos
Ik heb mijn kkr leven 17 keer verloren omdat ik GEEL had, smartschool zuigt vro bless mij met beter shit 😭
kwni
Jullie geven de schuld aan smartschool voor de rode punten dat je krijgt. Maar het is gewoon jullie idioten die te dom zijn om een paar goede punten te halen. Als je gewoon wat meer je best doet eh, kan je eindelijk is horen hoe je ouders zeggen dat ze trots op je zijn en dat je een goede toekomst kan verwachten. Niet gewoon als een dakloze straatrat rondzwerven en bedelen voor geld gewoon om wat wiet en cocaïne te kopen. En als er toch nog mensen zijn die je een nerd noemen omdat je later een goede carrïere wilt hebben, een gezonde familie en kinderen, in plaats van als een zwerver aan mensen hun voeten hangen voor een muntje van één euro. zeg dat ze brainwashed zijn, en lach hun aubbb later in hun gezicht uit als je ze later in een kartonnen doos ziet zitten.
wtkkr
Deze ervaring zal ik vergeten, want ik heb dementie. Wa een shkere app. Echt om Boelangkanker van te krijgen (niet geërfd van mijn nonkel). Ik zou liever in de oceaan springen met een berggeit dan nog eens dat shtoeme logo te aanschouwen. Mijn leven zou honderden keren beter zijn mocht smartschool eetbaar zijn, zodat ik het kon laten lijden in mijn maagzuur. Kan de zon al exploderen pls. Ik wil mijn leven niet lijden met een app als dit op deze wereld. Ik zit nu in een zware depressie, mijn ouders sloegen mij omdat ik een 7/20 had voor Frans. Maar ik bedoel Wie gebruikt er zelfs Frans, we zijn in fk België, hier spreek je toch Belgisch? Mijn neven en nichten hadden incest met mij, en daardoor kreeg ik een donker kleurtje op mijn punten, en iedereen weet dat de donkere kleuren slecht zijn.
Zou hier nooit meer eten, de leerkrachten zijn onbeleefd, en als ik ze vraag voor een Filet mignon, worden ze boos en schreeuwen zo iets van "Denk je dat je grappig bent? Kom JIJ hier maar eens vooraan staan" gelijk, ik kan toch ni weten dat ze geen filet mignon hebben. Volgende keer bestel ik Spagettie.
Smartskoel heeft ook geen built-in streaming platform, zodat ik niet naar Obama Have Dih kan luisteren. Ik zou nog liever een koelkast zijn dan deze app nog aan te raken (jou zal ik natuurlijk blijven aanraken😉) ngr balls.
Zonder erg vriendelijke groetjes, die ene djalla die ni kan stil zitten op zn stoel.
Skeleten hebben me gekidnapt
Hallo smartschool. Ik wil mededelen dat de mexikaanse skeleten mij hebben gekidnapt omdat ik vroeg voor Senator Steven Armstrong aan de lijn te hebbe maar in de plaats heb ik een mexicaans skeleten cartel gecontacteert en ze hebben me in mijn Oma’s tuinhuis opgesloten en nu moet ik de suicide squad joinen met mijn kat
deze app zoekt problemen met jou
deze app zoekt problemen , afrader om te instaleren
wel een aanrader: smarter smartschool en smartschool ++
ps: door smartschool heb ik nu aids aan mijn linkerteen
leuk app als je argument/ruzie thuis…
leuk app als je argument/ruzie thuis wilt hebben, aangeraden!
deze app is zoo gay
deze app is zoo gay. De game is veel te moeilijk en ik kan geen game passes kopen. Er is zelfs niet eens een item shop om Ice Spice te kopen. En het enige wat ik zie is gewoon wat rode punten. En het ergste is... Er is geen Ice Spice. En de levels zijn kaulo moeilijk. En elke keer als ik een level faal dan komt een mysterieus wezen genaamd :"mijn moeder" in mijn kamer en gooit slipps tegen mij en slaat mij met een riem. Sinds wanneer huren games hitmans in om je te komen assasinaten. 0 sterren
De app en de website van Smartschool
De app en de website van Smartschool laten ernstig te wensen over. Er zijn voortdurend bugs die niet of pas laat worden opgelost. De agenda werkt vaak met vertraging, waardoor toetsen of opdrachten soms pas een uur van tevoren verschijnen. Daarnaast lijken de servers niet berekend op het aantal gebruikers, wat regelmatig tot traagheid of uitval leidt. De makers van Smartschool zouden zich echt dood moeten schamen dat een platform dat zo belangrijk is in het onderwijs, zo slecht functioneert.
song: 🎶Smartschool, het begin van het einde🎶
🎶Smartschool, oh wat een pijn, Altijd traag, nooit echt fijn.
Laden duurt een eeuwigheid, En als het werkt dan heb je spijt.
Altijd druk, altijd strijd, hoop gaat weg, in de tijd. Hoge eisen, nooit genoeg, Ik voel me klein, verlies mijn moed. Resultaten zijn altijd rood, alles zwaar, ‘t voelt niet klaar.
Elke fout, een nieuwe kras, ik wou dat geen slaafje van smartschool was🎶
RIP 🌈🌈🌈🌈🌈 REGENBOOG
Ik raak nooit een kleurtje omhoog ik zit altijd in het rood
Smartschool toch niet zo smart
Smartschool is geen smarte school, het weet het verschil tussen rood en groen niet, weet niet hoe je deftig de afwezige leerkrachten online zet en is zeer slecht in slecht nieuws voor zichzelf te houden. Ik word er depressief van.
Met vriendelijke groeten mega mindy
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.