Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Topp sted å handle snus for nordmenn litt lengre unna svenskegrensen. Bestill via en PC. Jeg opplevde at ting hang da jeg prøvde med telefonen.

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Comida, bebidas e tabaco

Escrito pela empresa

Norges største butikk for snus. Alltid gratis frakt og med Vipps! Vårt mål er at alle kunder skal være så fornøyde som mulig. Er det noe du lurer på om oss eller våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi har snus til lave priser og et stort utvalg av snusmerker. Vi kan tilby den ferskeste snusen - med en lang holdbarhet.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Helt super side

Helt super side! Omtrent hver gang jeg har bestilt, så har pakken kommet senest dagen etter. Bestilte 07:00 en morgen, og pakken ankom samme dag! 10/10

13 de março de 2026

Resposta da Snuslageret.no

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og opplevelsen hos oss.
Ta gjerne kontakt med oss der dersom det er noe vi kan hjelpe deg med. 😊
Hilsen,
Madeleine

Lynrask levering og kvalitet/skjeggkre

Lynrask levering og kvalitet. Veldig minus at det kreelte med skjeggkre i papp esken når jeg åpnet….

27 de março de 2026

Hei Amalie,

Tusen takk for tilbakemeldingen og for at du fremhever både rask levering og kvalitet, det setter vi stor pris på!

Vi beklager virkelig opplevelsen med skjeggkre i esken. Det skal ikke skje, og vi forstår at dette var ubehagelig. Vi tar dette svært alvorlig og ønsker å undersøke saken nærmere for å sikre at det ikke gjentar seg. Om du har mulighet, setter vi også pris på et bilde, da vi ikke har hatt lignende tilfeller på vårt lager.

Da du ikke har lagt ved kontaktinformasjon, kan vi dessverre ikke se nærmere på saken her direkte. Ta gjerne kontakt med oss på hei@snuslagret.no eller telefon 80051031, så hjelper vi deg med en løsning så raskt som mulig.

Tusen takk igjen for at du gir oss beskjed, tilbakemeldinger som din hjelper oss å bli bedre!

Vennlig hilsen,
Sara

Supert

Supert, anbefales. Rask levering

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Snuslageret.no

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med oss!

10 av 5 stjerner

10 av 5 stjerner. Handlet hos snuslageret i årevis, aldri hatt noen problemer med en eneste ordre, inntil jeg mottok siste ordre. Fikk beskjed om feilplukk, sikkert fordi det var fredag den 13. De ordnet opp alt med glans. Flott kundeservice.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Snuslageret.no

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen!

Vi setter utrolig stor pris på at du har handlet hos oss i årevis – og er veldig glade for at du opplevde at vi ordnet godt opp da det først skjedde en feil.

Takk for at du tok deg tid til å dele – det betyr mye for oss!

Utvalget

Utvalget, priser og valgmulighetene for sending er helt topp. Det som drar ned er at når man skal velge sender og betalingsløsning så henger nettsiden noe helt vannvittig og det er nesten umulig å få gjennomført uten masse frem og tilbake med den frustrasjonen det medfører. Det skjer hver gang og kun hos Snuslageret

22 de janeiro de 2026

Resposta da Snuslageret.no

Takk for tilbakemeldingen din og for fine ord om utvalg, priser og fraktalternativer!

Vi beklager virkelig frustrasjonen du opplever i kassen. Opplever du problemer med å få lagt en bestilling, må du veldig gjerne kontakte kundeservice, så hjelper vi deg så raskt vi kan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Anbefales for pris, utvalg og leveringstid

Jeg har vært fast kunde med abonnement og andre kjøp i cirka 11 mnd nå. De sender alltid pakkene raskt og beste pris på den snusen jeg bruker. Er veldig glad i abonnement funksjonen, anbefales på det sterkeste 🩷

14 de janeiro de 2026

God erfaring

Har tidligere skrevet en dårligere anmeldese av snuslageret, men nå kan en velge mer selv fraktselskapet og da har opplevelsen vært fenomenal. Bare nylig hadde jeg ikke troen dere skulle klare å få levert før julaften, men dere gjorde det. Dagen etter levering.
Har ikke mer enn fått sendt bestillingen, så er den nærmest pakket og klar til å sendes. Og skulle det skje noe, så rydder snuslageret godt opp. Verdig 5/5

29 de dezembro de 2025

I overkant raskt levert

Det aner meg at dere har synske som tar i mot bestillingene deres. Varen kom nesten før jeg hadde beatillt.
Har nesten ikke opplevd at en eneste pakke er fremme så raskt som dere får det til.

