Smulpunt Peter Opiniões

TrustScore: 3 em 5

Informações sobre a empresa

1. Snack Bar
  2. Frituur

Welkom bij onze gezellige snackbar, gelegen in het hart van Lemmer, direct aan het water. Onze snackbar is de ultieme bestemming voor iedereen die verlangt naar een heerlijke portie patat, sappige hamburgers, verfrissend ijs of de perfecte kibbeling en lekkerbek. Laat je verrassen door de gevarieerde menu's die we aanbieden, samengesteld met zorg en passie voor smaak. Online bestellen is bij ons eenvoudig, zodat je jouw favoriete lekkernijen gemakkelijk kunt meenemen of laten bezorgen. In de zomermaanden nodigen we je uit om te genieten op ons gezellige terras, met een schilderachtig uitzicht op de prachtige doorgang van boten. Ervaar de ontspannen sfeer terwijl je geniet van overheerlijk eten en de bedrijvigheid op het water gadeslaat. Ons vriendelijke personeel staat altijd paraat om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke culinaire ervaring hebt. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een ontspannen maaltijd, onze snackbar aan het water biedt voor elk wat wils. Kom langs en laat ons je smaakpapillen verwennen met de lekkerste gerechten in een warme en gastvrije ambiance!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

4 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos

Waardeloos, 1 uur en 45 minuten wachten en dan ook nog niet compleet, wat een rot tent

23 de novembro de 2024

Goedemiddag meneer Posthuma,

Wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring hebt gehad.

Graag wil ik u vragen mij even te mailen met de dag van bestellen zodat ik samen met u hier een oplossing voor kan zoeken.

Het is bij ons namelijk niet de gewoonte dat er bijna twee uur gewacht moet worden op een bestelling.

U mag uw mail richten naar femke.smulpuntpeter@gmail.com.

Femke

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leckeres Essen

Super leckeres Essen. Super Nette schnell arbeitende Bedienung obwohl sie den Laden ganz alleine geschmissen hat. Würde immer wieder gerne hierher kommen.

16 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling gedaan na een dik uur…

Bestelling gedaan na een dik uur bezorgt.
Patatjes koud.
Broodje elmo nergens te vinden.
Bel je ze op klikken ze je netjes weg.
Dit was dus de laatste keer ooit daar.
Diep en diep triest.

3 de maio de 2024

Beste mevrouw/heer,

Ten eerste natuurlijk onze excuses voor uw slechte ervaring, het was deze dag ontzettend druk.
Dit mag uiteraard geen excuus zijn.
Ik kan me niet voorstellen dat mijn collega's bewust de telefoon hebben weg geklikt, misschien is het druk geweest aan de lijn en is er per ongeluk opgehangen?
Uiteraard nemen wij dit erg serieus en zal dit intern besproken worden.

Graag wil ik u vragen om per mail even contact op te nemen zodat wij dit netjes met u kunnen oplossen.
U mag uw mail zenden aan femke@smulpuntpeter.nl

Femke (Team Smulpunt Peter)

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke kibbeling en snacks een…

Heerlijke kibbeling en snacks een aanrader met nette bediening en prima thuisbezorgd

26 de janeiro de 2024

Beste Jos,
Vriendelijk dank voor het achterlaten van je positieve review.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Smulpunt Peter!

Team Smulpunt Peter