Soap for Globe Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkty złoto, mam czasem problemy skórne od mocno aromatyzowanych żeli pod prysznic te mydła pachną bardzo dobrze a niedoskonałości skórne znikają. Szampon tylko jeden testowałem i już drugą kostke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ta firma robi wszytko dobrze. Zabrakło towaru na półce i Pani (bardzo wesoła i pogodna) zadzwoniła z możliwymi opcjami rozwiązania sytuacji. Przesyłka dotarła zgodnie z umówieniem plus otrzymałam w g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona. Przebieg samego zamówienia i dostawy był bez komplikacji i naprawdę szybko. Produkty super,mam wrażliwą skórę głowy i szampon hipoalergiczny bardzo pomógł ją ukoić,to już moj... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

kupiłam szampon do włosów farbowanych- świetnie się pieni i delikatnie pachnie, za wcześnie by mówić jak się po nim mają moje włosy, bo użyłam go zaledwie kilka razy. PS nie wysusza! jeśli chodzi o my... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de cosméticos
  2. Fornecedor de produtos de beleza
  3. Fábrica de cosméticos

Escrito pela empresa

Wszystko co najlepsze - masz w 1 kostce. Soap for Globe to prawdziwa esencja pielęgnacji ~ dla Twojej skóry, włosów i naszego środowiska. Wyjątkowe szampony i odżywki w kostce do każdego typu włosów delikatnie myją i odżywiają włosy i skórę głowy dzięki bogatym naturalnym składnikom i specjalistycznym kompleksom składników aktywnych. Naturalne kostki myjące o pH zbliżonym do pH skóry i odżywcze masła do ciała zapewniają skórze delikatne oczyszczenie, regenerację i komfortowe odżywienie. W naszej gamie produktów znajdziesz też wyjątkowe akcesoria do przechowywania kostek. A to wszystko bez plastiku, w pięknej kompaktowej formie, z poszanowaniem dla środowiska. Wszystkie nasze produkty są biodegradowalne i nie używają plastikowych opakowań. ~ Plastic Free / Vegan / SLS Free / Dermo Tested / Biodegradable

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Świetne produkty

Bezproblemowa dostawa, super produkty, Uzywam szamponu, odżywki i mydła. Zaczeło się od zestawu podróżnego, żeby nie ciągać butli po świecie, ale produkty tak mi się spodobały, że zaczelam używać też w domu i teraz nie tylko nie ciągam, ale też nie produkuje :)

7 de novembro de 2022

Resposta da Soap for Globe

Gratulujemy zmiany, od razu człowiek się lepiej czuje, prawda? Cieszymy się, że nasze kosmetyki w tym pomogły :) I dziękujemy za pozytywną recenzję!

Classificada 1 em 5 estrelas

Witam, kupiłam kostkę myjącą/mydło ,,soap for globe” Mydło prawie wcale się nie pieni w związku z czym trudno umyć nim ręce, kostka pęka, praktycznie bez zapachu. Musiałam zmienić mydło na inne a te leży w szufladzie, pewnie niedługo znajdzie się w śmietniku. Wysoka cena jak na taki słaby produkt..

27 de maio de 2022
Opinião espontânea

Resposta da Soap for Globe

Dzień dobry, dziękujemy za recenzję i podzielenie się Pani opinią. Rzeczywiście niektóre z naszych kostek mogą się mniej pienić - na przykład cała linia Hipoalergiczna zawiera minimum składników pieniących, aby nie podrażniać wrażliwej skóry, oczyszcza skórę i włosy bez nadmiaru piany. Co do pozostałych - mamy naprawdę duże grono zadowolonych klientów:). Prosimy o kontakt z nami pod adresem hello@soapforglobe.com. Z chęcią zobaczymy jaka kostkę Pani stosowała, rozpatrzymy ewentualna reklamację, może damy jakąś poradę co do stosowania? Czekamy na kontakt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam i sprzedawcę i zakupione…

Polecam i sprzedawcę i zakupione produkty. Doskonały kontakt, błyskawiczna dostawa. Szampon i odżywka do włosów dla alergika - rewelacja.

