Schandalig!! Shirt besteld en betaald, maar nooit geleverd. Bestelling gedaan op 15 april, voor 20.00 dus zou dag later worden bezorgd. Tot 2x toe gemaild en gevraagd om status van de bestelling, word... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb random een sweater gepakt zonder verwachtingen. Maar hij heeft dat stevige gevoel zonder oncomfortabel te zijn. Voelt alsof hij lang meegaat. Ik draag hem veel vaker dan ik dacht. soort van een... Ver mais
Had een bestelling geplaatst tijdens de Blackweek early acces. Het was even geduld hebben, omdat mijn bestelling uit pre-orders bestond ( had dat niet gezien) maar uiteindelijk hele fijne communicatie... Ver mais
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Saint Blanc! Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles soepel en professioneel. De communicatie vanuit het bedrijf is duidel... Ver mais
Informações sobre a empresa
We all want to stand out, but we also want to wear basics at the same time. That’s what inspired us to design our collections. Made of the highest quality fabrics. Founded and designed by three close friends from Amsterdam who are active in the fashion & nightlife scenes. We are SAINT BLANC.
Informações de contacto
Rhoneweg 30, 1043 AH, Nederland, Amsterdam, Holanda
- info@sntblnc.com
- sntblnc.com
Não respondeu a opiniões negativas
Slechte service – wacht al sinds 5 juni op reactie én geld terug
Ik heb op 5 juni mijn pakket retour gestuurd. Ik heb al meerdere e-mails gestuurd over deze retourzendig. Ik wacht nu ruim een maand later nog steeds op een reactie en mijn geld terug. Ondanks meerdere pogingen(e-mail en instagram) tot contact heeft Saint Blanc totaal niet gereageerd.
Voor zo’n bedrijf verwacht je een veel professionelere klantenservice. Dit is ronduit teleurstellend en frustrerend. Ik zal hier niet opnieuw bestellen en kan dit bedrijf momenteel niet aanraden aan anderen, tenzij je zeker wilt zijn van problemen bij retourneren of terugbetaling.
Hopelijk komt er alsnog snel een oplossing, maar dit heeft veel te lang geduurd.
T-shirt besteld
T-shirt besteld, wat helaas te groot was. Ik heb het inmiddels bijna vijf weken geleden geretourneerd en nog steeds mijn geld niet ontvangen. Meerdere keren contact gehad via de mail, waarbij er dan wordt gezegd dat het via interne systemen gaat en ze er alles aan doen om mijn geld zo snel mogelijk terug te storten, maar dit is dus inmiddels nog steeds niet gebeurd. Het is niet van deze tijd dat het zo belachelijk lang duurt om het te ontvangen. Het is ook een Nederlands bedrijf, dus het is ook niet zo dat het naar de andere kant van de wereld vervoerd moet worden waardoor het zo lang kan duren. Slechte service naar mijn mening.
Super Klantenservice!!!
Paar weken geleden een shirt besteld in de verkeerde maat per ongeluk, het shirt kwam helaas binnen met wat schade dus meteen contact opgenomen. Kreeg al snel antwoord en een nieuwe opgestuurd, echter nog wel in de verkeerde maat. Nadat ik dat had vermeld kreeg ik te horen dat het shirt niet meer in mijn maat beschikbaar was en dat ik een andere in mijn maat mocht uitkiezen zodat ik de andere toegestuurde kon retourneren en toch een nieuw shirt had. Heel blij mee, thanks!!
Snelle levering ;)
Goede ervaring met duidelijkheid…
Goede ervaring met duidelijkheid wanneer mijn pakket aankomt en hele snelle bezorging, moet je nog binnenkrijgen maar ben nu al heel tevreden!
Alles was perfect zoals gepland!
Was in 1 dag in huis en de kleding is…
Was in 1 dag in huis en de kleding is hele goeie kwaliteit
Retour mag anders! Kleding is top kwaliteit
Retour is best een ding. Zodra ik zelf heb betaald voor een retour is de label niet meer terug te vinden. Het wordt ook niet gemaild maar alleen getoond wanneer je retour hebt aangevraagd en zelf heb betaald. Heb nu 2x een verzendlabel moeten betalen. Dit kan beter via postNL zelf gaan dan via jullie. Verder is de kleding wel echt topkwaliteit
Ik heb mijn pakket niet binnen gekregeb
Maat xxs besteld was alleen jammer…
Maat xxs besteld was alleen jammer genoeg een beetje erg groot voor de rest hele mooie shirts
Kwaliteit goed, service ondermaats.
Kwaliteit is goed, alleen komt de lengte van het kledingstuk absoluut niet overheen met de lengte die ze aangeven bij de gekozen maat. Toen ik aangaf dat ik mijn artikelen wilde retourneren heb ik 1,5 dag na aanvraag pas een retourzending gekregen en hier ook zelf voor moeten betalen🤡. Vervolgens heeft het meer dan een week geduurd voordat ik, na zelf te mailen hoe het verdere verloop eraan toe ging, te horen kreeg wat er ging gebeuren met mijn retourzending. Dit is uiteindelijk goed gekomen. Al met al kijkend naar de prijzen van de kleding en de service vanuit het bedrijf een 2 op 5 score.
TOP!
Lekker snel en netjes geleverd. Product voldeed ook precies aan mijn verwachtingen! Communicatie was ook top en snel!
Tshirt hele goede kwaliteit
Tshirt hele goede kwaliteit. Kleuren zijn mooi. Snelle levering.
A fuir
A fuir, ne réponds pas aux courriels pour renvoi colis. Vêtements de mauvaise qualité. Arnaque
Snelle levering en goede kwaliteit
Enorm snelle levering binnen één dag en zeer goede dikke kwaliteit van de sweater. De sweater viel zoals naar verwachting oversized / ruimer.
ze hebben goede oplossingen er was een…
ze hebben goede oplossingen er was een foutje met me shirt en ze hebben gelijk een oplossing gezocht zonder moeite heel fijn en ben verliefd op me item
Goede en snelle service.
Besteld en volgende dag in huis! Kleding is van goede kwaliteit!
Ik heb me trui nog steeds niet binnen
Snelle levering en goede kwaliteit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.