Bestilte en stor flaske Australian Gold sf 15, men fik desværre en sf 30 istedet for. Da jeg ringede og fortalte dette til den søde ekspedient i kundeservice, sagde hun at hun ville sende den jeg h... Ver mais

Sublim kundeservice! Jeg modtog en bodylotion hvor pumpen desværre var knækket. Sent om aftenen sender jeg en mail vedr. situationen og tidligt morgenen efter modtager jeg besked om at de sender... Ver mais

Efter at have læst kommentarer på Facebook og anmeldelser på TP, tog jeg chancen og bestilte læbestift og brynfarve. Jeg forstår godt at folk er begejstret! Hvor er det skønt at bruge læbestift igen e... Ver mais

Jeg har i dag misset min pakke til afhentning, da den var sendt retur (helt min egen skyld) Ringede til “Smør dig ind” og fik en super god service, så selvom pakken ikke var kommet retur, ville de s... Ver mais

1. Loja de cosméticos
  2. Fornecedor de produtos de beleza
  3. Loja de produtos de beleza

Escrito pela empresa

Smør Dig Ind – Luxury Skincare er leverandør af anerkendte kosmetikbrands til hele skønhedsbranchen i Danmark og Norden med egen webshop. Fra højteknologiske løsninger til luksusprodukter til hverdagsbrug; Smør Dig Ind er med dig med viden, brands og passion, der favner dine behov og ønsker. Derfor kan du altid regne med, at vi står bag dig, når behovet er størst, ligesom vi går foran, når visionerne tager form. For med Smør Dig Ind får du resultater og knowhow og frem for alt fællesskab, viden og nærvær. For det vigtigste for os er dig!

4,7

Excelente

Não respondeu a opiniões negativas

Alt er i top

Servicen er altid i top og jeg kan altid forvente hurtig hjælp, hurtige svar, hurtig forsendelse og den bedste service fra Rikke.
Tusinde tak til jeres team.

13 de outubro de 2025