Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb ooit een hele fijne tandenborstel gekocht mét abonnement voor opzetborstels. Eerst liep dit goed. Ineens bleken de borsteltjes niet meer te komen en werd het wel iedere keer afgeschreven. Bedri... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bezorging ging wat lastig door wisseling warehous. Telefonisch zeer correct te woord gestaan. De beloofde mail inzake verzending is nooit gekomen. Er was mij verteld dat verzending door Post.nl zou ge... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Voor een tijdje ging het allemaal prima met de automatische verzending van de borstels. Tot juni..wel afgeschreven, niet ontvangen. Niks in de gaten wegens vakantie, maar augustus WEER niets ontvan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede ervaring in tegenstelling tot deonlinetandarts.nl waar ik 6 weken heb gedacht en toen ineens mn geld terugvkreeg voor dezelfde spullen. Maar smoov had het na 3 dagen hier das netjes allesbzag er... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de cosméticos

Geef jouw mond de aandacht die het verdient. Maar doe het in stijl.

Informações de contacto

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

138 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Cadeau voor je tanden

Wat een juweeltje voor het oog en een cadeau voor je tanden. Na het poetsen voelt het alsof je bij de mondhygiëniste bent geweest.
Mijn partner heeft extreem veel tandvleesproblemen gehad door een implantaat, hiervoor is hij in behandeling bij een mondhygiënist en een tandarts. Beiden merkten ze op dat zijn tandvlees rustiger was en zijn gebit beter gereinigd op de moeilijke plekjes.
Zowel mijn man als ik zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe tandenborstels. De batterijduur lijkt trouwens ook oneindig.

28 de setembro de 2021

Smoooovv

Super mooie tandenborstel en om het nog mooier te maken in een compleet pakket van mondwater tot tongschraper aan toe. Ook hoef ik niet meer naar de supermarkt of drogist voor mondhygiëne spullen. Die worden namelijk om de 2 maanden bij me thuis geleverd!!

25 de setembro de 2021

Zeer tevreden

De website is duidelijk en het product en de routine wordt goed omschreven. Snelle en goed verzorgde levering, zeer tevreden over de tandenborstel en bijkomende producten. Kortom een goede ervaring.

24 de setembro de 2021

SMOOVV review

Heel erg tevreden met de producten van SMOOVV! Ik heb altijd het idee gehad dat ik nooit hetzelfde gevoel na een bezoek bij de tandarts thuis kon bereiken, maar dat is wel mogelijk met de SMOOVV producten. Er is nagedacht over de kleinste details en het is makkelijk in gebruik. Heel fijn dat de tandenborstel verschillende standen heeft, zodat je dit kan aanpassen naar wens. Tevens een uniek concept met het “SMOOVV Refill Plan” abonnement die je kan aansluiten, zodat je niet meer naar de winkel hoeft voor mondverzorgingsproducten. Kortom, SMOOVV is een aanrader!

23 de setembro de 2021

Prachtige producten, fijne abonnementen

Ik heb de SMOOVV Sense elektrische tandenborstel in de zwarte kleur besteld, wat een fancy product! Bij de eerste poetsbeurt voelde mijn mond echt veel schoner aan dan normaal (en dat terwijl ik al een hele tijd elektrisch poets). Ook de verpakking was prachtig, het voelt alsof je een nieuwe Iphone aan het uitpakken bent! Doordat je er ook nog eens een box gratis bij krijgt met allerlei producten was ik overtuigd. Je krijgt echt waar voor je geld. Het refillplan is ook echt perfect voor mij, zo kan ik nooit meer vergeten mijn borstelkopje te vervangen. Absoluut een aanrader!

23 de setembro de 2021

Great design!

Have already worn out a few Oral-B toothbrushes and then bought this one. Great brushing experience, completely different from what I was used to, What a difference this toothbrush is with my old one! Actually, I did not expect that a toothbrush could brush differently, until I was allowed to test it. The way of vibrating seems very different and the result feels much cleaner from the first time.the battery lasts super long.Plus it just looks better in my bathroom haha😁

In één woord geweldig!

Super blij met m'n smoovv en de service die ze bieden/geven, de hele verpakking was al een feestje 😍 alsof ik een nieuwe tel had gekocht met extra's erbij haha
Zelfs de tandpasta heeft glitters!

En zeker super tevreden met het poets resultaat!!!

Vooruitstrevende tandverzorging!

Op het eerste oog direct fan van het design van de borstel en wat een verwennerij die starterbox! De eerste keer poetsen is even zoeken naar de juiste ‘stand’, maar daarna direct fan. Mijn tanden voelen schoner! En na navraag blijkt de tandpasta en het mondwater ook nog biologisch afbreekbaar! Ik ben fan!

Tandenpoetsen 3.0

Kwaliteit, compleet, verfrissend, service!!

Enkele woorden om de nieuwe mondzorg sensatie Smoovv te beschrijven.

Via instagram terechtgekomen bij Smoovv toevallig. Verschillende alternatieven overwogen maar allen veel duurder dan het complete pakket van Smoovv. Welkomstpakket is uitgebreid van tandenstokers, tongschraper, mondwater en veel meer. Dat alles in een luxe uitvoering.

Beste investering ooit

Ik schrijf niet zo snel een review maar ik kon het niet laten, ik gebruik al jaren elektrische tandenborstels en al zoveel verschillende uitgeprobeerd, maar altijd een bloedende tandvlees gehad, nadat ik voor deze aantrekkelijke pakket Smoovv ben gegaan en de kleuren zo mooi vond heb ik hem toch gehaald, en ik moet zeggen dat dit mijn beste investering is geweest, ik heb geen bloedende tandvlees meer en door dat mondspoeling is dat onaangename geur ook weg, ik raad deze zeker aan. Ik heb hem gelijk voor onze hele gezin besteld ook voor onze meiden van 8 en 10 hun waren ook weg van die mooie metallic kleuren 😍

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.