Snusvaruhuset Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig handlat här innan så beställde hem en stock snus och vart positivt överraskad: +Bra priser +Snabb leverans +Klarna 30 dagar Enda negativa jag kan säga är väl att stocken var lite käft... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Hade fått 5 stjärnor MEN. Köpte delvis varor med kort eller utgånget datum. Köpte samtidigt en stock till fullpris, som då skall klassas som "ej kort datum eller utgånget". Denna stock visa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Att det fanns mycket av mitt favoritsnus till bra priser👍.Och att det var snabb leverans 👌 kom till min postbox blixtsnabbt.Snusvaruhuset är lika bra som vissa andra konkurrenter🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb frakt, lite besviken på att XQS wintergreen två ploppar fortfarande inte finns i sortimentet. Men får köra på dom starkare så länge. Men dom jag pratat med på företaget har varit trevliga.

Informações sobre a empresa

1. Tabacaria

Snusvaruhuset är din svenska snusbutik online – med över 20 års erfarenhet av e-handel erbjuder vi ett brett sortiment av snus och nikotinpåsar från välkända varumärken. Dessutom erbjuder vi snabb leverans och personlig service. Välj oss för en trygg och smidig snusupplevelse.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

47 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

44 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mycket bra pris

Mycket bra pris, service och leveranstid

19 de maio de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Stort tack för det fina omdömet och att du uppskattar oss vilket betyder mycket! Varmt välkommen åter!

Bästa kundservicen

Bästa kundservicen, snabb leverans och stort sortiment. Min nya leverantör!

20 de maio de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Stort tack för det fina omdömet och att vi fått förtroendet att leverera våra produkter till dig. Varmt välkommen i gänget! 🤩

Mycket bra

Mycket bra, snabb leverans. Helt okej pris

14 de maio de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Stort tack för det trevliga omdömet och att det vi gör uppskattas! Varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snabb leverans och fint…

Super snabb leverans och fint kundbemötande.

3 de maio de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Stort tack för det trevliga omdömet och tack för att du uppskattar vår service! Varmt välkommen åter!

Billigt och bra!

Billigast, bra fraktalternativ och snabb service!

27 de abril de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Härligt att höra och kul att du är nöjd med vad vi erbjuder! Välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra priser och extremt snabb leverans…

Bra priser och extremt snabb leverans med Instabox!

24 de abril de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett så trevligt omdöme om din upplevelse och kul att du är nöjd! Välkommen åter!

Kanonbra extrapris

Kanonbra extrapris
Lagom portionssnus för en tia per dosa.

14 de abril de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Ett stort tack för det fina omdömet och väkommen åter!

Snabb leverans bra pris

10 de abril de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Stort tack för det trevliga omdömet och att du uppskattar det vi tillhandahåller på Snusvaruhuset - varmt välkommen åter!

Bra priser och snabb leverans

Bra priser och snabb leverans

2 de março de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Hej och tack för att du tog dig tid att lämna ett trevligt omdöme om oss. Vi är glada för detta men mest av allt att du är nöjd och ett stort välkommen åter!

Väldigt snabb leverans och bra utbud

Väldigt snabb leverans och bra utbud

12 de março de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Stort tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme och att du är nöjd med såväl leveransen som utbudet! Välkommen åter!

Classificada 3 em 5 estrelas

Skulle ge 5av5 om inte.

Hade fått 5 stjärnor MEN.

Köpte delvis varor med kort eller utgånget datum.
Denna stock visar sig bara ha 12dagar kvar till bästföre datum, det var inget vidare tycker jag.
Snusar man inte en dosa om dagen, så kommer ju dosorna bli "gamla".
Denna stock borde rent egentligen också ha ett något lägre pris då datumet är kort. Men men.

Annars snabb och smidig handel.

10 de março de 2026

Hej Niklas!

Stort tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme och här kan vi bara be om ursäkt och lova bättring.

Vi ser nu över våra rutiner och justerar informationen för berörda produkter så att det blir bättre med framförhållningen!

Än en gång, tack och välkommen åter!

Snabb frakt

22 de fevereiro de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Hej Marie och tack för det trevliga omdömet! När det gäller XQS Wintergreen 4 MG så är denna tyvärr slut hos våra leverantörer samt hos XQS men dyker den upp så ser vi självklart till att ta in den till försäljning igen! Välkommen åter!

Bra priser

Bra priser, hade snuser jag ville ha och snabb leverans!

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Snusvaruhuset

Stort tack för det fina omdömet och att du är nöjd med oss - välkommen åter!

Classificada 4 em 5 estrelas

Köpte ett presentkort på 1000kr hos er

Köpte ett presentkort på 1000kr hos er, men den som jag gav det till, hittade inte snuset han snusar i butiken.

Krävde då en återbetalning, så jag kunde ge honom summan i kontant, så han kunde köpa de snus han ville ha.

Kundtjänst nämnde då att de kunde ta in den sorten som önskades. Beskrev då vilket märke som önskades, utan något svar. Efter några fler försök att få kontakt för att genomföra beställningen, så gav jag istället pengar för snus till presentkortsägaren.

Ansökte nu om en återbetalning

Inget svar från kundtjänst på över 3-4 månader. Väntar fortfarande på svar. Finns inget telefonnummer man kan ringa heller

Ansökte igen om en återbetalning, trots att de ignorerat mig ett bra tag nu.(Ligger mail:en nere?)

Hoppas på att få tillbaka pengarna för presentkortet. (Trots att återbetalningstid en gått ut.)

Ändrar gärna omdömet när/om jag fått hjälp.

Mvh Jacob

--UPPDATERING-- 31/3-25

En handläggare från Hayppgroup hörde av sig på mail och förklarade att mailen jag skickat hade försvunnit(brunnit inne).

Jag har nu fått tillbaka pengarna för presentkortet, och de var ledsna för att det blivit strul. Hoppas inga fler blivit drabbade.

21 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Varning för bedrägeri!

Varning för bedrägeri!
Köpte ett presentkort på sidan som inte ens går att använda. Har mailat flera gånger under 3 veckors tid utan ett enda svar.

7 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea