Schandalig!! Shirt besteld en betaald, maar nooit geleverd. Bestelling gedaan op 15 april, voor 20.00 dus zou dag later worden bezorgd. Tot 2x toe gemaild en gevraagd om status van de bestelling, word... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb random een sweater gepakt zonder verwachtingen. Maar hij heeft dat stevige gevoel zonder oncomfortabel te zijn. Voelt alsof hij lang meegaat. Ik draag hem veel vaker dan ik dacht. soort van een... Ver mais
Had een bestelling geplaatst tijdens de Blackweek early acces. Het was even geduld hebben, omdat mijn bestelling uit pre-orders bestond ( had dat niet gezien) maar uiteindelijk hele fijne communicatie... Ver mais
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Saint Blanc! Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles soepel en professioneel. De communicatie vanuit het bedrijf is duidel... Ver mais
Informações sobre a empresa
We all want to stand out, but we also want to wear basics at the same time. That’s what inspired us to design our collections. Made of the highest quality fabrics. Founded and designed by three close friends from Amsterdam who are active in the fashion & nightlife scenes. We are SAINT BLANC.
Informações de contacto
Rhoneweg 30, 1043 AH, Nederland, Amsterdam, Holanda
- info@sntblnc.com
- sntblnc.com
Não respondeu a opiniões negativas
Geshopt tijdens Black Week
Geshopt tijdens Black Week, super leuke items gescoord voor geweldige prijzen! De kwaliteit is geweldig en de levertijd was super snel!

Ontevreden
Hi, ik had een shirt besteld in maat M maar ik wilde hem ruilen naar een maat S maar om het shirt te retourneren moest ik eerst mailen. Ik kon mijn geld niet terug krijgen ik kon het alleen voor een ander artikel ruilen. Ik heb het shirt geretourneerd maar nog geen bevestiging van het andere shirt dat ik zou krijgen. Ik heb al meerdere mails gestuurd en geen reactie. Ik zou graag mn geld terug willen of het shirt in een maat s willen hebben. Het nummer van mijn bestelling is 8781

SLECHTE SERVICE
Ik had een trui besteld die vervolgens te groot was dus een mail gestuurd om m te retourneren 2 dagen later pas antwoord op gekregen. Vervolgens heb ik het item is een of andere black week gekocht wat nergens vermeld stond (was ook geen korting op het item) kan ik dus niet mijn geld terug krijgen maar alleen een kleinere maat of een ander item vervolgens kan ik m ook niet retourneren omdat het ordernummer in combinatie met m’n postcode niet klopt. Nu word er nu niet meer op mijn mailtjes gereageerd en zit ik met een te grote trui waar ik €149 aan heb uitgegeven en volgens niet kan dragen. KORTOM: BESTEL HIER NOOIT WAT!!!!

WAT EEN GRAP!!!
Wat een grap! Ik heb twee truien in twee verschillende maten besteld om zo thuis te kijken naar welke beter past en uiteraard of de trui überhaupt naar mijn smaak is. Vervolgens wil ik gebruik maken van een retour voor beide truien, maar heeft het Saint Blanc een eigen Return Policy bedacht tijdens de "Black week", wat inhoudt dat gekocht is gekocht, en terugsturen is niet meer mogelijk. Beetje tegenstrijdig als je het mij vraagt. Ik zit nu met twee truien die allereerst niet naar wens zijn en krijg de mogelijkheid of andere maten te bestellen of een ander product tegen dezelfde prijs. Dat laatste betekent aangezien de prijzen weer genormaliseerd zijn dat ik 1 trui kan krijgen voor 2 truien bijvoorbeeld. Ik wil gewoon mijn twee truien retour sturen en mijn geld terug. Wat een afgang en een mes in de rug van de klant als je het mij vraagt. Voor iedereen, koop hier niks tijdens de black week online, want gekocht is gekocht! Weet iemand of dit wettelijk gezien mag een eigen return policy bedenken naast het huidige return policy?

Inmiddels mijn bestelling ontvangen
Inmiddels mijn bestelling ontvangen

Wacht al 1.5 maand op mn terugbetalingen
Beste Jordy,
Bedankt voor uw bericht.
Uw terugbetaling wordt momenteel verwerkt door onze financiële afdeling.
De verwerking neemt enkele dagen in beslag en we zullen je op de hoogte stellen zodra de restitutie is toegepast op je bestelling.
Met vriendelijke groeten,
Team Saint Blanc
(30 oktober)
Op dit moment 10 december. En heb nog steeds geen geld ontvangen. Dit als de 2e slechte ervaring binnen een korte tijd met dit bedrijf. Voorheen exact het zelfde meegemaakt. Maar hebben ze mijn vertrouwen opnieuw gewonnen door mij een cadeaubon aan te bieden van €100. Waardoor ik opnieuw een bestelling heb gedaan. En nu alsnog meer dan een maand op mijn geld moet wachten. Wanneer ik contact probeer te zoeken met de klantenservice word en gewoon helemaal niet op gereageerd. Helemaal klaar met dit bedrijf.
Ik bestel hier nooit meer en raad het ook zeker niemand aan. Na het plaatsen van deze revieuw word er waarschijnlijk binnen een dag gereageerd. Dat hoeft van mij zeker niet. Stort mijn geldbedrag maar terug.

Na enige tijd is het probleem opgelost
Na enige tijd is het probleem opgelost

The hoodie doesn´t fit
The hoodie doesn´t fit, i want to send it back.
But i get no answer where to send it.
I wrote two emails, but there is no answer

Dieven
Schandalig! afgelopen zomer een artikel (binnen termijn) geretourneerd. half jaar later en nog steeds geen geld teruggestort. Al meerdere keren via verschillende kanalen contact opgenomen, maandenlang, ze antwoorden zelfs niet eens meer.. dieven !

Resposta da Saint Blanc
ik heb schandalig lang (4 weken) moeten…
ik heb schandalig lang (4 weken) moeten wachten tot het verzonden werd, het moet nu alleen nog binnen komen benieuwd hoelang dat duurt....

Slechte communicatie
Ik heb zondag 10 november ern bestelling geplaatst, voor 21.00 uur besteld is volgende dag verzonden, staat op de site
Ik ben inmiddels 5 dagen verder en nog steeds geen verzendbevestiging gekregen
Ik heb 3 mails gestuurd maar geen reactie. Echt heel erg slecht
Hoop iets te horen

Resposta da Saint Blanc
Winkelervaring was goed maar ik wil…
Winkelervaring was goed maar ik wil iets retourneren en daarvoor moet je eerst mailen. Daar krijg ik geen reactie op (na 2 mails) dus terugsturen is blijkbaar lastig.
Update : wacht nog steeds op retourbetaling 20-11-2024

Resposta da Saint Blanc
Pakket komt maar niet aan en niemand…
Pakket komt maar niet aan en niemand die je een mailtje teru stuurt

Resposta da Saint Blanc
Super fast shipping and excellent fit
Super fast shipping and excellent fit. Received multiple email updates too!
Super fast delivery and the quality is…
Super fast delivery and the quality is incredible. Highly recommend!
Amazing fit and the fastest delivery…
Amazing fit and the fastest delivery I've seen. Very happy with my purchase!
Excellent service and top-quality…
Excellent service and top-quality cotton. Received my order in just one day!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.