Alle zeer slechte reviews hier gelezen, toch besteld wat enkele dagen langer als verwacht kostte. 2 paar Nikes precies zoals verwacht en bedoeld. Geen onzin of nep spul Geen idee waar mensen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Na een annulatie van een bestelling door Snipes zelf, blijft de terugbetaling op zich wachten. De wettelijke terugbetalingstermijn van 14 dagen is RUIM overschreden. De bestelling werd geplaatst 1 maa... Ver mais
Verkoopt SNIPES fake sneakers? P6000 besteld bij SNIPES maar de afwerking van de schoen was zo slecht en inconsistent. Ook voelde de sneaker niet helemaal goed aan in de hand. Zelfde schoenen besteld... Ver mais
Ik had drie producten besteld bij snipes maar er kwam er maar 1 binnen dus ik had een mail gestuurd en ze konden me niet helpen… erg jammer
Informações sobre a empresa
Sneakershop en streetwear!
Informações de contacto
Van Liemptstraat 10, 5145 RB, Waalwijk, Holanda
- 088 - 864 23 23
- onlineservice-nl@snipes.com
- snipes.com
Não respondeu a opiniões negativas
Zwar eine gute Beratung und wenn es um…
Zwar eine gute Beratung und wenn es um umtausch oder Rückgabe geht ist es sehr negativ zu sagen wenn man was umtauschen möchte wenn es wegen Schmerzen nicht getragen werden kann und Mann es auch getragen hat 2 Tagen zwecks testen nehmen Sie dies nicht zu Rück oder tauchen weil Mann von Mitarbeitern nicht darauf hingewiesen wird wegen dem Rückgabe oder umtauschen was Mann beachten muss Mann wird hingestellt von anderen Mitarbeitern als wäre es ne ausrede das Mann nicht hingewiesen wurde und das der eine Mitarbeiter gesagt hatte ich soll zurück kommen wenn es nicht geht die Schuhe zu tragen oder wenn es nicht passen tut vom tragen her da sollte mal was geändert werden auch wenn man Schuhe auf der Straße tragen tut zwecks testen das die mit Arbeiter gesäuberterte Schuhe auch zurück nimmt oder umtauschen tut
Schoen besteld in de winkel zou thuis worden bezorgd
Schoen besteld in de winkel zou thuis geleverd worden, nu inmiddels 2 weken verder geen schoen ontvangen, geen geld terug. Het pakket is "onderweg" maar niemand kan vertellen waar het is. Klantenservice gebeld en geen stap verder gekomen. Oplichters met een fysieke winkel, dat is wel origineel maar verder gewoon ouderwetse oplichters. Ik kom er in iedergeval nooit meer
Besteld in de winkel en ook betaald in…
Besteld in de winkel en ook betaald in de winkel! Zou thuis gestuurd worden! Pakketen zijn verdwenen. Hoe gaan we dit oplossen? NOOIT ONLINE BESTELLEN. Jammer dat ik de reviews pas na mn bestelling heb gelezen.
Positief verrast
Online besteld en pas later reviews gecheckt, vreesde daardoor even dat ik mijn geld kwijt was. Maar 5 oktober besteld en op 8 oktober kon ik ze al aantrekken 👍🏻 Daarom van mij, waarschijnlijk een van de weinige voor dit bedrijf, een zeer positieve review. Ben uiteraard zeer tevreden met de aankoop, verzending en het ontvangen product.
Volledig bedrag betaald voor NIKS
Schoenen retour gestuurd met het bijgeleverde retourlabel vanuit snipes. Pakket is verdwaald en vanuit Snipes is er geen enkele service geleverd. Heb het volledige bedrag moeten betalen van de bestelling, zonder er maar iets van gehouden te hebben... Nooit meer
DE ALLER SLECHTSTE WEBSITE OOIT!!!!
DE ALLER SLECHTSTE WEBSITE OOIT!!!!
DE WEBSITE IS ZO ERG TRAAG, JE KAN NIET EENS NORMAAL SHOPPEN. HOE KAN DAT NOG IN DEZE TIJD. FIX DE SITE AUB!
Furchtbarer Onlineshop
Immer mal wieder habe ich hier bestellt, weil ich die Stores sehr mag und Preise sehr attraktiv schienen. Aber Achtung: Artikel sind oft nicht verfügbar, obwohl sie verfügbar eingestellt werden und dann dauert es ewig, denn der Kundenservice kann die Bestellung nicht stornieren. Meine aktuelle Bestellung in Höhe von 250€ hängt seit 2,5 Wochen auf "wartend" und mein sechsmaliges versuchen den Support zu kontaktieren war jedesmal mit "wir können leider systemseitig nicht stornieren, sie müssen warten" beantwortet. Zudem ist der Shop auch sehr verbugt, unter Bestellungen wird diese Bestellung einfach nur als "undefined" angezeigt... Nicht noch mal!
Bestelling niet compleet aangekregen
Bestelling niet compleet aangekregen. Na een onderzoek bij het post bedrijf hebben ze het onderzoek gestopt en zeggen dat ik de bestelling wel compleet heb gekregen. Ik moet nu betalen voor schoenen die ik niet heb gekregen. Zeer slecht !!!!
Falta 1 producto en el pedido
Hice un pedido de varias gorras y al llegar el paquete me faltaba una, me pongo en contacto con ellos y no me quieren solucionar el problema , incluso ahora ni contestan a los mails , fatal la atención al cliente, no vuelvo a comprar ahí.
Jaren geleden was het al kommer en kwel…
Jaren geleden was het al kommer en kwel als je bij Snipes online kocht, alle huidige revieuws lezend is er Niets veranderd. Heb order geplaatst en wilde graag dat deze, zoals men aangeeft, binnen 1-3 dagen binnen is. Klantenservice kan hier niets over zeggen, magazijn is in Duitsland. De vele revieuws over verzendtijd en het aankomen van een order zijn tenenkrommend. Nu al spijt dat ik iets besteld heb bij Snipes. Voor hen wel een mooie kans om te laten zien dat ze waar maken wat ze beloven. Benieuwd maar de vele zeer negatieve en ernstige ervaringen geven weinig hoop.
Nog steeds geen geld terug
Meer dan anderhalve week geleden heeft mijn dochter sneakers in de shop bestelt, al na 3 dagen bericht dat ze niet leverbaar zijn. Nu nog aan t wachten op het geld! Ondertussen zijn ze gewoon weer leverbaar, weer gebeld met Snipes. Helaas kunnen ze niet leveren. Schandalig deze service. Zij heeft geen geld om ze 2x te betalen dus kan pas weer bestellen als t geld op haar rekening staat. Zijn ze straks weer uitverkocht 😡
Estafadores
Hace más de 3 meses que compramos para el niño unas zapatillas de más de 100€ en una tienda de Majadahonda u todavia no hemos recibido las zapatillas. Hemos reclamado y no nos hacen ni caso.
Se pasan la pelota entre el departamento de AtC y la tienda.
Ya no cogen ni el teléfono.
La semana que viene pondremos una denuncia ante la oficina del consumidor.
Nos sentimos estafados.
Son GENTUZA
Top service Snipes Haarlem
Mijn dochter had in juni New Balance schoenen gekocht bij Snipes in Haarlem. Helaas ging een van de schoenen stuk en we namen contact op met Jelle van Snipes Haarlem. Nadat ik mijn verhaal had gedaan ging Jelle direct naar de oplossing: een tegoed bon of vergelijkbare nieuwe schoenen. Eenmaal in de winkel bleek Jelle ook hier servicegericht te zijn en loste met zijn voorstel het probleem direct op.
Dat is topservice. We zijn Jelle dankbaar vanwege zijn begrip en professionele houding. Geen gedoe maar oplossen. Dikke complimenten voor deze store manager.
Overweegt u zelf schoenen te kopen? Even bij Jelle van Snipes Haarlem langs.