Vurderer å kjøpe snus i blinde nestegang for å forvirre litt😄

4 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

De garanterte for levering på 0-1 dag…

De garanterte for levering på 0-1 dag med porterbuddy når jeg bestilte og betalte. Neste dag når jeg sitter å venter på levering så sier de ingenting når de aldri dukker opp, jeg sjekker da status på sporing og de har forandret leveringstidspunkt til 4 dager istedet for 1 dag.

20 de setembro de 2025

Hei,

Takk for at du tok kontakt med oss 😊

Vi forstår at det er frustrerende når leveringen ikke skjer som forventet, spesielt når det opprinnelig ble oppgitt 0–1 dag med Porterbuddy.

Samtidig kan jeg ikke hjelpe deg her og nå, da henvendelsen er sendt anonymt. Derfor har vi ikke mulighet til å sjekke hva som har skjedd med bestillingen din.

Men du er hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte, enten på telefon eller e-post, slik at vi kan finne frem bestillingen din og hjelpe deg videre. Vi ønsker selvfølgelig å løse dette for deg så raskt som mulig.

hei@snuslageret.no
+47 80 05 10 31

Ser frem til å høre fra deg!

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste måten å kjøpe snus på !

Beste måten å kjøpe snus på ! Har brukt denne siden i godt over 1år nå og er strålende fornøyd. Snusen er mye ferskere (tykkere poser) enn hva man får på butikken og EKSTREMT rask levering. Bor på avsidesliggende sted og hver eneste bestilling er blitt levert dagen etter dersom jeg bestiller tidlig på morgenen.

24 de julho de 2025

Fornøyd

Gode priser, lett å bestille og lynrask levering! Alltid like fornøyd hver gang jeg bestiller herfra!

23 de junho de 2025

Superrask leveranse

Superrask leveranse, fikk pakken under 24 timer etter bestilling. Aldri brukt en nettbutikk med så rask levering.

23 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk super fersk snus levert raskt og…

Fikk super fersk snus levert raskt og smidig i postkassa. Eg og dama e førnøyd. Den vara lenger enn vanlig butikk snus en heilt utrulig holdbarhet altså. Litt av et friskt oppløft her i hverdagen. Det kjennes at snusen demmers e utav ypperste klasse i ordans rette forstand. Hadd gjedd 6 stjerner vess eg kunna. Tusen takk for en vakker handel. Laga likesågodt et abonnement og e no fast kunde. Så alt går knirkefritt. Nettsida anbefales på det sterkeste førr en ekte snus elsker som meg. 👍🏻

21 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Rask og problemfri handel hver gang

Har pr i dag 24 ordre hos snuslageret.no, siste i dag og de fortjener en ny anmeldelse syns eg. Alltid ekstrem rask levering, stort sett klart til sending etter max 2-3 timer etter bestilling. Aldri feil med mottate varer. Så anbefales på det sterkeste fra meg. Bruker aldri butikk lenger.

Brukt KS én gang med spm om varer og fikk da svar raskt.

15 de maio de 2025

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din erfaring med oss, og vi er glade for at du har vært fornøyd med både vår leveringstid og kundeservice.

Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får en rask og pålitelig service, og det er hyggelig å høre at vi har klart å møte forventningene dine.

Takk igjen for at du handler hos oss, og vi ser frem til å fortsette å levere til deg i fremtiden!

Mvh Karoline
Snuslageret

Anbefaler

Raskere levering får du ikke. God kvalitet på produktene og til en konkurransedyktig pris.

27 de março de 2025

Hei Cecilie,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med leveringshastigheten og opplevelsen hos oss.

Vi jobber hele tiden med å forbedre oss, så vi setter stor pris på dine innspill. Din anbefaling betyr mye, og vi håper å kunne hjelpe deg igjen snart. Skulle du ha spørsmål eller trenge hjelp, er du alltid velkommen til å ta kontakt!

Med vennlig hilsen,
Oda

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais