Leia as opiniões dos outros
Super fijne, snelle en betrouwbare verkoper! Voor mijzelf en mijn moeder Nike air max 1 summit white besteld. Snelle reactie en verzending, we kregen na betaling en opsturen meteen een track&trac... Ver mais
Informações sobre a empresa
SneakersRelated offers all the latest, most exclusive and unworn sneakers. All our items are 100% authentic. Enjoy free shipping within NL. SneakersRelated offfers a wide product catalog consisting of Jordans, Yeezy's, Dunks, New Balance & more!
Informações de contacto
Mr. visserplein 3 , 1011 RD, Amsterdam, Holanda
- 0683799524
- info@sneakersrelated.nl
- sneakersrelated.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Erg tevreden!
Snelle reactie, prettige communicatie en supersnelle levering.
Foam runners
Hij reageerde snel en was erg aardig. Ook was de prijs goed en de foam runner ook origineel.
Alles top geregeld!!
Aanrader!
Hele vriendelijke service en razendsnel verzonden. Aanradertje en van wat ik gezien heb een goeie gozer met passie!
Prettige ervaring met dit bedrijf
Prettige ervaring met dit bedrijf. Product voldoet aan alle verwachting .
Goede communicatie. Ik zou er zeker weer terug komen.
Perfecte klantenservice
Perfecte klantenservice! Zelfs ander betaalmiddel aangeboden aangezien ik anders geen aankoop kon doen.
En Schoenen waren op 2dagen in België!
Zeker een aanrader!
Aanrader!
Top service! De levering was super snel, ik kon de schoenen binnen twee dagen ophalen. Ook erg klantvriendelijk, toen de schoenen te klein bleken werd er zonder problemen een maat groter geregeld binnen korte tijd. Zou het zeker aanraden!
Waar voor je geld
Snelle reacties en een eerlijke prijs voor een top paartje!
Goede communicatie
Goede communicatie. Razend snel. Goed verpakt. Product in perfecte staat.
Heel tevreden.
Top service
Top service! Vriendelijk en snel geholpen. Zelf de zending afhalen was ook geen probleem. Kom hier zeker terug voor meer! 👀👟
Air Max 1 “dirty denim” Uitstekend
Gewilde schoenen destijds uitverkocht bij Nike, nog eens MP gecheckt en jawel daar waren ze. Gereageerd en de volgende dag mocht ik ze ophalen. Prima ervaring, betrouwbaar, nette prijs & alles netjes afgehandeld.
Blij mee, Thx.
Nike air 1 summit white
Super fijne, snelle en betrouwbare verkoper!
Voor mijzelf en mijn moeder Nike air max 1 summit white besteld.
Snelle reactie en verzending, we kregen na betaling en opsturen meteen een track&trace opgestuurd! De nike’s zijn legit en in perfecte staat binnengekomen.
Zeker een aanrader, wanneer ik nieuwe nike’s wil, weet ik bij wie ik aan kan kloppen! ☺️
air max 1
Wilde een paar air max 1 hebben die uitverkocht waren in mijn maat. Gelukkig kon ik hem hier nog krijgen en snel en vriendelijk geregeld!
Perfect
Perfect. Snelle reactie, regelde dat ik kon passen terwijl hij zelf op vakantie was en schoenen waren in perfecte staat. Topverkoper !
top Nike dunk low
Mijn zoon wilde erg graag een paar Nike dunk low, die alleen op Marktplaats in resell bleken te staan. Gelukkig bleek de communicatie erg vriendelijk, snel en direct. Afhandeling super correct, verzending snel en goed verpakt. De schoenen waren precies zoals geadverteerd. Top!
Super behulpzaam aardige en eerlijke…
Super behulpzaam aardige en eerlijke spontane jonge man. Ik ben in ieder geval erg goed geholpen. M’n sport schoenen zijn perfect. Ben er blij mee!
Zeer tevreden
Goede en duidelijke communicatie, netjes en snel geleverd. Erg blij met de schoenen. Top!
Dankzij SneakersRelated aan het paartje…
Dankzij SneakersRelated aan het paartje gekomen waar ik al lang naar zocht! Heel vriendelijk en behulpzaam. Contact was goed en duidelijk. Aanrader voor sneakers!
Prettige service
Prettige service, snel verstuurd en kwaliteit van de schoenen zoals beschreven. Betrouwbare partij, ik zou er weer schoenen bestellen.