Waardeloze service
Wat een waardeloos bedrijf is Snipes. Hier vorig jaar schoenen gekocht die nu al stuk zijn gegaan. Gezien de prijs en het merk vind ik dit veelste snel. Echter luisteren ze hier niet eens naar, vragen niet wat er dan kapot is maar geven meteen aan dat er geen garantie is. Nike zelf geeft twee jaar garantie maar Snipes doet niet eens de moeite om je te helpen. Volgende keer maar gewoon weer bij het officiële bedrijf bestellen, dan maar wat meer geld kwijt nu ben ik het sowieso kwijt.
Horrible
Horrible! Nightmare company! I guess I could try to understand if I had free shipping if it took two days to ship but it’s been almost a week and still hasn’t shipped and I contacted them twice and didn’t get a response til today and it literally said nothing a real person didn’t write that. I paid $10 in shipping a little over a week ahead from trip I thought it was definitely going to be here on time. It’s giving very sloppy and don’t care just running the business like whatever I always check reviews before ordering idk why I didn’t do it this time. I had an iPhone shipped and got here faster and I ordered it after and paid less in shipping just wild!
Chagrijnig en ongemotiveerd personeel
Zaterdag was ik in de Snipes winkel in Amersfoort. Wat een deceptie was dat. Ik heb werkelijk waar nog nooit zulk chagrijnig en ongemotiveerd personeel gezien in een winkel waar je vrolijk goedemiddag hoort te zeggen als iemand binnenkomt. Staan een paar meiden met een gezicht op onweer om zich heen te kijken en als je wat vraagt is het ze teveel. Ik had twee paar sneakers gevraagd om het passen. Worden zonder wat te zeggen op de bank gekwakt en heb haar verder niet meer gezien om te vragen hoe ze zaten of dat ze nog wat kon doen. Vervolgens ga ik afrekenen zie ik dat de sneakers 37,5 zijn ipv de gevraagde 37. Zeg ik tegen de man achter de kassa. Staat die te beweren dat ze niet bestaan in 37. Terwijl ik ze notabene aan heb ik 37 in een andere kleur! Zegt ie doodleuk dat ze die niet bij Snipes hebben. Terwijl ze gewoon op jullie site staan in 37! Ben weggelopen zonder sneakers en heb ze die middag bij Zalando besteld. Zo jammer dit. Dit is niet eerste keer dat ik de winkel ben uitgelopen zonder sneakers bij jullie. Heb het al eerder gehad dat ikzelf gewoon chagrijnig werd door de onvriendelijkheid en de ongemotiveerde mensen in jullie filiaal. Mij zie je niet meer bij Snipes.
Wat een vreselijke winkel
Wat een vreselijke winkel. Radio vreselijk hard. Personeel niet behulpzaam en heeft alleen maar oog voor elkaar. Je staat daar verloren met je schoenen. Uiteindelijk naar een andere zaak gegaan waar we wel netjes werden geholpen.
Winkelervaring was prima
Winkelervaring was prima. Dame had me goed geholpen. Super mooie broek goeie kwaliteit ook. Ik ben misschien 5 keer dit jaar naar de winkel gegaan en nooit probleem gehad.
Wir klagen gegen Sie
Wir klagen gegen Sie
RÜCKRUFBITTE KLAPPT NICHT, UNVERSCHÄMTE SERVICEZEITEN, INKOMPETENTE MAILS, KEINE RÜCKERSTATTUNG ERHALTEN. WIR KLAGEN JETZT. 1 STERN NOCH ZU VIEL. KATASTROPHE DIESER SHOP.
Wat een slechte winkel
Wat een slechte winkel! Na 3 kwartier waren we op meerdere regels gewezen (niet zelf pakken, niet de zooltjes eruit halen om de steunzool te passen, niet meer dan 2 schoenen per klant etcetera), maar hadden we nog geen enkele goede schoen in handen gekregen om te passen. Er liep een overkill aan personeel, maar waarschijnlijk niet om klanten te helpen. Met beide kinderen vertrokken en schoenen bij de buren gekocht.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.