SneakerBAAS Opiniões 78

4,7

Na heupklachten bleken deze HOKA’s de enige oplossing. De ronde zool en demping geven rust aan mijn heupen en benen; mijn enkels staan eindelijk stabiel. Ik gebruik de “Bondi 9 Kleur (Vanilla /... Ver mais

Het bestellen ging gemakkelijk. Toch maakte ik een tikfoutje met het invoeren van mijn emailadres. Even bellen en het was hersteld door de klantenservice. Een dag later had ik mijn schoenen. Ik ben u... Ver mais

De schoenen werden de volgende dag netjes verpakt en in de juiste uitvoering geleverd. Helaas viel de maat niet goed, waardoor ik ze heb geretourneerd en een andere maat heb besteld. Deze nieuwe... Ver mais

Vlotte verkoop. Snelle levering. Ik had een retour (artikel was iets te klein gekocht), meteen andere maat gekocht dat ik de dag nadien al had en retour zonder problemen zeer snel terug op mijn rekeni... Ver mais

1. Loja de calçado

Sobre SneakerBAAS

Escrito pela empresa

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bekijk de complete sneakercollectie op SneakerBAAS en geef elke outfit een stijlvolle upgrade! Combineer jouw favoriete look met een nieuw paar sneakers van topmerken zoals Adidas en Karhu. Of je nu houdt van een opvallende of minimalistische stijl, er is voor ieder wat wils. Onze sneakers geven je outfit een kleurrijke touch en bieden optimaal comfort. Bestel eenvoudig jouw favorieten online in onze webshop!

Ga naar SneakerBAAS

4,7

Excelente

New Balance

Jullie verkopen goede schoenen maar de levertijd was iets van een week. Veel te lang! Daarom zal ik hier niet snel meer bestellen.

5 de outubro de 2025

Fijne website, snel in huis!

Zaterdag besteld, maandag in huis. Fijne website, alles is duidelijk en overzichtelijk weergegeven. Ik heb hier nu voor het eerst besteld, dus voor de zekerheid voor achteraf betalen gekozen. Je moet er wel €1,95 extra voor betalen, mss is dat een verbeterpuntje, want je kan bij andere sites via Klarna betalen en dat kost niks extra. Verder zijn het mooie schoenen en ben ik zeer tevreden hoe de communicatie en bezorging verlopen is!

30 de setembro de 2025

Top!

Had het bestelde product de volgende dag al in huis, top!

26 de setembro de 2025