Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Mijn ervaring voelt momenteel slecht aan omdat ik een artikel ( Lummic reactie licht twv 184.95 euro ) noodgedwongen heb moeten terug sturen omdat deze niet naar behoren werkte. Na het sturen van m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling gedaan, verkeerde bestelling ontvangen. Via de mail contact gehad. Geen excuses, niks, ik moest de bestelling maar terugsturen tegen eigen verzendkosten. Dit gedaan, nieuwe bestelling binne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk klantenservice, m’n scheidsrechters horloge was verlaat .. gebeld hoe het er vond stond en vriendelijk behandelt .. zelfs gelachen om m’n naam .. ik ga er vaker kopen! Mvg A van Duijn... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de futebol

De beste voetbalmaterialen voor voetbalverenigingen, trainers en voetbal liefhebbers thuis

Informações de contacto

2,9

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

30 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

bedenk u, voor u besteld! pop van 90€ vervangen door pop 45€

een keeperdummy X besteld op23/7/25,
zou de dag erna geleverd worden, want was op voorraad volgens de site.
op 29/7 nog steeds niet geleverd,
ticket aangemaakt geen antwoord gekregen.

keeperdummy uiteindelijk geleverd.

Deze keeperdummy x lekt water aan de voeten en ook de lucht ontsnapt veel te vlug.
Vandaag opgepompt, de dag erna plat.
ook liggen de doppen die je moet dichtdraaien diep in de pop, wat het moeilijk maakt.
toch deze doppen stevig kunnen dicht draaien.

contact opgenomen via mail => geen reactie
2 maanden later via een ticket, wel de dag zelf nog een reactie.
hun oplossing, de dag zelf oppompen (ook al had ik aangegeven dat dit geen optie was vanwege tijdsgebrek). of isolatietape rond de kwartel draaien.

Dit product aangekocht voor 89€ (blijkbaar toen 100€ te laag geprijsd, staat nu op hun site voor 189€)

Dit product is duur genoeg en moet je kunnen gebruiken zonder eraan te klussen.

hier een negatieve review geplaatst, meteen een mail met de vraag waarom ik niet meer mail bij hun, waar dit volgens hun hoort.
Dus als ik een mail 2 maanden geleden stuur is het niet mogelijk om dit op te lossen, maar na een review is het wel mogelijk om mij te antwoorden.
dan vragen ze een paar foto's van het water en de lucht die eruit ontsnapt.
Dus op woensdagmiddag om 12u10 pomp ik de pop terug op, en vul ik de voeten terug met water zodat deze mooi rechtop blijft staan.
op donderdag 14u10 ga ik naar de pop kijken.
de pop is omgevallen tegen mijn andere trainingspoppen uit de sol low die ik al meer dan 3 maanden gebruik zonder bij te pompen.
ook staat er water onder de voeten.
Deze foto's stuur ik door.
Ze kunnen niet alle foto's open krijgen, maar hebben er nu wel een beeld van.
hij zegt dat hij deze pop speciaal voor mij heeft geïmporteerd en dat die toen dus 100€ te laag geprijsd stond. (Deze pop heeft een jaar lang maar 89€ gekost, ik heb op regelmatige basis gekeken naar deze pop, stond wel dikwijls bij niet voorradig, toen deze terug voorradig was heb ik deze dan besteld).

Als oplossing willen ze me een gratis een vervangende pop sturen. samen met een link erbij.

en vragen of dit ok is.
voor mij is het ok.

maar ik moet eerst de review verwijderen.
ik mail dat ik deze heb aangepast
naar benieuwd hoe dit afloopt.
ik krijg mail terug dat deze review echt eerst verwijderd moest worden. (omdat ze onevenredig veel hinder hebben van een dergelijke review)
dus review verwijderd.

ondertussen de vervangpop thuis aangekomen.
tot mijn verassing is dit een pop uit 1 stuk. dus waarvan de benen niet open kunnen om er een bal door te schieten.

ik laat weten dat er iets geleverd is, alleen het verkeerde artikel, en dat het een pop met de benen open moet zijn.

ze laten weten dat dit wel het juiste artikel is.
en mailen erbij dat ze de keeper x niet kunnen leveren maar wel deze vervanger.

Deze keeper dummy X staat nog steeds te koop op hun site ( nu voor 189 ipv 89€) maar toch is deze niet leverbaar!

dus ik laat weten dat ik een andere pop verwachte.
dat ik er al zo 2 heb uit de so low, en dat ik er dus bijgevolg niks mee kan doen.
ondertussen de link bekeken uit hun vorige mail en het is de pop die ze toen voorstelden, maar dat had ik toen niet door.
ik laat hun ook nog weten dat ik het niet vind kunnen dat ik een pop koop van 89€ en dat deze vervangen wordt door een pop van 47,95€.

dit is hetzelfde als dat je een voetbal koopt en een ping pong bal in de plaats krijgt, met een ping pong bal kan je ook niet voetballen.

en vraag een retourlabel aan.

