Fijn boekhoudprogramma en erg gebruiksvriendelijk! Zeker wanneer je deze goed hebt ingericht! Het kennisplein is ook ideaal om zaken in op te zoeken.
Snelstart is een pakket voor ZZPers waar eenvoudig mee te werken is, zelfs zonder boekhoud ervaring. Als ZZPer hou ik me graag bezig met mijn werk en liefst zo min mogelijk met de administratie en bo... Ver mais
Al klant vanaf het DOS tijdperk. Altijd heel tevreden geweest met dit programma en later ook met de nieuwe versies. Goed overzichtelijk, geen moeilijke kunstjes uithalen, kortom een heel degelijk en b... Ver mais
SnelStart maakt boekhouden makkelijk. Ruim 165.000 slimme ondernemers maken al gebruik van ons boekhoudprogramma. Onze visie is om ondernemers te ondersteunen bij duurzame groei, met oog op de toekomst. We doen dit in de vorm van (boekhoud)software, advies en opleiding. We geloven dat flexibel en vernieuwend werken belangrijk is voor blijvend succes. Daarom helpen we onze klanten zich snel aan te passen en te blijven innoveren.

Comeniusstraat 10 , 1817 MS , Alkmaar, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Sinds januari 2026 ondervinden we problemen met het instellen van de 2FA. Bij ieder contactmoment met de klantenservice wordt aangegeven dat het bij de 2e lijns support is neergelegd en dat er contact wordt opgenomen. Helaas telkens geen reactie vanuit de 2e lijns. Ronduit erg slecht

Resposta da SnelStart
Je kunt het met weinig boekhoudkennis allemaal zelf regelen

Resposta da SnelStart
Je moet wel een beetje basiskennis hebben over boekhouding.

Resposta da SnelStart
Jarenlang een account gehad met doorlopend dezelfde problemen. Vaak gemeld en nooit opgelost en werd met een kluitje het riet ingestuurd. Het systeem moest de facturen "leren lezen". Na 7 jaar had het programma het nog niet geleerd. Erg frustrerend en helemaal nadat een medewerker vertelde dat er een fout in ons systeem zat. Dus betaald voor iets wat nooit goed is geweest! Mails worden ook niet of nauwelijks beantwoord. Overgestapt naar andere aanbieder en dat is een wereld van verschil. Wrang is wel dat de bevestiging van einde SS is gestuurd maar men alsnog weer een factuur stuurt. Hoe goed hebben zijzelf hun administratie op orde?

Resposta da SnelStart
Ik heb het pakket nu al een week, maar kan er nog steeds niet mee werken en mijn probleem is niet opgelost met wat ze op het Kennisplein hierover schrijven. Ik probeer de klantenservice al die dagen te bereiken via telefoon en e-mail, maar ben nog steeds niet teruggebeld.
Straks is mijn maand proefabonnement om en heb ik het nog steeds niet uit kunnen proberen.

Resposta da SnelStart
Echt sneller en makkelijk en duidelijk boekhouding programma.

Resposta da SnelStart
Het kennisplein is ook ideaal om zaken in op te zoeken.

Resposta da SnelStart
Helaas sta ik veel te lang in de wacht. Ben nu ruim een drie kwartier met een irritant (ongevraagd) muziekje aan het wachten en word nog steeds niet geholpen. De wachttijd is ondertussen opgelopen tot meer dan drie kwartier. Daarna werd de verbinding verbroken! Klantenservice is dus helaas niet op orde. Ik heb maar opgehangen, geen contact mogelijk...

Resposta da SnelStart
Snelstart is voor boekhouders aardig goed volgens mij. Voor mij als gebruiker is het vooral matig. Het werkt, maar innoverend is het absoluut niet. De nieuwe Polaris leek eindeloos in de pijplijn te zitten en is ook nu nog niet af. Iets simpels als een Enter in een factuurregel is niet eens mogelijk....
Verder valt het mij bij de oudere Snelstart Web op dat er totaal geen lerend vermogen zit in de tool die facturen inleest. Je moet keer op keer dezelfde fouten corrigeren.

Eerst even wennen.
Het gaat steeds beter.
Super dat alle functies in 1 pakket zitten

Resposta da SnelStart
Ben nog niet helemaal overtuigd.
Nadat ik een factuur in het programma heb gezet, staat mijn klant ons onbekend en kan ik het niet aanpassen.
Dus nog even aan get twijfelen.

Resposta da SnelStart
Ik heb onverwacht een brief ontvangen waarin staat dat ik €130 moet betalen. Blijkbaar heeft mijn oude accountant zes maanden geleden aan hen doorgegeven dat de betalingen via mijn rekening moeten lopen. Het vreemde is alleen dat deze accountant al twee jaar niet meer mijn accountant is. Daarnaast heeft hij ook een e-mailadres doorgegeven dat al een jaar niet meer in gebruik is.
Daardoor moet ik nu zelf tijd en moeite steken in het achterhalen van wat er precies is gebeurd en in het contact opnemen met mijn oude accountant. En waarschijnlijk moet ik dat bedrag uiteindelijk alsnog betalen. Dat voelt dus als dubbel verlies. Vanuit SnelStart willen ze hierin totaal niet meedenken, omdat zij aangeven dat dit “niet hun schuld” is.
Al met al vind ik dit een erg vreemde en frustrerende situatie.

Resposta da SnelStart
Ik ben al bekend met andere boekhoudprogramma's. Bij de eerste kennismaking (1 uur) ziet het er goed uit.

Resposta da SnelStart
Veel is voorbereid. Het lijkt makkelijk.
Mogelijke verbeterpotentieel: Tutor, waardoor je als nieuweling sneller je het pakket eigen kunt maken.

Resposta da SnelStart
Via mijn boekhouder bij Snelstart terecht gekomen voor automatisering. Ik krijg mijn bankrekening maar niet gekoppeld. Klantenservice onbereikbaar via telefoon, en via mail dagenlang wachten op antwoord (wat niet helpt). 3 maanden klant en het werkt nog steeds niet. Ben er klaar mee.

Resposta da SnelStart
Snelstart is niet meer dan het geweest is.
1 uur gewacht en nog geen medewerker gekregen.
Erg jammer deze service!!!

Resposta da SnelStart
Steeds lange wachttijd. En irritante verhaal over kennisplein. Als ik daar antwoord op gevonden had, had ik niet gebelt. Vanmorgen 52 minuten en toen maar opgehangen. Waar moet ik nu naar toe met mijn vragen. We betalen wel voor dit gebeuren.

Resposta da SnelStart
Ik ben nieuw in heel het boekhouden en werk met facturatie systeem buiten snelstart. Ik vindt het onduidelijk hoe mij facturatie in snelstart te krijgen.

Resposta da SnelStart
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.