Router bereik van Huawei is ten opzichte van mijn vorige Fritz-box heel slecht. Interface van SNLR is voororlogs, niet meer van deze tijd. Voor terug kijken en opnemen moet 5euro extra betaald wor... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Monteur heeft de boel in een half uur aangesloten en internet werkend afgeleverd middels huawei modem. WiFi signaal is prima, alsmede internetsnelheid van ca 960 Mbps. Het tv kastje werkte niet, na c... Ver mais
They visit our house and offer us rates with free Router, so we ask them for quote their executive fills forms and takes account number saying they cannot send quote without account details. Next d... Ver mais
Helaas meerdere malen per mail aangegeven dat ik telefonisch bijna niet te bereiken ben en per mail een afspraak wil maken. Hier word niet op gereageerd ik kreeg wel afzonderlijk een mail dat ik telef... Ver mais
Informações sobre a empresa
De reviews voor SNLLR vind je op https://nl.trustpilot.com/review/snllr.nl
Informações de contacto
Holanda
- snlr.nl
Respondeu a 42% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Doen wat ze beloven! (Zeldzaam tegenwoordig)
Na veel problemen bij een falende provider (ODIDO) is het SNLR wel gewoon gelukt de boel aan te sluiten via dezelfde kabel. Monteur heeft alles netjes aangesloten! Werkt (tot nu toe) perfect! Alles draait al een maand als een zonnetje! Internet only zoals het hoort! Aanrader! Iets positiefs mag ook gezegd worden! 😁👌🏻

Resposta da Error 404
waardeloos
Waardeloze dienstverlening. Ruk samenwerken met het eveneens waardeloze TriNed. Hebben het goore lef om nog 130 euro in rekening te brengen voor een apparaat retour wat er 100% in zat. Ben verstandig en ga naar een grote provider
Irritating door-to-door sales reps keep asking for IBAN
A door-to-door sales representative for SNLR showed up at my doorstep and presented a very interesting offer. He wanted my details so that he would be sending me the "offer" by email and I could confirm by email. With that understanding I let him fill in my details on his tab. Only at the end he mentioned that he also needs my IBAN. I refused to give this. Then he insisted that he needs my IBAN and would not be able to send the offer without IBAN. At this point I wanted him to leave, so I told him that I don't want to continue with it. Then, he asked me "why?" multiple times (more than three times), regardless of that I gave him the same answer. Only a gesture of preparing to close the door made him leave. I'm leaving this review with a neither positive nor negative rating because this way of marketing is irritating, and leaves a bad first impression of the brand.
Cheating
Next day we get an email stating that they have confirmed our order along with router charges of €47.
What kind of miserable tactics to make money.
snelle overstap en door monteur…
snelle overstap en door monteur aangesloten alles binnen een tijd bestek van 1 uur en 9 minuten ivm naar de pop moeten rijden om over te zetten alles aangesloten en prima werk geleverd en hoge snelheid en de nieuwste aparaten rima wifi door het huis heen en ze zijn goedkoper dan de concurenten.
Helemaal niet blij.
Recentelijk klant geworden en tot op heden ben ik niet blij. Ten eerste is de Huawei-router niet de sterkste in zn klasse en als ik liever de fritzbox wil (had me laten kiezen op voorhand) dan kost me dat geld. Als ik mn eigen router wil aansluiten dan kost dat ook geld want ik mag niet zelf een stekkertje uit de ene router trekken en in de andere router stoppen. Dan maar een mesh netwerk aanleggen. De wifi die ik handmatig uit had geschakeld op de router springt meerdere malen vanzelf weer aan. De router lijkt de mesh daarnaast te blokkeren, na 10 minuten slaat t uit en moet alles gereset worden.
De ontvangst in huis op alleen de router is abominabel slecht. T reikt net tot aan de 1e verdieping en de snelheid is daar nagenoeg weg, zonder repeaters werken is dus geen optie. Daarnaast fluctueert de snelheid binnen minuten: van 100 mbps naar 5 en daarna weer naar 30, zonder dat ik verplaats. De klantenservice geeft ook geen echte antwoorden op vragen.
Over een jaar kan ik overstappen. Dat ga ik zeker doen.
SNLR: Hé, een positieve review!
Sinds een paar maanden SNLR glasvezel in huis, na overgestapt te zijn van Ziggo*.
*Overigens in onze beleving ook geen slechte aanbieder, echter te duur -ca. €80 p.m. = €35 maandelijks méér dan voornoemde SNLR! die €44 per maand berekent, weliswaar zonder tv-aansluiting- en een gedateerde koperaansluiting met een upload van 50Mbs in tegenstelling tot de huidige 1000Mbs. Maar dat terzijde.
Overstap destijds snel geregeld en, zoals aangegeven zowel een 1000Mbs download alsook een upload van 1000Mbs. Verbinding in de afgelopen vijf maanden nog niet één keer uitgevallen. #afkloppen
Qua marketing merken we weinig van SNLR, we ontvangen -behalve de maandelijkse factuur- geen enkel promo-, reclame- dan wel enquête mailtje, wat ook wel eens een verademing is in een tijd waarin iedere online transactie steevast wordt gevolgd door ongevraagde onzin als 'wat vindt u van onze dienstverlening?'
Tenslotte schrijf ik deze review vanuit het oogpunt dat het maar sporadisch voorkomt dat iemand die tevreden is over een al dan niet zakelijke verstandhouding zoals die tussen ons en SNLR, daar zelden een review over schrijft, want waarom zou je?
Kortom. Lang verhaal kort: prima aanbieder, fijne snelle verbinding, geen storingen en een bijzonder schappelijk maandelijks tarief. En nee, ik heb geen enkele relatie met SNLR, anders dan een zakelijke dus ik zit hier geen familie of anderzijds te promoten...
Bezint eer ge begint.
Volgende maand verhuizen wij. Het huidige glasvezel abonnement wil ik mee verhuizen, echter kan dit niet. Hiervoor zou ik een nieuwe overeenkomst met een looptijd van 12 maanden moeten afsluiten en waarbij de prijzen met ruim 10 procent worden verhoogd.
De customer service medewerker deelt mede (nadat ze intern heeft overlegd) dat ze het contract 1 maand eerder kunnen beëindigen uit coulance. Zeer nette oplossing. De bevestiging van de vervroegde opzegging zou ik later in de mail ontvangen. Iets later krijg ik bericht dat de overeenkomst niet eerder wordt beëindigd, terwijl dit wel door de cs medewerker telefonisch is gecommuniceerd.
Customer Service zegt het een en doet het ander. Wat een stelletje cowboys. Bezint eer ge begint.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.