Mijn laatste mail heb ik woensdagavond gestuurd.

het is nu maandagmorgen.
Sinds woensdagavond hebben ze niks meer van hun laten horen.

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Soccerconcepts

In overleg met de klant is een gratis een vervangend product gestuurd. Ca 8 maanden na de aankoop. Duidelijk gecommuniceerd dat het een vervangend product betreft. Helaas een klant welke service na 8 maanden niet op waarde kan schatten

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede ervaringen met dit bedrijf

Goede ervaringen met dit bedrijf. Bij vragen krijg je snel reactie en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Hou er rekening mee dat je niet de volgende dag de spullen in huis hebt, maar dat is duidelijk aangegeven.

23 de setembro de 2025

À fuir!

À éviter!
Commande d’un filet de but « disponible sous 1-2 jours » à la moitié des vacances scolaires, reçu 1 mois plus tard une fois mon fils rentré à l’école, et en plus ce n’est pas le modèle commandé! (Taille ok mais couleur différente)
Ne répond pas aux emails, laisse la clientèle sans informations. FUYEZ!

26 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerd product, zeer slechte service

Koop hier niet!
Voetbalgoals besteld, maar een totaal ander product ontvangen (andere maat, kleur en uitvoering). Verkoper erkende de fout, maar weigerde een retourlabel te sturen en wil mij de retourkosten laten voorschieten (wat wettelijk niet mag bij verkeerd geleverde producten).

Bovendien werd gezegd dat ik mijn geld alleen terugkrijg “als het product in goede staat is ontvangen”, ondanks dat ik het alleen heb uitgepakt om de afwijkingen te controleren.

Geen verantwoordelijkheid nemen voor eigen fouten en daardoor moest ik zelfs rechtsbijstand inschakelen.
Zeer slechte ervaring!

15 de julho de 2025

Resposta da Soccerconcepts

Deze klant heeft inderdaad de verkeerde goals ontvangen. In de correspondentie met de klant werd langzaam duidelijk dat de klant de goals wel in elkaar gezet heeft en vermoedelijk heeft gebruikt. De klant gevraagd de goals terug te sturen om de order te kunnen crediteren. Ook aangegeven dat als de goals gebruikt zijn er wel gekeken moet worden of ze in verkoopbare toestand terug ontvangen worden. Toegezegd dat de transportkosten voor het terugsturen netjes worden terugbetaald. Vervolgens niets meer gehoord van de klant. Wel communicatie via een niet kloppende review.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik weet nu wel waarom er weinig slechte…

Ik weet nu wel waarom er weinig slechte reviews te vinden waren, maar dat zal wel veranderen.

Wat wil het geval: Nadat ik verschillende klachten had over een product wat door hun geleverd is, had ik een email gestuurd, maar geen reactie. Oké dat kan gebeuren, maar was het na een aantal dagen goed zat, wat heb het apparaat iedere heel hard nodig.

Dus toen mijn ongenoegen geuit door een review te zetten op internet. Binnen de kortst mogelijk tijd kreeg ik ineens een reactie.
Ik MOEST de review eerst verwijderen, anders zou er niks gedaan worden. toen ik aangaf dat wel te willen doen, als het probleem opgelost zou zijn, werd er om foto's en duidelijke omschrijving van het probleem per email te sturen.
Ik heb ook een filmpje gestuurd, waarin duidelijk te zien is, wat het grootste probleem was.
En je raad het al: totaal geen reactie meer.

Dus als je je product hier koopt, moet je duidelijk geen negatief review zetten, en maar zien hoe je denkt aan je recht te komen. want of er wordt iet gereageerd, of er wordt gedreigd dat je geen negatieve reviews te plaatsen. Dat zou slecht voor hun zijn ect ect. Dat hebben ze dan echt aan zichzelf te danken.

Voordat de heren denken artikelen te kunnen verkopen, zullen ze eerst maar gaan denken hoe ze met klachten omgaan.

Dat was voor mij éénmalig dat ik zaken doe met deze lui.