4 de outubro de 2022

Resposta da Soap for Globe

Cieszymy się, że nasze kostki spełniają oczekiwania :) dziękujemy za recenzję!

Mój pierwszy zakup

Mój pierwszy zakup, od dłuższego czasu szukałam czegoś bez opakowań plastikowych , tu znalazłam. Póki co użyłam jedynie szamponu do włosów farbowanych, na odżywkę przyjdzie czas niebawem.
Bardzo wygodny sposób używania, włosy puszyste, łatwe rozczesywanie - nie używam żadnych innych produktów do włosów.

1 de outubro de 2022

Resposta da Soap for Globe

Jak nam miło, że wybrała Pani Soap For Globe i polubiliście się z naszym szamponem ❤!

Absolutny „must have”

Absolutny „must have”! W podróżach niezastąpiony - nic się nie wylewa. Używamy całą rodziną.

30 de agosto de 2022

Resposta da Soap for Globe

Dziękujemy za dobre słowa!

Classificada 3 em 5 estrelas

Dzień dobry

Dzień dobry. Jestem zadowolona z produktów. Jednak mam zastrzeżenia do obsługi klienta. Przez pomyłkę została wysłana mi odżywka zamiast szamponu. Napisałam maila w związku z tym i niestety nie dostałam odpowiedzi.

19 de agosto de 2022

Resposta da Soap for Globe

Dzień dobry, dziękujemy pozytywną recenzję i jednocześnie przykro nam że zaszła pomyłka w wysyłce i komunikacji. Kontaktujemy się z Panią aby dosłać prawidłowy produkt. Przepraszamy!

Produkt super,szybka realizacja

Produkt super,szybka realizacja, polecam bardzo te kosmetyki.

11 de agosto de 2022

Resposta da Soap for Globe

Pięknie dziękujemy za dodanie opinii o Soap For Globe 🥰. Pozdrawiamy!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kupiłam szampon oraz odżywkę do włosów…

Kupiłam szampon oraz odżywkę do włosów farbowanych - oba produkty na moich włosach się sprawdziły. Dobrze się rozprowadzają, są łatwe w użyciu, a wlosy po nich miękkie i łatwe do rozczesania. Polecam.

13 de julho de 2022

Bardzo dziękujemy za dobre słowo i recenzję Soap For Globe. Pozdrawiamy! 🥰

Szampony i kostki

Już kilka miesięcy używam szamponów i odżywek do włosów. Włosy przestały wypadać, są błyszczące, nie puszą się, przyjemne i miękkie w dotyku. Kostki do ciała kupiłam, gdy tylko pojawiły się w sprzedaży i tak samo jak z szamponami nie wyobrażam sobie życia bez nich. Cudo pielęgnacja i bez plastikowych odpadków. Kocham!!!

6 de junho de 2022

Resposta da Soap for Globe

Pięknie dziękujemy za przychylną recenzję! Cieszymy się, że podziela Pani nasze zdanie o fajnej pielęgnacji bez plastiku :)

zamówione artykuły dostarczono szybko

zamówione artykuły dostarczono szybko, informacja o realizacji poszczególnych etapów wysyłki pełna, jeszcze nie użyłam zakupionych wyrobów

18 de maio de 2022

Resposta da Soap for Globe

Dziękujemy za opinię dotyczącą usług naszego sklepu, ciekawi jesteśmy opinii dotyczącej naszych kostek:).

Dobry produkt

Dobry produkt, mam obawy co do wydajności, ale za mało czasu minęło, żeby rzetelnie to ocenić

3 de maio de 2022

Resposta da Soap for Globe

Dziękujemy za recenzję, ciekawi jesteśmy wydajności i Pani oceny po czasie? Zapraszamy na podzielenie się opinią również na IG oraz na mail: hello@soapforglobe.com, pozdrawiamy!

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais