SNIPES Nederland B.V. Opiniões 1192

TrustScore: 2 em 5

2,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Alle zeer slechte reviews hier gelezen, toch besteld wat enkele dagen langer als verwacht kostte. 2 paar Nikes precies zoals verwacht en bedoeld. Geen onzin of nep spul Geen idee waar mensen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na een annulatie van een bestelling door Snipes zelf, blijft de terugbetaling op zich wachten. De wettelijke terugbetalingstermijn van 14 dagen is RUIM overschreden. De bestelling werd geplaatst 1 maa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkoopt SNIPES fake sneakers? P6000 besteld bij SNIPES maar de afwerking van de schoen was zo slecht en inconsistent. Ook voelde de sneaker niet helemaal goed aan in de hand. Zelfde schoenen besteld... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had drie producten besteld bij snipes maar er kwam er maar 1 binnen dus ik had een mail gestuurd en ze konden me niet helpen… erg jammer

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado

Sneakershop en streetwear!

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

1 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Niks ontvangen

Ik heb schoenen besteld die nooit binnen zijn gekomen meerdere keren contact opgenomen word niks mee gedaan nu is me geld weg en heb niks binnen zeer triest dit

26 de abril de 2024

Gute Erfahrung gemacht

Ich frage mich gerade, ob ich den gleichen Shop meine, wie die anderen Bewerter. Meine Lieferung kam schneller, als angekündigt. Während des Bestellvorhangs war ich gut informiert, wo meine Bestellung ist. Der Preis für meinen angesagten Sneaker war etwas günstiger, als bei anderen Anbietern. Es hat alles sehr gut funktioniert.

27 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Haal hier nooit meer schoenen.

Haal hier nooit meer schoenen.

Eerst al 2x een mail gestuurd waar je vervolgens geen reactie op krijgt, nog niet na 2 weken. Vervolgens naar de winkel gegaan en dan krijg je te horen dat je contact op moet nemen met new balance. Vervolgens contact opgenomen met new balance, wat denk je? Die doen er niks mee.

Einstand zit ik met schoenen van net 9 maanden oud die al kapot zijn, als je ze nou elke dag draagt oke. Maar nee. Belachelijk zoveel geld betalen voor schoenen die zo kapot zijn.

29 de março de 2025

Fake Converse schoenen

Vorige week Chuckies besteld, vandaag binnen maar zag ik meteen, ze zijn gewoon fake. Ik moet eerlijk zijn, ik overweeg dit te melden ergens. Dit kan gewoon niet.

29 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ich kann die ganzen Negativen…

Ich kann die ganzen Negativen Bewertungen tatsächlich nicht nachvollziehen, natürlich habe ich mich im Vorfeld erkundigt und die Bewertungen gelesen und mich dennoch entschieden zu bestellen, meine erste Bestellung waren Schuhe, Versand und Lieferung waren super schnell, leider haben mir die Schuhe nicht gefallen und gingen daher zurück, Kundenservice sehr freundlich und hat direkt geantwortet, auch die Rückerstattung lief problemlos, daher kann ich die Bewertungen diesbezüglich nicht nachvollziehen, habe direkt wieder bestellt. Snipes ist super 👍

12 de março de 2025

Unverschämtes Unternehmen

Ich rate jedem von einem Kauf in diesem abzocke Laden ab!!! Reklamationen werden nicht anerkannt obwohl es offensichtlich eine ist. Schuhe werden absofort nur noch bei Nike direkt bestellt. Habt einen treuen Kunden jetzt verloren. Zudem hoffe ich sehr das ihr mal Pleite gehen werdet, mit so einem Kundenservice geht das nicht.
Ihr bekommt Post vom Anwalt :)

14 de março de 2025

Sneakers

Prachtige adidas sneakers besteld maat 34 voor mijn dochter. Na mijn bestelling zag ik een dag later dat er precies een weekenddeal was. Ik had een mailtje naar de klantenservice gestuurd, en kreeg diezelfde dag nog bericht dat ik de korting met terugwerkende kracht zal krijgen als de sneakers naar wens waren. De volgende dag kwam de bestelling binnen, mooie schoenen, helaas te groot. Deze bestelling gaat wel retour. Maar de maat 33 is onderweg. Tot nu toe, erg tevreden met Snipes. En ik zal de website ook zeker aanbevelen.

8 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling Snipes netjes en op tijd geleverd

Bestelling geplaatst bij Snipes en toen zag ik al deze reviews. Ik hield mijn hart vast. Ik kreeg netjes binnen 2 werkdagen bericht over de zending en vandaag de sneakers ook netjes ontvangen. Geen enkel probleem gehad. Negatieve ervaringen zullen helaas eerder gepost worden, dan
positieve. Ook een goede ervaring mag verteld worden!

1 de março de 2025

Super tevreden!

Binnen drie dagen na bestelling de sneakers ontvangen. Kreeg direct na de betaling mail van bevestiging. Dag erna weer mail dat de sneakers ingepakt en verzonden waren. Dag drie mail met de tijdlijn wanneer ze bezorgd werden. Heel blij met de service, de prijs en de sneakers. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

6 de março de 2025

Super!!

Ik las de reviews en schrok maar het tegendeel bleek waar te zijn. Schoenen keurig na 2 dagen geleverd! Ik ga hier weer bestellen.

21 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Na veel negatieve reviews te hebben…

Na veel negatieve reviews te hebben gelezen, toch maar de gok gewaagd. Voor €28 kan ik me toch geen buil vallen.
Ik ben vol lof. Keurig mailtjes gekregen over de status van mijn bestellen en de schoenen werden eerder geleverd dan verwacht. Ik ga hier zeker weer bestellen.

15 de fevereiro de 2025

dikke 10!

ik heb 4-2 wat besteld en 6-2 lag het in de winkel! heel fijn! kreeg er een plastic tas bij! in de doos zat retour label al in! dat is heel fijn. en verzorgt!

6 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit maar echt nooit meer Snipes, GEEN Service!

Schoenen besteld, ik kreeg nooit een bevestigingsmail. Ik bel naar Antwerpen, 'Oh mevrouw, komt goed hoor, binnen 2 a 3 werkdagen heb je ze in huis'. Nu 2 weken verder nog steeds geen schoenen en geen gehoor meer via mail. We hebben het betalingsbewijs gestuurd en geen reacties meer. Ook weer gebeld naar Antwerpen en daar zeggen ze dat ze er niks aan kunnen doen en gooien de telefoon neer.
Ik hoop dat ik mijn geld ooit weer terug zie! Maar voor ons nooit meer Snipes!
Ik zou zeggen, slechte service, maar ze hebben gewoon GEEN service!

3 de fevereiro de 2025

ATENCION AL CLIENTE NEFASTA

NO ENVÍAN HOJA DE RECLAMACIONES DESPUES DE PEDIRLA MÁS DE DOS VECES, ME PONENE A DEVOLVER 60 DÍAS Y DICEN QUE SON 30, TENGO PRUEBAS Y DIEN QUE S UN ERROR... PEOR ES LA INFORMACIÓN QUE ME DIERON.

ADEMAS QUE LES DIJE QUE LO QUE QUERIA ERA DEVOVLER Y VOLVER A COMPRAR LA TALLA CORRECTA

27 de janeiro de 2025

Ein Stern ist Zuviel hier

Ein Stern ist Zuviel hier. So ein grotten schlechter Laden. 4 Monate alte Nike air max weisen buckel auf den Fersen innenfutter. Snipes sagt unsachgemäße Nutzung 🤣🤣 Junge ich trage nicht seit gestern Nike. Kundenservice miserabel Standard Antworten und wird nicht geholfen. Bei Bestellung einfach willkürlich seitens snipes storniert. Das deutete schon was des für ein Saftladen ist. Nie wieder kauft lieber bei Nike direkt. Aber lieber behalte ich die Schuhe bevor ich zum Schluss weder Schuhe noch das Geld bekomme. Ihr seit ja quasi wie ein Fakeshop!!! Nie wieder!!!!

29 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.