29 de junho de 2025

Resposta da Soccerconcepts

Deze klant heeft een mini haspel besteld met een regenwagen. Voor een gazon of klein voetbalveld. We verkopen dit product in redelijke aantallen zonder problemen. Deze klant laat na ca 2 weken weten zelf aan het product te hebben gesleuteld. Heeft het product uit elkaar gehaald; geeft ook in zijn mail toe dat hij het product niet meer goed in elkaar krijgt. In een vervolgmail geeft hij aan een verzwaard gewicht te hebben gehangen aan de sproeikop. Wederom zeer vreemd. Weer wat later zijn er problemen. De tandwielen zijn afgesleten. Daarop diverse keren gevraagd om foto's en dergelijke. Ddat duurde zeer lang. Uiteindelijk in overleg met de fabriek een kosteloze retour geregeld om het probleem op te kunnen lossen. Daarna 3x verzocht om het artikel om het artikel ook daadwerkelijk terug te sturen. Dat was blijkbaar teveel moeite. Dus het verhaal ligt (zoals bijna altijd) aanzienlijk genuanceerder.

Doelnet valt uit elkaar

Doelnet valt uit elkaar, maar krijg geen reactie meer na melding daarvan.
Op de foto staat een tas voor het opbergen van de goal, maar is een kartonnen doos

Nog steeds geen reactie, geen mail, geen oplossing en ik zit nog steeds met een slecht net. Het zij zo. Verkoper veegt zijn straatje schoon

5 de maio de 2025

Resposta da Soccerconcepts

Klant reageert helaas niet op het verzoek om dit op te lossen

Niet doen.

Slechte service,
Ik heb artikelnummer 452 besteld en ontvang kort daarna artikelnummer 230454. Na aangeven dat dit de verkeerde artikelen zijn en ik het retour wil sturen, krijg ik een hele onprofessionele mail terug met de vraag of ik het toch wil houden en dan 20% korting krijg.
Vervolgens duurt het bijna 2 weken om te regelen dat het retour gaat.
Ik heb het telefoonnummer op hun site meerdere keren gebeld, er is GEEN één keer opgenomen, soms werd ik zelfs weggedrukt na 1 keer overgaan. Het telefoonnummer in het e-mailadres is ook meerdere keren gebeld, precies hetzelfde verhaal. Telefonisch contact is blijkbaar niet mogelijk, e-mails worden zeer amateuristisch beantwoord en na het lezen van je review bellen en mailen ze plotseling wel.
Conclusie, naar mijn mening en ervaring. Niet doen, zoek een andere site die wel professioneel met je omgaat.

Alles is ondertussen retour en heb mijn geld terug en is mijn review aangepast, meneer blijft wel mailen om mijn review te verwijderen, want hij vindt het onevenredig.

19 de janeiro de 2025

Resposta da Soccerconcepts

Probleem is netjes opgelost met de klant.

Slechte kwaliteit

Had 8 stuks ballen besteld, na een kort gebruik waren ze versleten. Gaf aan mij aan dat hij maar een klein bedrag terug wilde betalen. Omdat hij dropshipping doet en niet veel winst had gemaakt.

31 de agosto de 2024

Resposta da Soccerconcepts

De levering van de ballen was meer dan een jaar voor deze melding van de klant. Klant reageert niet op pogingen hier een oplossing voor te vinden

Garantie

Onderdeel kapot geleverd .Mail met foto’s en een appje gestuurd. Dezelfde avond telefonisch contact gehad en 2 dagen later het onderdeel keurig opgestuurd thuis gekregen

23 de dezembro de 2024

Echte aanrader

Ik heb twee gloednieuwe goals een tijd geleden besteld en ze zijn gewoon niet kapot te krijgen!!! Heb na deze geweldige producten gelijk een aantal ballen besteld bij bijbehorende zak en deze waren de volgende dag nog binnen, beter kan bijna niet. Al met al een geweldige webshop met super product. Toen ik de klantenservice belde om ze te bedanken voor de goede service en de sublieme producten werd er gelijk op genomen en ze waren uiterst vriendelijk. Nog nooit met zo veel overtuiging 5 sterren gegeven!!

18 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Bouwpakket met niet de juiste stukken…

Bouwpakket met niet de juiste stukken waardoor het doel niet kan worden gebruikt. Na geregeld contact het probleem bij mij neergelegd en niet meer reageren op mailtjes.

24 de março de 2024

Resposta da Soccerconcepts

Hoi, Wie ben je en wat is je ordernummer ?
Onder de naam "KEM" kan ik niet vinden wie je bent en over welk probleem dit gaat ?
Normale klanten sturen ons gewoon een mail met een vraag.

Vriendelijk klantenservice

ik ga er vaker kopen!
Mvg
A van Duijn

20 de setembro de 2023

Positieve review.

Bestelling was niet op voorraad. Keurig op de hoogte gehouden over stand van zaken. Netjes bezorgd vanuit USA.

3 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.