Informações sobre a empresa

1. Clínica de controlo da dor

Escrito pela empresa

Smerteklinikker.dk er en privat klinik, specialiseret i smertelindring uden medicinering. Vi fokuserer på at få lagt dit smerteniveau ned så hurtigt som muligt, så du igen kan få en aktiv hverdag med arbejde, fritid og sport.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Det virker

Det virker!
Jeg kom med diskusprolaps i lænden og var stiv med stråling i ben. Jeg tog 5 behandlinger over 2 uger. Jeg var hos Christian som virkelig er rar, ydmyg, ærlig og realistisk.
Der er gået næsten en måned men nu mærker jeg virkelig effekten af behandlingen. Jeg er kommet meget langt men dog ikke helt i mål🙏🏻
Stor anbefaling herfra

12 de setembro de 2025

Kæmpe stor anbefaling herfra🙌

Kæmpe stor anbefaling herfra🙌

Allerede efter deres første behandling af mine akutte lændesmerter, kunne jeg gå igen👌
Dagen efter stoppede jeg med at tage smertestillende💊

Jeg har aldrig oplevet noget lignende🤩

Alle bør tage her forbi, hvis man ønsker effektiv behandling for sine smerter💪

8 de maio de 2025

smertefri

jeg havde længe haft smerter i ryggen og ned i højre ben. Jeg er blevet opereret for diskus prolaps og orkede ikke st skulle igennem operation igen. Jeg stod for at rejse til USA på ferie, og var lige ved at aflyse
, men efter 5 behandlinger i Smerteklinikken hos Christian , var mine smerter fuldstændig
væk , og jeg kom til USA og nu 3 måneder senere, er jeg stadig uden smerter , Fantastisk

kirsten behnke

7 de julho de 2024

Smerter kan gå væk.

Hold helt op, jeg er i chok over det positive resultat. Jeg vil tusinde tak for en høj service, nærværende forstående, opmærksom og det vigtigste det smerteklinikken kan gøre for en. Hvis du går, og har ondt, skriv til dem.

31 de janeiro de 2023
logótipo da Smerteklinikker

Resposta da Smerteklinikker

Hej Jannie. Vi er rigtig glade for at høre at vi kunne hjælpe dig. Mvh Charlotte

Fantastisk effektiv behandling

Fantastisk effektiv behandling. Havde en ond hælspore med megen smerte. Efter kun 5 behandlinger var smerte og hælspore væk. Meget professionelle behandlere. Lad nu være med udskyde din behandling. Du behøver ikke at være i smerte længere.

27 de junho de 2022
logótipo da Smerteklinikker

Resposta da Smerteklinikker

Hej Peter
Vi er glade for høre at vi kunne hjælpe dig.
Mvh Charlotte

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais