Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Smellish is een Nederlandse parfumabonnementservice waarmee je elke maand een nieuwe designer- of nichegeur kunt ontdekken. In plaats van direct een grote parfumfles te kopen, ontvang je bij Smellish een 8 ml sprayflesje. Dat is goed voor ongeveer 120 sprays en voldoende om een geur een volledige maand te dragen. Parfum kopen is vaak lastig. Een volle fles is duur en het risico bestaat dat een geur na verloop van tijd toch niet bij je past. Smellish biedt een laagdrempelige manier om luxe parfums te proberen, zonder vast te zitten aan één geur of een hoge aanschafprijs. Zo ontdek je op je eigen tempo wat écht bij jou past. Na aanmelding kun je ervoor kiezen om onze geurquiz in te vullen. Hiermee brengen we je persoonlijke geurvoorkeuren in kaart en kunnen we gerichte aanbevelingen doen. Op basis daarvan stel je een geurprofiel samen. Elke maand kies je zelf een parfum uit het assortiment via je persoonlijke geurkalender, of je laat je verrassen door een aanbevolen geur. Je parfum wordt geleverd in een stijlvolle, herbruikbare spray die gemakkelijk mee te nemen is. Smellish is er voor iedereen die graag nieuwe geuren ontdekt, houdt van afwisseling of bewust wil omgaan met parfumgebruik. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe signature scent of gewoon graag varieert: Smellish maakt het eenvoudig en toegankelijk. Smellish is een Nederlands bedrijf. Bestellingen worden verzonden vanuit Nederland, de klantenservice is Nederlandstalig en betalen kan eenvoudig via iDEAL. Transparantie, gemak en service staan centraal.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

10 opiniões

Eerste parfum abbonement

Ik was erg benieuwd naar mijn parfum en hij zag er mooi uit en ruikt ook nog oke.
1 min puntje de geur blijft niet echt heel lang hangen.
Hoop dat volgende maand weer zo n mooi flesjes is

7 de maio de 2026

Geweldig

Op tijd geleverd, handig formaat voor in je handtas én dan ook nog eens een zalige geur — dat is echt een topcombinatie.

21 de fevereiro de 2026

Aanrader !!!

Heerlijke Geuren met mooi twister up geleverd wat handig is voor in je tas snelle levering . Elke maand een nieuwe geur is voor mij super handig en ook fijn om eens een geur uit te proberen voor mooie prijs . Ben erg blij mee

6 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een topidee dit parfumabonnement

Wat een topidee dit parfumabonnement! Ik heb al zoveel heerlijke geuren ontdekt die ik zelf nooit had uitgekozen. Perfect voor twijfelaars en parfumliefhebbers. Echt een cadeautje voor jezelf elke maand.

6 de janeiro de 2026

Lekkere geuren

Lekkere geuren. Goed product en snelle levering. Elke maand een andere geur is echt iets waar ik voor val. Ik ben snel uitgekeken op dezelfde parfum, dus dit abonnement is voor mij echt een uitkomst.

17 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.