Banner for SNP Natuurreizen & Trail Markers

SNP Natuurreizen & Trail Markers Opiniões 1926

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

SNP is een fijne reisorganisatie waar je zorgeloos een mooie natuurreis kunt boeken. Ik heb de afgelopen jaren een aantal reizen mogen maken met SNP en stuk voor stuk waren deze zeer goed georganiseer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De informatie vooraf was erg duidelijk en makkelijk te bereiken. De reisbeschrijving kwam helemaal overeen met de situatie ter plaatse. Telefonisch en per e-mail zeer correcte antwoorden en oplossinge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een prachtige sneeuwwandelweek gehad in Lessach im Lungau. Mark en Bettina hebben daar het mooie Dreiländerwirt "gebouwd". Zij verzorgden heerlijk ontbijt, lunch en avondeten met biologische... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie reis, prachtige locaties bezocht, goede logeeradressen en met Paul en Mattie heel fijne gidsen. Een reis om zeker nog een keer te maken.

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico
  2. Agência de viagens

Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Coast 2 Coast

SNP is een top organisatie. Ik heb al meerdere reizen bij ze geboekt en het is elke keer super. Deze reis was naar de UK, de coast 2 coast. Ik raad het iedere wandelaar aan om deze tocht te gaan lopen. Engelser dan de C2C wordt het niet. Uiteraard te boeken bij SNP.

28 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fisherman’s trail met SNP was super…

Via SNP liepen we de Fisherman’s trail in Portugal. De (bagage)- transfers waren allemaal perfect geregeld en we zaten op leuke locaties om te overnachten. Hierdoor hadden we een zorgeloze prachtige wandelvakantie!

27 de setembro de 2025

Mooie wandeling

Mooie wandeling, prima accommodaties, betrouwbaar bagagevervoer, uitstekende informatieverstrekking

27 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

WANDELTOCHT SLECHT

Deze zomer een ezelwandeltocht gemaakt in Frankrijk

De verzorging en opvang van de ezel was op een keer na totaal niet geregeld. Hoezo dierenwelzijn ?
De laatste accomodatie , o.a de reden om deze reis te boeken , een berghut , idyllisch gelegen en midden in de stille natuur , bleek bii aankomst een grote bouwput

Een grote teleurstelling

De SNP heeft naar aanleiding van mijn klacht en onze ervaring besloten te stoppen met ezelwandeltochten omdat ze de kwaliteit / dierenwelzijn niet kunnen garanderen

Mijn klacht : ik heb allesbehalve het idee dar de SNP mijn klacht over onze reis serieus neemt , wat het betekent voor mij , als klant , dat de reis zoo slecht georganiseerd was
Toen ik besloot de klacht te laten beoordelen door een externe organisatie bleek dat de SNP, volgens eigen zeggen , de enige is die een klacht over hen kan beoordelen , ze zijn nergens bij aangesloten om zich te laten toetsen

Hoe naief ben ik geweest ???

Voor een klacht kun je alleen bij de SNP zelf terecht , ook als je niet tevreden bent over de behandeling van je klacht
Ben je afhankelijk van van hun beoordeling . Hoe objectief kun je dan zijn ?

Alleen al om die reden zou ik niet meer boeken bij de SNP want als er echt iets misgaat , zoals bii onze reis, dan is een objectieve klachtenbeoordeling kennelijk niet mogelijk

27 de junho de 2025
Opinião espontânea

Eerste ervaring met SNP

SNP denkt mee met de klant en aanpassingen zijn mogelijk binnen een haalbaar karakter. De ruim vooraf verstrekte informatie is globaal zeer goed, een goede voorbereiding is immers de sleutel van een vlot verloop. Als het bijvoorbeeld fysiek zwaar zal worden op je reis, dan zegt men het niet alleen, je krijgt praktische info, hoe dit aan te pakken en hoe dit te overwinnen. De reiskosten zijn competitief, dus value for money.

Classificada 5 em 5 estrelas

Genoten van Andros - dank, SNP!

Vanaf de eerste contacten, toen de boeking, de voorbereiding en de reis zelve, tot en met de terugreis, was onze ervaring ongelooflijk goed. Alles klopte, zowel tussen SNP en ons, als op de bestemming (Andros). De pensions lagen prima, waren kraakhelder en heetten ons van harte welkom; het lokale vervoer, inclusief de shuttle van het vliegveld van Athene naar Rafina en vv, was 'clockwork'. Veel dank aan alle SNP-ers die aan dit succes hebben bijgedragen!

Prachtige wandelingen

Prachtige wandelingen. Goede reis beschrijving. Uitstekende app waardoor je nooit meer echt hoeft te verdwalen. Authentieke comfortabele overnachtingen.

Classificada 5 em 5 estrelas

De reis was zeer gevarieerd in prachtige natuur

De reis was zeer gevarieerd. Elke bestemming had zijn eigen thema die ontzettend leuk waren om te beleven. De sfeer en de prachtige omgeving in de natuurgebieden deden de rest. We hebben enorm genoten. Bij de hotels voelden we ons welkom, ontbijten waren prima in orde en meestal konden we er lekker buiten zitten.

15 de setembro de 2025

Fietsen in de Bourgogne

Alweer (voor de derde keer) een perfect georganiseerde reis door SNP. Mooie en gezellige overnachtingsplaatsen, fietsverhuur zonder problemen en een correcte, vriendelijke en snelle service

16 de setembro de 2025

Tour des Six Aosta 2025

Wij hebben een prachtige tocht gewandeld. De hutten waar we verbleven waren geweldig, het eten was goed en we hebben er heerlijk geslapen.
De routebeschrijving via de SNP reisapp was uitstekend.

31 de agosto de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.